Νέα

Πιστεύετε ότι οι χοντρές/με κυτταρίτιδα είναι κομπλεξικές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μα καμμία όμως!         :boobies:
Oντως.Οι περισσοτερες ειναι πολυ κακιες λογω του κομπλεξ που εχουν με το σωμα τους και πολυ εκδικητικες!Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δεν θα έλεγα καμία φίλε μου.... ;)

τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει και δει στο δρόμο!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α... οκ... αυτό ειπα κι εγώ....

εκει που βλέπεις ένα ωραίο πρόσωπο, τα χαλάει λίγο το σώμα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ιδού η σύγκρισις:

Συνημμένα

• Paris  France.jpg
    Paris France.jpg
    98,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Paris  Kentucky.jpg
    Paris Kentucky.jpg
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 48

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προφανώς ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την έννοια "χοντρός"...
Για παράδειγμα, κάποια που εγώ θα χαρακτήριζα πληθωρική και αξιοπιτσίλιστη, ο ασπρούλης θα χαρακτήριζε φαλαινοθηλυκό και τρίμπαζο!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει αυτές που έχουν ποστάρει οι συναγωνιστές είναι χοντρές όντως...
Αλλά αν μ'έβαζαν να διαλέξω (που λέει ο λόγος) ανάμεσα σε μια κοκκαλιάρα και μια στρουμπουλή (όχι κοίτος και με βυζάρες εννοείται), θα διάλεγα τη δεύτερη!!! :boobies: :boobies: :boobies:
Ούτως ή άλλως κι εγώ ΒΟΥΖΑΣ είμαι!!! :bounce: :bounce: :bounce:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
έχω συμπειράνει πως οι χοντρές είναι οι πιο έξω καρδιά, χαβαλεδιάρικες κοπέλες και αρκετές
δεν ντρέπονται για το σώμα τους... ;)
Άσε που οι περισσότερες έχουν ωραία προσωπάκια που μερικές φορές δεν έχει σχέση με το υπόλοιπο σώμα!
Συμφωνω και επαφξανω!!! 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πιστευουμε οτι κ πολλες αδυνατες ειναι κομπλεξικες
ειναι να μην το χεις μεσα σου τελικα

160 55 κιλα δεν ειναι χονδρη μπαι δε γουει
αμα ηταν οβερ 65 κιλος το συζηταμε

οχια γιατι αυτο το θεμα? σου ετυχε καμια κομπλεξο?
εμενα τελευταιως μου ετυχε μια αγενεστατη η οποια σχεδον μ εριξε κατω απ τον ρυθμο με τον οποιο περπαταγε κ τον ογκο τ ης οταν επεσε πανω μου κ ουτε ενα συγγνωμη δεν μου ειπε.. η αναισθητη *P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εμενα τελευταιως μου ετυχε μια αγενεστατη η οποια σχεδον μ εριξε κατω απ τον ρυθμο με τον οποιο περπαταγε κ τον ογκο τ ης οταν επεσε πανω μου κ ουτε ενα συγγνωμη δεν μου ειπε.. η αναισθητη *P

Noνά μήπως να μου την έκανες προξενιό αυτή; Στις μέρες μας σπανίζουν οι γεματούλες (sic) ξέρεις... :grin:
Ε μη την αδικείς την κοπέλα... με τόσο όγκο πού να στρίψει να σ'αποφύγει; :2funny:

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.....περα απο πλακα ..ολοι μασ θελουμε να εχουμε ενα μοντελο στο πλαι μας οταν κυκλοφοραμε στο δρομο....αλλα σε ποιο ιδιαιτερες στιγμες μεχρι και στο ταβερνακη  θελουμε μια ποιο γεματουλα να γεμιζει την αγκαλια μας ...μας αρεσει να πιανουμε κατι διαφορετικο απο κοκαλο...
..οι ποιο γεματες γυναικες ΟΧΙ δεν ειναι κομπλεξικες αλλα το κομπλεξ το εχουν οι αδυνατες που νομιζουν οτι με μια μπουγατσα θα γινουν διπλασιες!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
..οι ποιο γεματες γυναικες ΟΧΙ δεν ειναι κομπλεξικες αλλα το κομπλεξ το εχουν οι αδυνατες που νομιζουν οτι με μια μπουγατσα θα γινουν διπλασιες!!

