Νέα

Πηνελόπη Πλάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nikolas25ss

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
1
ωραιες βυζαρες εχει η γκομενα

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Aν δεν είναι απελευθερωμένες οι Σαλονικιές τότε ποιές Ελληνίδες είναι ?

Βορεια οι Σεραιες,οι Καβαλιωτισες ,οι Δραμινες και νοτια οι Κρητικιες αδερφε μεγαλα πουτανακια

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Άλλες περιοχές κατά τη γνώμη μου, π.χ. Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα.. :)
Άλλες περιοχές κατά τη γνώμη μου, π.χ. Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα.. :)
Λάρισα και Πάτρα όντως προχωρημένες. Ιδιαίτερα τις Πατρινιές τις ξέρω καλά. Η διαφορά με Θεσσαλονίκη είναι ότι εκεί είναι πολύ μεγάλη πόλη και μπορούν να κάνουν τα πάντα ελεύθερα χωρίς να φοβούνται κουτσομπολιά κλπ.Τώρα η Αθήνα ,όπως καταλαβαίνεις, είναι μια χοάνη που μπορείς να βρεις οτιδήποτε....

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
Λάρισα και Πάτρα όντως προχωρημένες. Ιδιαίτερα τις Πατρινιές τις ξέρω καλά. Η διαφορά με Θεσσαλονίκη είναι ότι εκεί είναι πολύ μεγάλη πόλη και μπορούν να κάνουν τα πάντα ελεύθερα χωρίς να φοβούνται κουτσομπολιά κλπ.Τώρα η Αθήνα ,όπως καταλαβαίνεις, είναι μια χοάνη που μπορείς να βρεις οτιδήποτε....
Σίγουρα έτσι είναι
Πάντως και γω από προσωπική εμπειρία μιλώντας, ειδικά οι θεσσαλονικιές, όταν κάνεις κίνηση, βγάζουν μια αρχοντοχωριάτικη ξινίλα..
του στυλ, πώς τομλάς και μου μιλάς..

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Οποια θελει να τη κερναμε, να μη παρεξηγείτε αμα τη λεμε φτηνοβιζιτα μετα!
Δεν εχει καμια διαφορα, τσουλακια...

δηλαδή όποια ζητάει τα αυτονόητα είναι βίζιτα?? δηλαδή τι θελετε μήπως να σας πληρώνουμε κιόλας??

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
δηλαδή όποια ζητάει τα αυτονόητα είναι βίζιτα?? δηλαδή τι θελετε μήπως να σας πληρώνουμε κιόλας??

Το κέρασμα, ποτά, κ.λπ., είναι μέσα στο παιχνίδι..
Προβλεπόμενες διαδικασίες και καταστάσεις..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Το κέρασμα, ποτά, κ.λπ., είναι μέσα στο παιχνίδι..
Προβλεπόμενες διαδικασίες και καταστάσεις..
Στα πρώτα ραντεβού όλοι οι άντρες πρέπει να κερνάμε, αν θέλουμε να ρίξουμε γυναίκες. Απο'κει και πέρα πλέον μέσα σε μια σχέση μπορεί να τύχει να είναι η γυναίκα πιο ισχυρή οικονομικά από τον άντρα,κάτι που δεν συνέβαινε σε παλιότερες εποχές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι αποδεκτό είτε να πληρώσει καθένας τα δικά του, είτε και να πληρώσει η γυναίκα. Αν πχ. έχω μια εργαζόμενη γκόμενα και εγώ είμαι άνεργος δεν θα μπορώ να πληρώνω πάντα εγώ...είναι προφανές..

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
Στα πρώτα ραντεβού όλοι οι άντρες πρέπει να κερνάμε, αν θέλουμε να ρίξουμε γυναίκες. Απο'κει και πέρα πλέον μέσα σε μια σχέση μπορεί να τύχει να είναι η γυναίκα πιο ισχυρή οικονομικά από τον άντρα,κάτι που δεν συνέβαινε σε παλιότερες εποχές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι αποδεκτό είτε να πληρώσει καθένας τα δικά του, είτε και να πληρώσει η γυναίκα. Αν πχ. έχω μια εργαζόμενη γκόμενα και εγώ είμαι άνεργος δεν θα μπορώ να πληρώνω πάντα εγώ...είναι προφανές..

Σωστός

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0

ναι δεν αντιλέγω στα πρώτα ραντεβού μέχρι να γνωριστείς το θέμα είναι ότι υπάρχουν αρκετή που μπορεί να πληρώσουν την πρώτη φορά και να είναι κύριοι γενικά και τη δεύτερη με το ζόρι να βγάλουν 2 ευρώ για έναν καφέ... Μα και να πηδήξεις να θες με τέτοια γυφτιά στο δεύτερο ραντεβού πως να της σηκωθεί της άλλης :P :P

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
ναι δεν αντιλέγω στα πρώτα ραντεβού μέχρι να γνωριστείς το θέμα είναι ότι υπάρχουν αρκετή που μπορεί να πληρώσουν την πρώτη φορά και να είναι κύριοι γενικά και τη δεύτερη με το ζόρι να βγάλουν 2 ευρώ για έναν καφέ... Μα και να πηδήξεις να θες με τέτοια γυφτιά στο δεύτερο ραντεβού πως να της σηκωθεί της άλλης :P :P

Έχεις δίκιο Angelina
Δες και ένα κουλό περιστατικό που μου συνέβη πριν καμιά 5 χρόνια.
Βγαίνω με μια τύπισσα, πρώτο ραντεβού πληρώνω εγώ, όλα κομπλέ.
Πάμε δεύτερο ραντεβού, πάω να πληρώσω και με σταματάει η τύπισσα. Και αρχίζει να μου τη λέει ότι θέλει να πληρώσει εκείνη και εν ολίγοις ότι θα την προσέβαλα, αν πλήρωνα πάλι εγώ. Οκ λέω μέσα μου, αφού επιμένει, άσε μη προσβληθεί και έχουμε δίχως κέρδος κέρατα.
Ε, την επόμενη μέρα μου στέλνει μήνυμα, όπου με στόλιζε ως τσιγκούνη και ότι με τέσταρε, για να δει πόσο κύριος είμαι.  :idiot:  :uglystupid:
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά  :jerking:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, στην ελληνική κοινωνία, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: Οι γυναίκες, από τη στιγμή που ευαγγελίζονται την ισότητα σε όλα τα επίπεδα μεταξύ αντρών και γυναικών όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, γιατί εκεί που τις συμφέρει κρύβονται πίσω από το ασθενές φύλο και βγάζουν γύφτο τον άντρα ή άνανδρο (π.χ κεράσματα και καβγάδες αν τις χτυπήσει?) Τελικά, υποστηρίζετε την ισότητα άνευ όρων και ορίων ή την υποστηρίζετε εκεί που σας συμφέρει?

Επισκέπτης
Αυτή η γκόμενα με καβλώνει πολύ, χωρίς να είναι καμιά κουκλάρα ! Είναι όμως όλο χαμογελαστή και βγάζει θετική ενέργεια και ως Σαλονικιά και 25άρα την κόβω και για απελευθερωμένη...
Φαντάσου πόσο πιό χαμογελαστή θα είναι με... :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: στο στοματάκι!!!  :pipa2::bounce-glasses: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom