Θυμάμαι ακόμα μια μαλακία από την τρυφερή ηλικία των 15 (έχουν περάσει 35 χρόνια από τότε).
Γ΄ Γυμνασίου ήμουν όλη μέρα καυλωμένος. Στο σχολείο εκτός από μία συμμαθήτρια (που τη γούσταραν όλοι) και την Αγγλικού, όλα τα άλλα θηλυκά ήταν για τα μπάζα. Ευτυχώς όμως δίπλα στο σχολείο, υπήρχε μαγαζί με ηλεκτρονικά που το είχε ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ MILF ξανθιά, τσοντόφατσα σαν τη Μενεγάκη, αλλά με φυσικές βυζάρες σαν της Sensual Jane.
Χωρισμένη χωρίς παιδιά, το είχε μόνη της το μαγαζί και όταν μας έβλεπε, έλεγε καλώς τα μαναράκια. Όλη μέρα εκεί ήμουνα! Κάγκελο μου γινόταν, με το που την έβλεπα!
Επίσης το ηλεκτρονικό που γούσταρα, βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο ταμείο, με αποτέλεσμα να χαλβαδιάζω όλη την ώρα τις τορπίλες που είχε για στήθος.
Τεσπα... ένα πρωΐ λοιπόν έχω κάνει κοπάνα (όπως πάντα!) και είμαι στη θέση μου. Μετά από καμιά ώρα (είμασταν 2-3 άτομα μέσα στο μαγαζί), σκάει ένας 2μετρος τύπος με μπορντό παντελόνι που δεν είχαμε ξαναδεί. Λέμε με τον κολλητό μου, ποιος είναι ο αυτός ο φλώρος ρε πούστη μου, πρωΐ πρωΐ. Εξαφανίζεται που λέτε η λεγάμενη στα ενδότερα, εμείς σα μαλάκες δεν καταλάβαμε τι πρόκειται να παιχτεί, είχε βάλει και τη μουσική δυνατά... μετά από κανα τεταρτάκι βγαίνει ο τύπος και φεύγει από το μαγαζί, κυριλέ όπως ήρθε. Μετά από περίπου ένα λεπτό βγαίνει έξω και η μιλφάρα, ξαναμμένη με ανακατεμένα τα μαλλιά και με τα σκάγια να την έχουν πάρει σε πρόσωπο, λαιμό και μαλλιά.
Όχι χάλια μη φανταστείτε, προφανώς είχε σκουπιστεί, αλλά μάλλον ήτανε πολλά και δεν ήταν και πολύ παστρικιά χα χα χα.
Πήγε να μου σπάσει το παντελόνι και φεύγω καρφί για το σπίτι που δεν υπήρχε ψυχή. Βγάζω Διάβασέ με, Σκάνδαλο από την κρυψώνα & χαρτί υγείας
και αράζω στο σαλόνι για μια αργή και απολαυστική μαλακία για καμιά ώρα, φααντασιώνοντας τη σκηνή που είχα δει λίγο πριν στα ηλεκτρονικά.
Στη δισέλιδη φωτο στο κέντρο του Διάβασέ με (ή ήταν στο Σκάνδαλο, που να θυμάμαι χα χα
), είχε μια αντίστοιχη καραμουνάρα μιλφάρα με μεγάλες σιλικονάτες βυζάρες (αυτό το θυμάμαι
)! Όταν ένιωσα ότι έρχεται η στιγμή, σηκώθηκα όρθιος και φύγανε γύρω στις 12-13 χυσιές thick σαν του Peter North! Έφερα σφουγγαρίστρα απ' το μπάνιο, γιατί με το χαρτί υγείας δε γινότανε δουλειά!
Κρίμα που δεν υπήρχαν κινητά τότε... θα την είχα τραβήξει κρυφά φωτο τη χυμένη μιλφάρα για να τη θυμάμαι στα γεράματα!