Νέα

Πιστεύετε ότι οι χοντρές/με κυτταρίτιδα είναι κομπλεξικές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είπα αυτό ρε μεγάλε.. άλλα κατάλαβες.. απλά και μόνο πιστεύω ότι οι παχουλές είναι πιό απελευθερωμένες.. ίσως επειδή δεν έχουν τόσες πολλές ευκαιρίες και το απολαμβάνουν.. όσο για μένα είμαι 1.92 και 102 κιλά.. πρίν από 20 χρόναι ήμουν 1.92 και 92 κιλά.. όχι μεγάλη διαφορά..και πρίν από 30 χρόναιο 1.92 και 87 κιλά..

μια χαρά κρατιέσαι ....
Με τις μπαζόλες γιατί τότε ασχολείσαι;

Επισκέπτης
δεν είπα αυτό ρε μεγάλε.. άλλα κατάλαβες.. απλά και μόνο πιστεύω ότι οι παχουλές είναι πιό απελευθερωμένες.. ίσως επειδή δεν έχουν τόσες πολλές ευκαιρίες και το απολαμβάνουν.. όσο για μένα είμαι 1.92 και 102 κιλά.. πρίν από 20 χρόναι ήμουν 1.92 και 92 κιλά.. όχι μεγάλη διαφορά..και πρίν από 30 χρόναιο 1.92 και 87 κιλά..
Αγορινα μου,εσυ εισαι πενηντα χρονων(και βαλε)και συνεχιζεις ντουρος,φτου σου να μην αβασκαινεσαι ρε συ.

Επισκέπτης
τρώει καλά και υγειινά ρε......απο παστίτσιο μέχρι..γυροτζατζικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαγκα μου,εγω το αποφευγω το τζατζικι γιατι μετα βγαζει μια κρεμυδιλα το σπερμα...Χυμο φυσικο να πινουμε,να το γευεται η γκομενα να το φχαριστιεται.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τρώει καλά και υγειινά ρε......απο παστίτσιο μέχρι..γυροτζατζικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντα και μετά για χωνευτικό ζωμό από μουνάκι γάλακτος...

και όσο για το αν κρατιέμαι καλά. .ακόμη και με την γυναίκα μου..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άσχημες,χοντρές κ.λ.π. κάνουν το καλλίτερο γαμήσι.....διότι  ξέρωντας τις αδυναμίες τους το ρίχνουν εκεί και σου λένε θα τον τρελλάνω μ αυτό.....η καθεμιά με τα όπλα της..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως η αλήθεια είναι ότι οι άσχημες,χοντρές κ.λ.π. κάνουν το καλλίτερο γαμήσι.....διότι  ξέρωντας τις αδυναμίες τους το ρίχνουν εκεί και σου λένε θα τον τρελλάνω μ αυτό.....η καθεμιά με τα όπλα της..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

αυτός είναι ο κύριος λόγος..

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δηλαδή τάλος, αν είχες να διαλέξεις μεταξύ των δύο, εσύ και όσοι λένε καλά λόγια για τις χοντρές (που δεν αμφισβητώ εφόσον δεν έχω άποψη επί του θέματος σεξ) θα διάλεγες την αριστερή;;; :idiot: :idiot: :idiot:
URL]]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή τάλος, αν είχες να διαλέξεις μεταξύ των δύο, εσύ και όσοι λένε καλά λόγια για τις χοντρές (που δεν αμφισβητώ εφόσον δεν έχω άποψη επί του θέματος σεξ) θα διάλεγες την αριστερή;;; :idiot: :idiot: :idiot:
http://[URL unfurl="true"]www.bigfatblog.com/images/20040124before.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ο ταλως θα διαλεγε την σοκολατα για να του μεινει και καμια γλυκα
απο το αλλο δεν κανει κουκου  :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εν κατακλείδι και για να μην μακρυγορούμε..

μιά θεογκόμενα μετά από 10-15 χρόνια θα είναι μία μέτρια και αν την δεις θα φτύνεις γιατί θα θυμάσαι πώς ήταν και πως έγινε

μία μέτρια θα παραμείνει μέτρια σε όλη της την ζωή

μία άσχημη με λίγο περιποίηση (και την βοήθεια του Φουστάνου) θα γίνει μέτρια..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μμμμ δίλημα η επιλογή..
λοιπόν για 6-10 την δεξιά και μετά τις 2 το βράδυ την αριστερή

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
http://[URL unfurl="true"]www.bigfatblog.com/images/20040124before.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Συγνωμη Οχια μου αλλα εγω.....Ναι. Εγω θα διαλεγα την γεματουλα.

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συγνωμη Οχια μου αλλα εγω.....Ναι. Εγω θα διαλεγα την γεματουλα.

Γιατί συγγνώμη; :uglystupid:
Τι με νοιάζει εμένα; Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του :uglystupid:

Είδατε όμως τι δίκαιη που είμαι. Έβαλα όμορφη χοντρούλα για να είναι σωστή η σύγκριση :uglystupid: :uglystupid:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
off topic....ξάδερφε κανόνισε τώρα κοντά μασαμπούκα.....πεινάμεεεεε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
[/quote]έγραψα σε άλλο θρέντ.....πλέον όλο το πακέτο παιζει ρολλο στις επιλογές μου..και η σοκολάτα πρώτη πρώτη βεβαίως....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
έγραψα σε άλλο θρέντ.....πλέον όλο το πακέτο παιζει ρολλο στις επιλογές μου..και η σοκολάτα πρώτη πρώτη βεβαίως....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αλλα ποια σοκολατα πο τις δυο την CANDY ή την DETOUR? Με λιγα λογια αυτη που εχει θερμιδες ή την αλλη της διαιτης?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ναι αλλα ποια σοκολατα πο τις δυο την CANDY ή την DETOUR? Με λιγα λογια αυτη που εχει θερμιδες ή την αλλη της διαιτης?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
την ....λυωμένηηηηηηηηηηηηη..........να τρέχει......επάνω σε............αυτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom