Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Oντως.Οι περισσοτερες ειναι πολυ κακιες λογω του κομπλεξ που εχουν με το σωμα τους και πολυ εκδικητικες!Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις.Μα καμμία όμως!
Oντως.Οι περισσοτερες ειναι πολυ κακιες λογω του κομπλεξ που εχουν με το σωμα τους και πολυ εκδικητικες!Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις.Μα καμμία όμως!
δεν θα έλεγα καμία φίλε μου.... ;)
τουλάχιστον αυτές που έχω γνωρίσει και δει στο δρόμο!
Εννοούσα δεν έχουν καμμιά σχέση το πρόσωπο με το σώμα τους.
α... οκ... αυτό ειπα κι εγώ....
εκει που βλέπεις ένα ωραίο πρόσωπο, τα χαλάει λίγο το σώμα....
μα χοντρο ειναι και αυτο
Συμφωνω και επαφξανω!!!έχω συμπειράνει πως οι χοντρές είναι οι πιο έξω καρδιά, χαβαλεδιάρικες κοπέλες και αρκετές
δεν ντρέπονται για το σώμα τους... ;)
Άσε που οι περισσότερες έχουν ωραία προσωπάκια που μερικές φορές δεν έχει σχέση με το υπόλοιπο σώμα!
εμενα τελευταιως μου ετυχε μια αγενεστατη η οποια σχεδον μ εριξε κατω απ τον ρυθμο με τον οποιο περπαταγε κ τον ογκο τ ης οταν επεσε πανω μου κ ουτε ενα συγγνωμη δεν μου ειπε.. η αναισθητη *P
..οι ποιο γεματες γυναικες ΟΧΙ δεν ειναι κομπλεξικες αλλα το κομπλεξ το εχουν οι αδυνατες που νομιζουν οτι με μια μπουγατσα θα γινουν διπλασιες!!
συμφωνω απολυτως...και φυσικα στο κρεββατι δινουν σχεδον παντα το κατι παραπανω...εμενα παντως οι κοκκαλιαρες μ απωθουν...προτιμω ομορφο προσωπο και γεματουλα.οι κοκκαλιαρες εχουν τρελλα κομπλεξ.εχω δυο φιλες που η μια ειναι 47 κιλα(ελεος) και κουκλα και ολο λεει παχυνα, και η αλλη 52 και ειναι 1 75 και αυτη μονιμως κανει διαιτα...τι να πεις...για ανασφαλειες δεν το συζηταω...να κοπανας το κεφαλι σου στο ....Υπαρχουν αρκετες αδυνατες που ειναι πολυ περισσοτερο κομπλεξικες απο οτι οι παχουλουλες...
Συν οπως ειπε ο heelover οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ γλυκιες στο προσωπο.
2 απο τις 3 κολλητες μου εμενα ειναι παχουλουλες μαλλον καλυτερα η μια εχει καποια παραπανισια κιλα και η αλλη ειναι χοντρουλα,η πρωτη ειναι κομπλεξικη και κανει διαιτα απο την μερα που την γνωρισα η δευτερη ειναι στα @@ της...
Ειναι στον ανθρωπο πιστευω και αν τα εχει βρει με τον εαυτο του πρωτα και μετα με το σωμα του ;)