Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Να αντιστεψω λιγο την ερωτηση. Αν πρωτα ενας αντρας και μια γυναικα ηταν ζευγαρι, κανανε ερωτα, καταλαβανε οτι δεν ταιριαζουν, χωρισανε μπορουν μετα να ειναι φιλοι?

μετα ειναι πιο καλα θα ριχνουν κανα φιλικο που και που  :sunglasses:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά.....
Φίλες του τύπου να βγούμε παρέα ολόκληρη για καφέ έχω, αλλά στενή φίλη όχι....είχα μία, έγινε κάτι μεταξύ μας μια φορά και μόλις βρήκε γκόμενο χαθήκαμε.....οπότε παρέα με γυναίκα ναι, φιλία όχι.....

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει και δεν γούσταρα ποτέ γυναίκες φίλες, πλην της περίπτωσης όπου η γυναίκα είναι παλιοσαβούρα και δεν βλέπεται. Αλλά θα με ενδιέφερε να δω και τις δικές σας απόψεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατί,μήπως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών;

Ή φιλία μεταξύ γυναικών;

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Γιατί,μήπως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών;

Ή φιλία μεταξύ γυναικών;
Από προσωπική πείρα πιστεύω ότι μεταξύ ανδρών υπάρχει. Έχω φίλο κολλητό εδώ και 27 χρόνια και όποτε τον χρειάζομαι ή με χρειάζεται πάντα θα βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ ή ένα ποτήρι κρασί και να συζητήσουμε ότι απασχολεί τον καθένα αλλά και να γελάσουμε.

Μεταξύ γυναικών δεν ξέρω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
   Φιλία ονομάζεται η πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων του ίδιου ή και διαφορετικού φύλου, με κύριο χαρακτηριστικό την αμοιβαία πλατωνική αφοσίωση και κατανόηση, χωρίς να υπάρχει συμφέρον, κίνητρο ή ανώτερος στόχος. Είναι να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, και να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους. Η φιλία δεν καθορίζεται από την φυλή, το χρώμα και την εθνικότητα.

Είμαι σχεδόν βέβαιως ότι όταν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών υπάρχει ένα φλέρτ τουλάχιστον από την μια πλευρά. Αν κρατάει χρόνια η κολώνια μπορεί αυτό το φλερτ να μεταφερέται απο τον έναν στον άλλο και να διατηρείται αυτή η πλατωνική σχέση.
   Προσωπικά επειδή είχα αρκετές φιλικές σχέσεις με κοπέλες πάντα υπήρχε το ερωτικό ενδιαφέρον εναλλαξ και υπήρχε και αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση. Αλλά αυτό που μπορείς να βρεις σε έναν όμοιο σου (φίλο σου) που να μπορεί να σε καταλάβει πραγματικά και όχι μόνο θεωρητικά δεν συγκρίνεται. Η πραγματική φιλία περνάει απο πολλά στάδια αγάπης, ζήλιας, θυμού, αλληλοεκτίμησης, κατανόησης και πολλές προστιβές που θεωρώ μονο ενας όμοιος σου μπορεί να τις κατανοήσει και να τις ξεχωρίσει.
   Πραγματικά ευτυχισμένος ο άντρας που έχει φίλο πραγματικό!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Υπάρχει.

Αλλά, αν παίζουν βυζοκωλομπουτάρες, είναι ένα ψέμα.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
φιλια μεταξυ αντρων υπαρχει και μαλιστα πολλες φορες ειναι πολυ ισχυρη. υπαρχουν αντρες που σκοτωθηκαν για να προστατεψουν εναν φιλο τους στον πολεμο η στην ειρηνη.
για τις γυναικες εχω πολλες αμφιβολιες ειναι πολυ ζηλιαρες και δεν μπορουν να εχουν πραγματικες φιλες. ειναι ομως καλες στις δημοσιες σχεσεις και δινουν μια εντυπωση κοινωνικοτητας.
τωρα για μεταξυ γυναικας και αντρα νομιζω οτι μερικες φορες υπαρχει, κυριως οταν η γυναικα ειναι ασχημη. αμα ειναι ομορφη, πιστευω οτι μπορει να υπαρχει αλλα να τρωει και καμμια πουτσα ανα διαστηματα δεν θα χαλασει την φιλια αντιθετα θα την ισχυροποιησει

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
320
Πόντοι
21
Προσωπικά μου έχει τύχει σχεδόν όλοι μου οι φίλοι άνδρες να με φλερτάρουν και να προσπαθήσουν εμμέσως (πλην σαφώς) να με ρίξουν στο κρεβάτι, πλην ενός δηλωμένου ομοφυλόφυλου και ενός τύπου που απλά γούσταρε άλλη κάργα. Πιστεύω γενικά αμά η γυναίκα είναι εμφανίσημη και λιγάκι σέξι ή προσιτή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει ο άλλος αλλιώς σε κάποια φάση. Εσείς μπένετε  πιο έυκολα στο friendzone--για να μπει μια γυναίκα στο friendzone αυστηρά και μόνο ή μπαζόλα πρέπει να ναι, ή σκύλα, ή καμιά μισοκαθυστερημένη του κατηχητικού πιστεύω.

Οπότε όχι, δεν πολυπιστεύω ότι ισχύει, ιδιαίτερα από ανδρικής μεριάς.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Υπάρχει!Οταν ο άντρας δεν γαμαει δεσμευμένες και η μουνιτσα γκομενα φίλου τον παίρνει απλά για καφεδάκια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Από προσωπική πείρα πιστεύω ότι μεταξύ ανδρών υπάρχει. Έχω φίλο κολλητό εδώ και 27 χρόνια και όποτε τον χρειάζομαι ή με χρειάζεται πάντα θα βρεθούμε να πιούμε έναν καφέ ή ένα ποτήρι κρασί και να συζητήσουμε ότι απασχολεί τον καθένα αλλά και να γελάσουμε.

Μεταξύ γυναικών δεν ξέρω.

Φιλία υπάρχει όσο δεν έχετε γκόμενα.Αν ο ένας βρει γκόμενα,μετά πάπαλα.Μετά 'απαιτεί' να βρεις κι εσύ,γιατί το 'απαιτεί' η γκόμενά του που δεν θέλει ο δικός της να έχει φίλους ελεύθερους.

Και μεταξύ φίλου και γκόμενας,όλοι ξέρουμε τί διαλέγουν οι πιο πολλοί.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Αν ο ένας βρει γκόμενα,μετά πάπαλα.Μετά 'απαιτεί' να βρεις κι εσύ,γιατί το 'απαιτεί' η γκόμενά του που δεν θέλει ο δικός της να έχει φίλους ελεύθερους.

9072b889fd622e9bfa67-1428191469_320x180.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο σε έστω έναν από τους δύο, νομίζω δεν γίνεται με την καμία να παραμείνουν φίλοι!!!!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Φιλία υπάρχει όσο δεν έχετε γκόμενα.Αν ο ένας βρει γκόμενα,μετά πάπαλα.Μετά 'απαιτεί' να βρεις κι εσύ,γιατί το 'απαιτεί' η γκόμενά του που δεν θέλει ο δικός της να έχει φίλους ελεύθερους.

Ή απλά ο ελεύθερος δεν σε έχει στις πρώτες επιλογές γιατί πλέον δεν μπορεί να κάνει πεσίματα μαζί σου

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Πες στην γυναικα σου ή στην γκομενα πως το βραδυ θα βγεις με μια φιλη κ κρινε απο την απαντηση της αν υπαρχει φιλία ή οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom