Νέα

Πιστεύετε ότι οι χοντρές/με κυτταρίτιδα είναι κομπλεξικές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Oι κακομουτσουνες χοντρες ειναι συνηθως κομπλεξικες..

Οι χοντρουλες με γλυκια φατσα συνηθως ειναι ακομπλεξαριστες και μια χαρα ατομα..κρεβατικως βεβαια δε τις προτιμω αλλα υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Oι κακομουτσουνες χοντρες ειναι συνηθως κομπλεξικες..

Οι χοντρουλες με γλυκια φατσα συνηθως ειναι ακομπλεξαριστες και μια χαρα ατομα..κρεβατικως βεβαια δε τις προτιμω αλλα υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν..
ετσιιιιιιιιιιιιιι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι χειρότερες και πιο κομπλεξικές χοντρές είναι αυτές που είναι άσκημες, είναι ΑΕΚ, ή ΠΑΟΚ και είναι και κομμουνίστριες..........
Σαν την Ταράτσα ένα πράμα......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
οι χειρότερες και πιο κομπλεξικές χοντρές είναι αυτές που είναι άσκημες, είναι ΑΕΚ, ή ΠΑΟΚ και είναι και κομμουνίστριες..........
Σαν την Ταράτσα ένα πράμα......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν αφαιρέσεις το ''ή ΠΑΟΚ'' εμένα άλλος μου έρχεται στο μυαλό... :grin:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτά τα μπάζα είναι όχι μόνο κομπλεξικές αλλά νομίζουν ότι έχουν προσωπικότητα και ότι θα μας ρίξουν με τα ωραία τους λόγια.
Ουστ απο δω!!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
παλια λεγαμε για αριστερες με ταγαρια και κομπλεξ ...αλλα κατι χρονια τωρα που παω στο φεστιβαλ νεολαιας του συν μου χει φυγει το κλαπετο απ τα μωρα που κυκλοφορουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.293
Πόντοι
8.225
πρεπει να τα εχουν πολυ καλα με των εαυτο τους για να μην ειναι :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν αφαιρέσεις το ''ή ΠΑΟΚ'' εμένα άλλος μου έρχεται στο μυαλό... :grin:
το Μπαοκ και την Ταράτσα τους έβαλα για ξεκάρφωμα.....

θέλω στο δικαστήριο μετά τη μήνυση να απαλλαχθώ λόγω αμφιβολιών......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

present

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αντιθετως πιστευω οτι τα κανουν ολα λογω κομπλεξ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Noνά μήπως να μου την έκανες προξενιό αυτή; Στις μέρες μας σπανίζουν οι γεματούλες (sic) ξέρεις... :grin:
Ε μη την αδικείς την κοπέλα... με τόσο όγκο πού να στρίψει να σ'αποφύγει; :2funny:

χαχα
αμα ηταν γεματουλα απλως θα το ελεγα κ αμα σ αρεσε να στην γνωριζα
εγω κανω διαχωρισμους δεν ειναι ολες αδυνατες ολες χονδρες ολες καλες χαχαχα...
αλλα ηταν λιγο τρομακτικη.. λογω υφους κυριως.. μου αφησε ψυχολογικα χαχαχα

παντως πιο πολυ μου την δινουν (κ δεν μ αρεσουν εμφανισιακα) οι ανορεξικες που νομιζουν οτι πρεπει παντα να κανουν διαιτα.. δεν τρωνε τπτ... κ σχολιαζουν θαβουν τις υπολοιπες κ εχουν την μυτη ως το ταβανι :P

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στις περιπέτειες των 52 χρόνων μου πιστεύω ότι τα καλύτερα πηδήματα τα έχω κάνει με παχουλές.. τα δίνουν όλα χωρίς αναστολές...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
παλια λεγαμε για αριστερες με ταγαρια και κομπλεξ ...αλλα κατι χρονια τωρα που παω στο φεστιβαλ νεολαιας του συν μου χει φυγει το κλαπετο απ τα μωρα που κυκλοφορουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι... έχει ανεβάσει το επίπεδο ο... Αλέξης :grin:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πότε είναι το επόμενο συνέδριο να πάμε?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αυτο το π.σ.κ ηταν .στη πλατεια πρωτομαγιας.του χρονου παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μήπως ν' ανοίξουμε ένα καινούργιο thread "Εμπειρίες-Γνωριμίες από Συνέδρια" ??? :2funny: :dancing:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
.....περα απο πλακα ..ολοι μασ θελουμε να εχουμε ενα μοντελο στο πλαι μας οταν κυκλοφοραμε στο δρομο....αλλα σε ποιο ιδιαιτερες στιγμες μεχρι και στο ταβερνακη  θελουμε μια ποιο γεματουλα να γεμιζει την αγκαλια μας ...μας αρεσει να πιανουμε κατι διαφορετικο απο κοκαλο...
..οι ποιο γεματες γυναικες ΟΧΙ δεν ειναι κομπλεξικες αλλα το κομπλεξ το εχουν οι αδυνατες που νομιζουν οτι με μια μπουγατσα θα γινουν διπλασιες!!
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε... Το χω ζήσει και το υπογράφω.. Το να κυκλοφορείς με μοντέλο είναι καλό κυρίως για τους πόντους που κερδίζεις από τους γύρω σου. Κατά τ άλλα είναι πολύ καλύτερο και απολαυστικότερο να έχεις μια καθημερινή κοπέλα, με τις καμπύλες της, τα πιασιματάκια της κλπ 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ειπε ενα ωραιο προχθες απο τη ραδιοφωνικη του εκπομπη (ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7 - ΔΕ-ΠΑ 10:00-12:00) ο www.u-hoo.gr/gianniskafatos/2008/04/18/%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF/]κωνσταντίνος τζούμας[/url]. δεν ξερω, μπορει να μας διαβαζει κιολας και να το ειπε με αφορμη το θρεντ..  :grin:

ειπε λοιπον.. ''τις πολυ ωραιες γυναικες, τις αφηνουμε για τους αντρες χωρις φαντασια..'', και βεβαια μετα χωθηκε στα γνωστα σαρδόνια ραδιοφωνικα πνιχτά γελια του..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Σίγουρα είναι κομπλεξικές. Αυτό που διαφέρει από χοντρή σε χοντρή είναι το μέγεθος του κόμπλεξ.
Αλλες είναι λίγο άλλες πολύ. Για αυτό και όλες προσπαθούν να αδυνατίσουν. Το πρότυπο σήμερα είναι η γυναίκα να είναι αδύνατη.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι προσπαθώντας να κοροιδέψουν τον εαυτό τους, αγοράζουν ρούχα 2 και 3 νούμερα
μικρότερα με αποτέλεσμα να βλέπουμε χοντρές σαν τον άσπρο άνθρωπο της Μισελέν.

Στα γαμήσια οι αδύνατες είναι πολύ καλύτερες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom