Νέα

Πηνελόπη Πλάκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 290
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Τί εχει ο Αποστολάκης;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Θρασος θα ειχε αν ηταν με καποια εκτος δυνατοτητων του. Ο συγκεκριμενος ειναι γαματος τυπος, δεν ειναι εκπληξη που πηδαει την Πλάκα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θρασος θα ειχε αν ηταν με καποια εκτος δυνατοτητων του. Ο συγκεκριμενος ειναι γαματος τυπος, δεν ειναι εκπληξη που πηδαει την Πλάκα.
τι να σου πω ρε τυπε;
αποψεις ειναι αυτες...
στα ματια μου παντως η πλακα ειναι η μπαρτσελονα και ο αποστολακης ο εθνικος γαζωρου

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ενταξει δε μιλαμε για εμφανισεις προφανως. Ο Αποστολάκης εχει χαρακτήρα που στη τελικη αυτό κερδιζει μια γκομενα (αυτο, μαζι με τα λεφτα βεβαιως-βεβαιως!)
Τη καληνυχτα μου!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ενταξει δε μιλαμε για εμφανισεις προφανως. Ο Αποστολάκης εχει χαρακτήρα που στη τελικη αυτό κερδιζει μια γκομενα (αυτο, μαζι με τα λεφτα βεβαιως-βεβαιως!)
Τη καληνυχτα μου!
τυπε τι να σου πω
δεν τα ξερω και καλα εγω αυτα
ενας απλος αποφοιτος δημοτικου ειμαι
και με τις γκομενες δεν τα παω καλα

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
η πηνελοπη πλακα δεν νομιζω πως εχει κατι το καλυτερο απο διαφορες αλλες κοπελες της ηλικιας της ..πιστευω πως εκει εξω υπαρχουν σαφως ομορφοτερες και πιο καβλυτερες απο αυτην .. οσο για τον αποστολακη ... ομορφο δεν τον λες ..ισως εχει αλλα χαρισματα  και εννοω για τα λεφτα .. δεν σας κανει εντυπωση πως σε οσες ταινιες η σειρες εχει παιξει , αυτες πηγαν πιο κατω και απο τον πατο; .. και ομως τον προτιμουν σαν ηθοποιο γιατι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτή η γκόμενα με καβλώνει πολύ, χωρίς να είναι καμιά κουκλάρα ! Είναι όμως όλο χαμογελαστή και βγάζει θετική ενέργεια και ως Σαλονικιά και 25άρα την κόβω και για απελευθερωμένη...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σήμερα καλεσμένη στο μαλακα τον Αρναουτογλου.Να δούμε τι θα μας πει...

Anjelina2008

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Like
6
Πόντοι
0
αν φορουσε κανα ζιβαγκο, καλα της ξηγηθηκε ο τυπος

δεν έχει σημασία τι φορούσε το θέμα είναι ότι αυτό είναι γυφτιά ο άντρας πρέπει να κερνάει πάντα... αυτή πρέπει να έπεσε στο χειρότερο γύφτο γιάτι άλλοι τουλάχιστον πληρώνουν και έναν καφέ με βαριά καρδιά :P :P

manos230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
308
Πόντοι
291
τι βυζαρες εχει αυτη η γκομενα :rockon: και φαινονται φυσικα
απιστευτα

John Snow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
292
Πόντοι
280
Αυτή η γκόμενα με καβλώνει πολύ, χωρίς να είναι καμιά κουκλάρα ! Είναι όμως όλο χαμογελαστή και βγάζει θετική ενέργεια και ως Σαλονικιά και 25άρα την κόβω και για απελευθερωμένη...

Σαλονικιά και απελευθερωμένη φίλε μου, λίγο δύσκολο νομίζω  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom