Επισκέπτης
εχω γνωση καλε μουΝα προσέξεις την ποσότητα άλατος. Επιδρά δυσμενώς στη γεύση (του σπέρματος)! ;)
εχω γνωση καλε μουΝα προσέξεις την ποσότητα άλατος. Επιδρά δυσμενώς στη γεύση (του σπέρματος)! ;)
Να προσέξεις την ποσότητα άλατος. Επιδρά δυσμενώς στη γεύση (του σπέρματος)! ;)
Μόλις μυριστήκατε "φαΐ" καταφθάσατε φίλτατε φιτιλιάρη;
εχω γνωση καλε μου
Η αγαπητή ns, δεν κάνει τέτοια! Τιμά τον όρκο πίσητς που έχει δώσει.
μμμ γνωριζομαστε απο καπου? ;)Η αγαπητή ns, δεν κάνει τέτοια! Τιμά τον όρκο πίσητς που έχει δώσει.
Bάθης πάτε καθόλου ?μμμ γνωριζομαστε απο καπου? ;)
Αγοράκια μου μια ερωτησούλα:
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μάυρη ποιά θα προτιμούσατε???
Αγοράκια μου μια ερωτησούλα:
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μάυρη ποιά θα προτιμούσατε???
ουτε εσεις τα εχετε καταφερει ακομα, ε?
Ακριβώς εκεί βασίζομαι. Δεν έχει δώσει ακόμα όρκο πίστης.
κιτρινη.Αγοράκια μου μια ερωτησούλα:
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μαύρη ποιά θα προτιμούσατε???
"Αγορακια μου"????Αγοράκια μου μια ερωτησούλα:
Αν είχατε την επιλογή να κάνετε έρωτα με δύο εξίσου όμορφες γυναίκες απο τις οποίες η μία θα ήταν μαύρη ποιά θα προτιμούσατε???
Μανάρι, το εχεις παρει ειδηση οτι εχεις γινει λιγο γραφικη ε?Δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς, πήγαινε να φάς κάτι και θα σου περάσει
Απο δω η γυναικα μου και απο δω το αισθημα μου ?Η άλι είναι η "εκλεκτή" μου. Η nάsια είναι η "αγαπημένη" μου.
Μανάρι, το εχεις παρει ειδηση οτι εχεις γινει λιγο γραφικη ε?