+100 (κιλά) :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Πως και δεν έσκασε μύτη ο bbwlover ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Υπαρχουν αρκετες αδυνατες που ειναι πολυ περισσοτερο κομπλεξικες απο οτι οι παχουλουλες...
Συν οπως ειπε ο heelover οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ γλυκιες στο προσωπο.

2 απο τις 3 κολλητες μου εμενα ειναι παχουλουλες μαλλον καλυτερα η μια εχει καποια παραπανισια κιλα και η αλλη ειναι χοντρουλα,η πρωτη ειναι κομπλεξικη και κανει διαιτα απο την μερα που την γνωρισα :2funny: η δευτερη ειναι στα @@ της...

Ειναι στον ανθρωπο πιστευω και αν τα εχει βρει με τον εαυτο του πρωτα και μετα με το σωμα του ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Μπορεί να είναι (συνήθως) πιό υπάκουες στο κρεβάτι και πιό χαδιάρες, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να είναι έτσι γιατί αλλιώς δεν θα τις πλησιάζουν παρά ελάχιστοι. Πάντως κόμπλεξ με το σώμα τους έχουν οι περισσότερες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
εδώ οι μουνάρες είναι συνεχώς μέσα στην ανασφάλεια και τα κόμπλεξ, οι χόντρες γιατί να μην έχουν?
ε?
πάντως πολλοί λένε οτι γαμιούνται πάρα πολύ καλά....
εγώ δεν είμαι φάν του είδους και δεν έχω ιδια άποψη πάντως (για το γαμίσι που κάνουν)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Σημασία δεν έχει αν είναι κομπλεξικές ή όχι. Σημασία έχει αν παίρνουν καλές πίπες. (Για να παραφράσω την "γατολογία" του Προέδρου Μάο).  ;)

Δε συζητάμε βέβαια να τις κυκλοφορήσει κανείς :helpplea:

Και βάσει μαρτυριών και εμπειρίας οι πιο άσχημες γκόμενες προσπαθούν να αναπληρώσουν την ομορφιά που (νομίζουν πως ?) τους λείπει. Η πίπα και γενικότερα το καλό κρεβάτι είναι ένας από τους τρόπους. Οι χοντρές με κυτταρίτιδα ανήκουν στην κατηγορία αυτή.  (Elementary, Mr. Watson) :sunglasses:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχουν αρκετες αδυνατες που ειναι πολυ περισσοτερο κομπλεξικες απο οτι οι παχουλουλες...
Συν οπως ειπε ο heelover οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ γλυκιες στο προσωπο.

2 απο τις 3 κολλητες μου εμενα ειναι παχουλουλες μαλλον καλυτερα η μια εχει καποια παραπανισια κιλα και η αλλη ειναι χοντρουλα,η πρωτη ειναι κομπλεξικη και κανει διαιτα απο την μερα που την γνωρισα :2funny: η δευτερη ειναι στα @@ της...

Ειναι στον ανθρωπο πιστευω και αν τα εχει βρει με τον εαυτο του πρωτα και μετα με το σωμα του ;)
συμφωνω απολυτως...και φυσικα στο κρεββατι δινουν σχεδον παντα το κατι παραπανω...εμενα παντως οι κοκκαλιαρες μ απωθουν...προτιμω ομορφο προσωπο και γεματουλα.οι κοκκαλιαρες εχουν τρελλα κομπλεξ.εχω δυο φιλες που η μια ειναι 47 κιλα(ελεος) και κουκλα και ολο λεει παχυνα, και η αλλη 52 και ειναι 1 75 και αυτη μονιμως κανει διαιτα...τι να πεις...για ανασφαλειες δεν το συζηταω...να κοπανας το κεφαλι σου στο .... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom