Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νο προ...
απλά τελευταία έχω αρχίσει και γω και ανοίγω λεξικά να δω εαν τα γράφω σωστά.  :cheesy: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γλυκά μου αγοράκια σας ευχαριστώ γενικώς για το ενδιαφέρον σας και τις υπέροχες προθέσεις σας, αλλά θα σας πώ ότι σίγουρα ο άντρας που ίσως με κάνει να παρεκτραπώ σίγουρα δεν βρίσκεται εδώ στο φόρουμ...
Επισης θα ήθελα να παραθέσω στην διάθεσή σας, ένα σχόλιο που συνάντησα στα μηνύματά μου απο μέλος του φόρουμ.
Το σχόλιό μου για το μήνυμα: Αυτή είναι η συμπεριφορά που αναμένει μια γυναίκα από έναν ΑΝΤΡΑ ΜΕ ...!!!!!!!!!!
Διαβάστε λοιπόν:
"Δεν είναι απιστία το στοματικό σεξ. Η απιστία εξάλλου συνδέεται και με τα συναισθήματα. Και ζούμε σε μια ρευστή κοινωνία, οπότε οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές. Πόσοι άντρες έχουν βαρεθεί το σεξ με τη γυναίκα τους, την ίδια γυναίκα? Πολλοί... Πόσες γυναίκες έχουν βαρεθεί το σεξ με το άντρα τους, τον ίδιο άντρα? Πολλές... Είσαι άπιστος αν αγαπάς και άλλον πέρα από το σύντροφο σου. Αυτή είναι η γνώμη μου."

Φιλάκια σε όλους σας!

Δε το ηξερες ή το ηξερες και ηθελες επιβεβαιωση ?  :think:
Αυτο ηθελες να ακουσεις μηπως ?  :think: ξαναειπωθηκε στις προηγουμενες σελιδες ... δε το προσεξες μαλλον ηταν με αλλα λογια

Πραγματι πολλοι και πολλες εχουν βαρεθει οι αντρες πανε στα μπουρδελα , μετα ερχοντε εδω γραφουν κριτικες και λενε μαλακιες
Οι γυναικες βρισκουν εναν .. τον πιπωνουν και  μετα ερχοντε εδω κι  ανοιγουν θεματα σαν κιαυτο  :cheesy:

welcome to bourdela.com  :grouphug:

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
22 σελίδες και ακόμα δεν απαντήθηκε το ερώτημα για να κάνει η Αννούλα τις πίπες της χωρίς ντροπή.?

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.806
Πόντοι
4.655
νομιζω οτι δεν τιθεται σωστα το ερωτημα. Απιστια ειναι οταν κανεις κατι ερωτικο με καποιον αλλον (απο φιλι μεχρι γαμισι) χωρις να το πεις στον συντροφο σου. Τωρα, αν ο στοματικος ερωτας ειναι απιστια, νομιζω οτι  ειναι σεξουαλικη πραξη οποτε αν δεν το πεις, τοτε ναι ειναι απιστια.

Και αν σε αυνανισει καποιος αλλος η αυνανισεις εσυ καποιον αλλον, επισης σεξουαλικη πραξη το θεωρω, οποτε αν δεν το πεις τοτε ναι ειναι και αυτο απιστια. Γενικα, οτι εχει να κανει με στενες επαφες ειναι απιστια αν δεν τις λες κατ' εμε.

Π

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Εγω πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να βρισκουμε τηλεφωνα και διευθυνσεις μαλακοκλωνων που ανοιγουν τετοια γαμημενα θρεντ και να τους ανοιγουμε τα κεφαλια με καδρονια.... :ak:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω πιστευω οτι πρεπει να αρχισουμε να βρισκουμε τηλεφωνα και διευθυνσεις μαλακοκλωνων που ανοιγουν τετοια γαμημενα θρεντ και να τους ανοιγουμε τα κεφαλια με καδρονια.... :ak:
Ωραίος ο σύντροφος... :sunglasses:

Συνημμένα

• approved.png
    approved.png
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 54

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66

+1000  :hammer:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αγοράκια μου μια ερωτησούλα:
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μαύρη ποιά θα προτιμούσατε??? :fuck1:

τη μαύρη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα δίλλημα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ανεξαρτήτως φύλου. Αν δεν υπάρξει διείσδυση, ο στοματικός έρωτας, τα ερωτικά χάδια ή ο αυνανισμός είναι σεξ (και συνεπώς απιστία)? Ποιά είναι η γνώμη σας?
οπως εχει πει και ο παμμεγιστος μπιλ
οχι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μαύρη ποιά θα προτιμούσατε??? :fuck1:

Και τιs δυο.....Αλλα οχι την ιδια μερα.....Για να αποφυγω τιs παρεξηγησειs δλδ

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αυτά είναι γούστα
για παράδειγμα γιατί δεν έβαλες ινδιάνα (που θα πηδούσα εγώ??)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη η εκσπερματωση στο στομα κλπ ειναι τυχαιο γεγονος?περναγα και ουπςςς μου ρθε μια σκαφη σπερμα και μ'έλουσε? :2funny: βρε κοιτα τι μαθαινουμε :P

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ναι αλλα για τον αντρα εχει αλλη σημασια και για την γυναικα αλλη θες να στο εξηγησω ?

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα δίλλημα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ανεξαρτήτως φύλου. Αν δεν υπάρξει διείσδυση, ο στοματικός έρωτας, τα ερωτικά χάδια ή ο αυνανισμός είναι σεξ (και συνεπώς απιστία)? Ποιά είναι η γνώμη σας?

Σύμφωνα με το λεξικό, απιστία είναι η έλλειψη πίστης προς το Θεό ή ειδικότερα η παράβαση της συζυγικής πίστης.
Σύμφωνα με τον ορισμό αυτό, μπορείς νομίζω να σκεφτείς, αν είναι απιστία ή όχι όλα αυτά που σε προβληματίζουν. Η ζωή είναι πολύ απλή για να την κάνουμε σύνθετη.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ο πρωην πλανηταρχης αθωώθηκε , γιατί όχι και οι υπόλοιποι λόμπι θνητοι; Δεν ισχύει το προδικασμενο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom