OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ναι.... έτυχε..... από χοντρές :oΔεν ετυχε να ακουσετε γυναικες που λενε τα παχη μου τα καλη μου,ενω απο πολυ αδυνατη τι κωλο να πιασης κοκαλο πιανης οχι κωλο
Σύμπτωσις ε;
Ναι.... έτυχε..... από χοντρές :oΔεν ετυχε να ακουσετε γυναικες που λενε τα παχη μου τα καλη μου,ενω απο πολυ αδυνατη τι κωλο να πιασης κοκαλο πιανης οχι κωλο
δεν είπα αυτό ρε μεγάλε.. άλλα κατάλαβες.. απλά και μόνο πιστεύω ότι οι παχουλές είναι πιό απελευθερωμένες.. ίσως επειδή δεν έχουν τόσες πολλές ευκαιρίες και το απολαμβάνουν.. όσο για μένα είμαι 1.92 και 102 κιλά.. πρίν από 20 χρόναι ήμουν 1.92 και 92 κιλά.. όχι μεγάλη διαφορά..και πρίν από 30 χρόναιο 1.92 και 87 κιλά..
Αγορινα μου,εσυ εισαι πενηντα χρονων(και βαλε)και συνεχιζεις ντουρος,φτου σου να μην αβασκαινεσαι ρε συ.δεν είπα αυτό ρε μεγάλε.. άλλα κατάλαβες.. απλά και μόνο πιστεύω ότι οι παχουλές είναι πιό απελευθερωμένες.. ίσως επειδή δεν έχουν τόσες πολλές ευκαιρίες και το απολαμβάνουν.. όσο για μένα είμαι 1.92 και 102 κιλά.. πρίν από 20 χρόναι ήμουν 1.92 και 92 κιλά.. όχι μεγάλη διαφορά..και πρίν από 30 χρόναιο 1.92 και 87 κιλά..
τρώει καλά και υγειινά ρε......απο παστίτσιο μέχρι..γυροτζατζικα....Αγορινα μου,εσυ εισαι πενηντα χρονων(και βαλε)και συνεχιζεις ντουρος,φτου σου να μην αβασκαινεσαι ρε συ.
Μαγκα μου,εγω το αποφευγω το τζατζικι γιατι μετα βγαζει μια κρεμυδιλα το σπερμα...Χυμο φυσικο να πινουμε,να το γευεται η γκομενα να το φχαριστιεται.τρώει καλά και υγειινά ρε......απο παστίτσιο μέχρι..γυροτζατζικα....
τρώει καλά και υγειινά ρε......απο παστίτσιο μέχρι..γυροτζατζικα....
πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άσχημες,χοντρές κ.λ.π. κάνουν το καλλίτερο γαμήσι.....διότι ξέρωντας τις αδυναμίες τους το ρίχνουν εκεί και σου λένε θα τον τρελλάνω μ αυτό.....η καθεμιά με τα όπλα της..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδή τάλος, αν είχες να διαλέξεις μεταξύ των δύο, εσύ και όσοι λένε καλά λόγια για τις χοντρές (που δεν αμφισβητώ εφόσον δεν έχω άποψη επί του θέματος σεξ) θα διάλεγες την αριστερή;;;πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άσχημες,χοντρές κ.λ.π. κάνουν το καλλίτερο γαμήσι.....διότι ξέρωντας τις αδυναμίες τους το ρίχνουν εκεί και σου λένε θα τον τρελλάνω μ αυτό.....η καθεμιά με τα όπλα της..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δηλαδή τάλος, αν είχες να διαλέξεις μεταξύ των δύο, εσύ και όσοι λένε καλά λόγια για τις χοντρές (που δεν αμφισβητώ εφόσον δεν έχω άποψη επί του θέματος σεξ) θα διάλεγες την αριστερή;;;
http://[URL unfurl="true"]www.bigfatblog.com/images/20040124before.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο ταλως θα διαλεγε την σοκολατα για να του μεινει και καμια γλυκα
απο το αλλο δεν κανει κουκου :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή τάλος, αν είχες να διαλέξεις μεταξύ των δύο, εσύ και όσοι λένε καλά λόγια για τις χοντρές (που δεν αμφισβητώ εφόσον δεν έχω άποψη επί του θέματος σεξ) θα διάλεγες την αριστερή;;;
http://[URL unfurl="true"]www.bigfatblog.com/images/20040124before.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Συγνωμη Οχια μου αλλα εγω.....Ναι. Εγω θα διαλεγα την γεματουλα.
ο ταλως θα διαλεγε την σοκολατα για να του μεινει και καμια γλυκα
απο το αλλο δεν κανει κουκου
Συγνωμη Οχια μου αλλα εγω.....Ναι. Εγω θα διαλεγα την γεματουλα.
[/quote]έγραψα σε άλλο θρέντ.....πλέον όλο το πακέτο παιζει ρολλο στις επιλογές μου..και η σοκολάτα πρώτη πρώτη βεβαίως....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έγραψα σε άλλο θρέντ.....πλέον όλο το πακέτο παιζει ρολλο στις επιλογές μου..και η σοκολάτα πρώτη πρώτη βεβαίως.......
την ....λυωμένηηηηηηηηηηηηη..........να τρέχει......επάνω σε............αυτά...Ναι αλλα ποια σοκολατα πο τις δυο την CANDY ή την DETOUR? Με λιγα λογια αυτη που εχει θερμιδες ή την αλλη της διαιτης?
off topic....ξάδερφε κανόνισε τώρα κοντά μασαμπούκα.....πεινάμεεεεε