You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστεύετε ότι οι χοντρές/με κυτταρίτιδα είναι κομπλεξικές;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ετσιιιιιιιιιιιιιιOι κακομουτσουνες χοντρες ειναι συνηθως κομπλεξικες..
Οι χοντρουλες με γλυκια φατσα συνηθως ειναι ακομπλεξαριστες και μια χαρα ατομα..κρεβατικως βεβαια δε τις προτιμω αλλα υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οι χειρότερες και πιο κομπλεξικές χοντρές είναι αυτές που είναι άσκημες, είναι ΑΕΚ, ή ΠΑΟΚ και είναι και κομμουνίστριες..........
Σαν την Ταράτσα ένα πράμα......
Αν αφαιρέσεις το ''ή ΠΑΟΚ'' εμένα άλλος μου έρχεται στο μυαλό...οι χειρότερες και πιο κομπλεξικές χοντρές είναι αυτές που είναι άσκημες, είναι ΑΕΚ, ή ΠΑΟΚ και είναι και κομμουνίστριες..........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το Μπαοκ και την Ταράτσα τους έβαλα για ξεκάρφωμα.....Αν αφαιρέσεις το ''ή ΠΑΟΚ'' εμένα άλλος μου έρχεται στο μυαλό...
θέλω στο δικαστήριο μετά τη μήνυση να απαλλαχθώ λόγω αμφιβολιών......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με το φαγητό πάντως τα έχουν πολύ καλά.....πρεπει να τα εχουν πολυ καλα με των εαυτο τους για να μην ειναι
Την πάτησα. Έχεις δίκιο. ;)το Μπαοκ και την Ταράτσα τους έβαλα για ξεκάρφωμα.....
θέλω στο δικαστήριο μετά τη μήνυση να απαλλαχθώ λόγω αμφιβολιών......
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Noνά μήπως να μου την έκανες προξενιό αυτή; Στις μέρες μας σπανίζουν οι γεματούλες (sic) ξέρεις...
Ε μη την αδικείς την κοπέλα... με τόσο όγκο πού να στρίψει να σ'αποφύγει;
χαχα
αμα ηταν γεματουλα απλως θα το ελεγα κ αμα σ αρεσε να στην γνωριζα
εγω κανω διαχωρισμους δεν ειναι ολες αδυνατες ολες χονδρες ολες καλες χαχαχα...
αλλα ηταν λιγο τρομακτικη.. λογω υφους κυριως.. μου αφησε ψυχολογικα χαχαχα
παντως πιο πολυ μου την δινουν (κ δεν μ αρεσουν εμφανισιακα) οι ανορεξικες που νομιζουν οτι πρεπει παντα να κανουν διαιτα.. δεν τρωνε τπτ... κ σχολιαζουν θαβουν τις υπολοιπες κ εχουν την μυτη ως το ταβανι
παλια λεγαμε για αριστερες με ταγαρια και κομπλεξ ...αλλα κατι χρονια τωρα που παω στο φεστιβαλ νεολαιας του συν μου χει φυγει το κλαπετο απ τα μωρα που κυκλοφορουν
Ναι... έχει ανεβάσει το επίπεδο ο... Αλέξης
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε... Το χω ζήσει και το υπογράφω.. Το να κυκλοφορείς με μοντέλο είναι καλό κυρίως για τους πόντους που κερδίζεις από τους γύρω σου. Κατά τ άλλα είναι πολύ καλύτερο και απολαυστικότερο να έχεις μια καθημερινή κοπέλα, με τις καμπύλες της, τα πιασιματάκια της κλπ.....περα απο πλακα ..ολοι μασ θελουμε να εχουμε ενα μοντελο στο πλαι μας οταν κυκλοφοραμε στο δρομο....αλλα σε ποιο ιδιαιτερες στιγμες μεχρι και στο ταβερνακη θελουμε μια ποιο γεματουλα να γεμιζει την αγκαλια μας ...μας αρεσει να πιανουμε κατι διαφορετικο απο κοκαλο...
..οι ποιο γεματες γυναικες ΟΧΙ δεν ειναι κομπλεξικες αλλα το κομπλεξ το εχουν οι αδυνατες που νομιζουν οτι με μια μπουγατσα θα γινουν διπλασιες!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ειπε ενα ωραιο προχθες απο τη ραδιοφωνικη του εκπομπη (ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 - ΔΕ-ΠΑ 10:00-12:00) ο www.u-hoo.gr/gianniskafatos/2008/04/18/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF/]κωνσταντίνος τζούμας[/url]. δεν ξερω, μπορει να μας διαβαζει κιολας και να το ειπε με αφορμη το θρεντ..
ειπε λοιπον.. ''τις πολυ ωραιες γυναικες, τις αφηνουμε για τους αντρες χωρις φαντασια..'', και βεβαια μετα χωθηκε στα γνωστα σαρδόνια ραδιοφωνικα πνιχτά γελια του..
ειπε λοιπον.. ''τις πολυ ωραιες γυναικες, τις αφηνουμε για τους αντρες χωρις φαντασια..'', και βεβαια μετα χωθηκε στα γνωστα σαρδόνια ραδιοφωνικα πνιχτά γελια του..
Σίγουρα είναι κομπλεξικές. Αυτό που διαφέρει από χοντρή σε χοντρή είναι το μέγεθος του κόμπλεξ.
Αλλες είναι λίγο άλλες πολύ. Για αυτό και όλες προσπαθούν να αδυνατίσουν. Το πρότυπο σήμερα είναι η γυναίκα να είναι αδύνατη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι προσπαθώντας να κοροιδέψουν τον εαυτό τους, αγοράζουν ρούχα 2 και 3 νούμερα
μικρότερα με αποτέλεσμα να βλέπουμε χοντρές σαν τον άσπρο άνθρωπο της Μισελέν.
Στα γαμήσια οι αδύνατες είναι πολύ καλύτερες.
Αλλες είναι λίγο άλλες πολύ. Για αυτό και όλες προσπαθούν να αδυνατίσουν. Το πρότυπο σήμερα είναι η γυναίκα να είναι αδύνατη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι προσπαθώντας να κοροιδέψουν τον εαυτό τους, αγοράζουν ρούχα 2 και 3 νούμερα
μικρότερα με αποτέλεσμα να βλέπουμε χοντρές σαν τον άσπρο άνθρωπο της Μισελέν.
Στα γαμήσια οι αδύνατες είναι πολύ καλύτερες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις