You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιπιλιές..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dark_eyes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Όσον αφορά τις δικές μου εμπειρίες, όλες μα όλες δεν ήθελαν πιπιλιές και σπάγαν αρχίδια,"πρόσεχε' και "πρόσεχε". Γενικα εμενα δε μου αρεσει να εχω πιπιλιές και να φαίνονται, ειναι σαν να εισαι απεγνωσμένος να δειξεις στον κόσμο ότι γαμάς. Ειχα ενα γνωστο ο οποιος όοοοοοοοταν επιτέλους καταφερε να γαμησει, ειχε ερθει στον καφε με τον λαιμο γεματο πιπιλιές και όλο τον τέντωνε και κοιταζε γυρω γυρω μπας και δεν τις είχαμε δει.
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλά κ εγώ έχω καεί με το θέμα αυτό..
για αυτό άνοιξα threadaki..
επίσης googlarontas βρήκα κ αυτό [URL unfurl="true"]http://my-greece.blogspot.com/2008/01/blog-post_14.html[/url]
π λέει πως να φεύγουν οι πιπιλιές γρηγορότερα..
για αυτό άνοιξα threadaki..
επίσης googlarontas βρήκα κ αυτό [URL unfurl="true"]http://my-greece.blogspot.com/2008/01/blog-post_14.html[/url]
π λέει πως να φεύγουν οι πιπιλιές γρηγορότερα..
Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
να ρωτήσω οι πιπιλιές γίνονται απο τα φιλιά η υποδηλώνουν κάτι?
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
να ρωτήσω οι πιπιλιές γίνονται απο τα φιλιά η υποδηλώνουν κάτι?
ε φιλιά,ρουφήγματα..
πάνω στην καύλα της στιγμής..
εξαρτάται τι ένστικτα σου βγάζει ο άλλος/η..
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μου ειχε κανει μια πιπιλια η Αλινα.........
ενδιαφέρον..
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.938
- Πόντοι
- 6.925
Μία φορά στο Φ67 δεν θυμάμαι ποιά - δεν ήταν από τις σταθερές - με το που μπαίνω να δω αγκαλιά σφιχτή, τρίψιμο και ρουφηχτό φιλί στον λαιμό σε δευτερόλεπτα. Τρομοκρατήθηκα ότι θα με σημαδέψει και έφυγα τρέχοντας μια και είχα πρόσφατο "χουνέρι" με την γνωστή Κλάρα της Φωκαίας και το ανεξίτηλο κραγιον της (το τριβα 1/2 ώρα να φύγει)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμενα πειτε με ανωμαλη πειτε με βλαμμενη.....αλλα μαρεσουν οι πιπιλιες αρκει να μη φαινονται....δηλαδη το χειμωνα ή σε σημεια εκτος λαιμου ;)
οτι αφορα πιπιλια και δοντια μαρεσει παρα πολυ!!!! ειναι σχεση κηνυγου και θηραματος.....ειχα ενα γκομενο μαλιστα που οποτε με εβλεπε ηθελε να μου αφησει το σημαδι του οτι ειμαι δικια του (οχι στο λαιμο συνηθως) και ελεγε διαφορα τετοια ομορφα ζουζουνιαρικα και ρομαντικα (ειρωνια/mode on)
παντως ειμαι πιο πολυ υπερ των παρατεταμενων δαγκωματιων....και δε μαρεσει καθολου οταν φαινονται οι πιπιλιες.....
οτι αφορα πιπιλια και δοντια μαρεσει παρα πολυ!!!! ειναι σχεση κηνυγου και θηραματος.....ειχα ενα γκομενο μαλιστα που οποτε με εβλεπε ηθελε να μου αφησει το σημαδι του οτι ειμαι δικια του (οχι στο λαιμο συνηθως) και ελεγε διαφορα τετοια ομορφα ζουζουνιαρικα και ρομαντικα (ειρωνια/mode on)
παντως ειμαι πιο πολυ υπερ των παρατεταμενων δαγκωματιων....και δε μαρεσει καθολου οταν φαινονται οι πιπιλιες.....
η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο αντιαισθητικο να βλεπει ο αλλος τις πιπελιες σου γιατι δεν ξερει γιατι κ πως εγινε κ η φαντασια του οργιαζει.σε μενα εχει τυχει να μου κανουν μια το πολυ δυο φορες αλλα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που το εδιχνε κ καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι.δεν λεω μη μου κανεις γιατι πως θα κυκλοφορησω υπαρχουν τροποι αμα θες να το κρυψεις οταν ειναι ο αλλος στην καυλα να σε δαγκωσει να σε ρουφηξει το θεωρω μεγαλη ξενερα κ ξεφτιλα να γυρισεις να πεις την κλασικη μαλακισμενη ατακα μη μου κανεις πιπιλια πως θα βγω τι θα πω αστο να γινει αφου αρεσει στον αλλον κ μετα αν δεν γουσταρεις κρυψε τη.
