mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
ο άντρας πρέπει να κερνάει πάντα...
Οποια θελει να τη κερναμε, να μη παρεξηγείτε αμα τη λεμε φτηνοβιζιτα μετα!
Δεν εχει καμια διαφορα, τσουλακια...
ο άντρας πρέπει να κερνάει πάντα...
Aν δεν είναι απελευθερωμένες οι Σαλονικιές τότε ποιές Ελληνίδες είναι ?Σαλονικιά και απελευθερωμένη φίλε μου, λίγο δύσκολο νομίζω
Aν δεν είναι απελευθερωμένες οι Σαλονικιές τότε ποιές Ελληνίδες είναι ?
Aν δεν είναι απελευθερωμένες οι Σαλονικιές τότε ποιές Ελληνίδες είναι ?
Άλλες περιοχές κατά τη γνώμη μου, π.χ. Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα..
Λάρισα και Πάτρα όντως προχωρημένες. Ιδιαίτερα τις Πατρινιές τις ξέρω καλά. Η διαφορά με Θεσσαλονίκη είναι ότι εκεί είναι πολύ μεγάλη πόλη και μπορούν να κάνουν τα πάντα ελεύθερα χωρίς να φοβούνται κουτσομπολιά κλπ.Τώρα η Αθήνα ,όπως καταλαβαίνεις, είναι μια χοάνη που μπορείς να βρεις οτιδήποτε....Άλλες περιοχές κατά τη γνώμη μου, π.χ. Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα..
Σίγουρα έτσι είναιΛάρισα και Πάτρα όντως προχωρημένες. Ιδιαίτερα τις Πατρινιές τις ξέρω καλά. Η διαφορά με Θεσσαλονίκη είναι ότι εκεί είναι πολύ μεγάλη πόλη και μπορούν να κάνουν τα πάντα ελεύθερα χωρίς να φοβούνται κουτσομπολιά κλπ.Τώρα η Αθήνα ,όπως καταλαβαίνεις, είναι μια χοάνη που μπορείς να βρεις οτιδήποτε....
Οποια θελει να τη κερναμε, να μη παρεξηγείτε αμα τη λεμε φτηνοβιζιτα μετα!
Δεν εχει καμια διαφορα, τσουλακια...
Να σου πω...Τη γνωρίζεις προσωπικά την Πηνελόπη Πλάκα ?δηλαδή όποια ζητάει τα αυτονόητα είναι βίζιτα?? δηλαδή τι θελετε μήπως να σας πληρώνουμε κιόλας??
Να σου πω...Τη γνωρίζεις προσωπικά την Πηνελόπη Πλάκα ?
οκ,απλά ρώτησα επειδή είναι από Θεσσαλονίκη...δε τη γνωρίζω προσωπικά απλά ο τύπος δεν αναφέρεται προσωπικά στην πλακά αλλά σε όλες τις γυναίκες
οκ,απλά ρώτησα επειδή είναι από Θεσσαλονίκη...
όχι..καμία σχέσηαα οκ νόμιζα παρεξηγήθηκες με αυτό που είπα
δηλαδή όποια ζητάει τα αυτονόητα είναι βίζιτα?? δηλαδή τι θελετε μήπως να σας πληρώνουμε κιόλας??
Στα πρώτα ραντεβού όλοι οι άντρες πρέπει να κερνάμε, αν θέλουμε να ρίξουμε γυναίκες. Απο'κει και πέρα πλέον μέσα σε μια σχέση μπορεί να τύχει να είναι η γυναίκα πιο ισχυρή οικονομικά από τον άντρα,κάτι που δεν συνέβαινε σε παλιότερες εποχές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι αποδεκτό είτε να πληρώσει καθένας τα δικά του, είτε και να πληρώσει η γυναίκα. Αν πχ. έχω μια εργαζόμενη γκόμενα και εγώ είμαι άνεργος δεν θα μπορώ να πληρώνω πάντα εγώ...είναι προφανές..Το κέρασμα, ποτά, κ.λπ., είναι μέσα στο παιχνίδι..
Προβλεπόμενες διαδικασίες και καταστάσεις..
Στα πρώτα ραντεβού όλοι οι άντρες πρέπει να κερνάμε, αν θέλουμε να ρίξουμε γυναίκες. Απο'κει και πέρα πλέον μέσα σε μια σχέση μπορεί να τύχει να είναι η γυναίκα πιο ισχυρή οικονομικά από τον άντρα,κάτι που δεν συνέβαινε σε παλιότερες εποχές. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να είναι αποδεκτό είτε να πληρώσει καθένας τα δικά του, είτε και να πληρώσει η γυναίκα. Αν πχ. έχω μια εργαζόμενη γκόμενα και εγώ είμαι άνεργος δεν θα μπορώ να πληρώνω πάντα εγώ...είναι προφανές..
Σωστός
ναι δεν αντιλέγω στα πρώτα ραντεβού μέχρι να γνωριστείς το θέμα είναι ότι υπάρχουν αρκετή που μπορεί να πληρώσουν την πρώτη φορά και να είναι κύριοι γενικά και τη δεύτερη με το ζόρι να βγάλουν 2 ευρώ για έναν καφέ... Μα και να πηδήξεις να θες με τέτοια γυφτιά στο δεύτερο ραντεβού πως να της σηκωθεί της άλλης
Ρε παιδιά, στην ελληνική κοινωνία, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: Οι γυναίκες, από τη στιγμή που ευαγγελίζονται την ισότητα σε όλα τα επίπεδα μεταξύ αντρών και γυναικών όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, γιατί εκεί που τις συμφέρει κρύβονται πίσω από το ασθενές φύλο και βγάζουν γύφτο τον άντρα ή άνανδρο (π.χ κεράσματα και καβγάδες αν τις χτυπήσει?) Τελικά, υποστηρίζετε την ισότητα άνευ όρων και ορίων ή την υποστηρίζετε εκεί που σας συμφέρει?ναι δεν αντιλέγω στα πρώτα ραντεβού μέχρι να γνωριστείς το θέμα είναι ότι υπάρχουν αρκετή που μπορεί να πληρώσουν την πρώτη φορά και να είναι κύριοι γενικά και τη δεύτερη με το ζόρι να βγάλουν 2 ευρώ για έναν καφέ... Μα και να πηδήξεις να θες με τέτοια γυφτιά στο δεύτερο ραντεβού πως να της σηκωθεί της άλλης
Φαντάσου πόσο πιό χαμογελαστή θα είναι με... στο στοματάκι!!!Αυτή η γκόμενα με καβλώνει πολύ, χωρίς να είναι καμιά κουκλάρα ! Είναι όμως όλο χαμογελαστή και βγάζει θετική ενέργεια και ως Σαλονικιά και 25άρα την κόβω και για απελευθερωμένη...