το θεμα για μενα ξερετε ποιο ειναι γιατι το κανουν μερικοι ανθρωποι αυτο....
μερικοι το κανουν πανω στην καυλα,αλλοι το κανουν για να δειξουν οτι γαμησαν,αλλες κ αλλοι παλι γιατι θελουν να δειξουν την πινακιδα απαγορευεται μακρια ανηκει σε αλλον....
η γνωμη μου ειναι οτι το καλυτερο ειναι να γινεται επειδη γουσταρουμε να γινεται....
θα ηθελα παρεπιπτοντως να πω οτι υπαρχει κ μια μεριδα ανθρωπων αρρωστων κατα την ταπεινη μου αποψη που μολις δουν πιπιλια που υποδουλωνει οτι ισως υπαρχει σχεση εκει που ισως υπο αλλες συνθηκες να μην εκαναν κατι την πεφτουν στον αλλον ειδικα οι γυναικες γιατι θεωρουν κατορθωμα το να σου δινεται καποιος που ανηκει σε αλλη...τους ξυταρει κατα καποιο τροπο την φαντασιωση τους οι πιπιλιες....
μερικοι το κανουν πανω στην καυλα,αλλοι το κανουν για να δειξουν οτι γαμησαν,αλλες κ αλλοι παλι γιατι θελουν να δειξουν την πινακιδα απαγορευεται μακρια ανηκει σε αλλον....
η γνωμη μου ειναι οτι το καλυτερο ειναι να γινεται επειδη γουσταρουμε να γινεται....
θα ηθελα παρεπιπτοντως να πω οτι υπαρχει κ μια μεριδα ανθρωπων αρρωστων κατα την ταπεινη μου αποψη που μολις δουν πιπιλια που υποδουλωνει οτι ισως υπαρχει σχεση εκει που ισως υπο αλλες συνθηκες να μην εκαναν κατι την πεφτουν στον αλλον ειδικα οι γυναικες γιατι θεωρουν κατορθωμα το να σου δινεται καποιος που ανηκει σε αλλη...τους ξυταρει κατα καποιο τροπο την φαντασιωση τους οι πιπιλιες....
Πολυ καλη σκεψηη αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο αντιαισθητικο να βλεπει ο αλλος τις πιπελιες σου γιατι δεν ξερει γιατι κ πως εγινε κ η φαντασια του οργιαζει.σε μενα εχει τυχει να μου κανουν μια το πολυ δυο φορες αλλα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που το εδιχνε κ καμαρωνε σαν γυφτικο σκεπαρνι.δεν λεω μη μου κανεις γιατι πως θα κυκλοφορησω υπαρχουν τροποι αμα θες να το κρυψεις οταν ειναι ο αλλος στην καυλα να σε δαγκωσει να σε ρουφηξει το θεωρω μεγαλη ξενερα κ ξεφτιλα να γυρισεις να πεις την κλασικη μαλακισμενη ατακα μη μου κανεις πιπιλια πως θα βγω τι θα πω αστο να γινει αφου αρεσει στον αλλον κ μετα αν δεν γουσταρεις κρυψε τη.
Σε αυτον τον πλανητη που ζουμε τα παντα ειναι δυνατα.Συγγνωμη αυτο το τελευταιο το λες αλλη μια γιατι μπερδευτηκα? δηλαδη βλεπουν την πιπιλια και φτιαχνονται και του την πεφτουν?
Εμενα δεν μου κανουν πιπιλιες αλλα ποναει το κεφαλι μου συνεχεια.(με ματιαζουν μαλλον)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
το κεφαλι σου ποναει μαλλον απο την υπερπροσπαθεια.....
"Μη χυσεις, μη χυσεις, κρατησου, μη χυσεις, περιμενε την, μη χυσεις, οπα, ηρθε η ωρα, τωρα, χυσε, χυσε λεμε, τι θα πει δε μπορεις τωρα, χυσε σου λεω θα χυσει και κεινη, χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω"
"Μη χυσεις, μη χυσεις, κρατησου, μη χυσεις, περιμενε την, μη χυσεις, οπα, ηρθε η ωρα, τωρα, χυσε, χυσε λεμε, τι θα πει δε μπορεις τωρα, χυσε σου λεω θα χυσει και κεινη, χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K