envyme79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 495
- Πόντοι
- 291
Elεγβ είμαι!!!Και καποιοι ειναι και κεφαλες
Elεγβ είμαι!!!Και καποιοι ειναι και κεφαλες
τι εισαι;Elεγβ είμαι!!!
Είσαι η λεγόμενη "παράπλευρη...απώλεια"!Τύποι και εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος του πέους, αλλά από την ανάποδη, είναι πολύ μικρό.
Δεν ξέρω ακόμα πώς μπήκα στην παρέα του Μπου, με τον μέσο όρο 22,5-25 εκατοστά και κάποια εκατομμύρια στην άκρη.
Κάποιο λάθος θα έγινε.
Στη πρέσα τον έβαλες;Δε ξέρω τι γράφετε εσείς, αλλά εγώ από τότε που πήγα στο μηχανουργείο και τον έκανα 7,65 πόντους μήκος και 53 χιλιοστά περιφέρεια βρήκα την υγειά μου. Γαμώ αβέρτα κώλους σαν καταδρομέας. Μπαίνω - βγαίνω και κανείς δεν με παίρνει χαμπάρι.
Όταν λες φάρδος 5cm τι εννοείς, διάμετρο ή περίμετρο;Όλα αυτά τα χρόνια στην πορνό καριέρα μου οι περισσότερες μου έλεγαν ότι τον έχω μεγάλο και δεν μου έδιναν κωλο.Ακόμα και η Αντριάννα η Βουλγαρα που είναι φημησμένη για το πρωκτικο δεν ήθελε να μου κάτσει και τελικά με τα πολλά το κάναμε στο πλαι και σιγά σιγά.
Όμως αυτό δεν γινόταν με τις συντρόφους που είχα, ποτέ καμία δεν σχολίασε το μέγεθος.Αναλ δεν έτυχε να κάνει ποτέ καμία.
Οποτε δεν τις πίστευα και θεωρούσα ότι απλά έλεγαν ψέματα και λογικά λένε τα ίδια σε όλους…
Εσείς τον εχετε μετρήσει; Ποσό τον εχετε; Εχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τις ιεροδουλες και το πρωκτικο;
Εγώ σήμερα τον μέτρησα και είναι χοντρός φάρδος γύρω στα 5 και μήκος περίπου 20 cm.
Μπορείς να βγάλεις μια καλύτερη βάζοντας τον ίδιο χάρακα από την πάνω μεριά του εργαλείουΤύπε η αρχή του χάρακα είναι το 0 που είναι ποιο κάτω στην βάση του πέους κ απλά δεν φαινεται στην φωτο που έβγαλα πρόχειρα…
Δεν πειράζει που αντί για 22 με 25 είναι 2,2 με 2,5Τύποι και εγώ έχω πρόβλημα με το μέγεθος του πέους, αλλά από την ανάποδη, είναι πολύ μικρό.
Δεν ξέρω ακόμα πώς μπήκα στην παρέα του Μπου, με τον μέσο όρο 22,5-25 εκατοστά και κάποια εκατομμύρια στην άκρη.
Κάποιο λάθος θα έγινε.
Τύπος πρώτον είσαι άσχετος. Δεύτερον τρομοκρατείς τον κόσμο. Τρίτον μάλλον εσύ χρειάζεται να πας σε δερματολόγο. Τέταρτον για να σε γλυτώσω από το 50 είναι σμηγματογόνοι αδένες που ανήκουν στη φυσική δομή του πέους. Τέλος δεν είναι επίθεση απλά δε μπορούμε να τρομοκρατούμε έτσι εύκολα για θέματα υγείας.Και όμως,δεν είναι κονδυλώματα.Είναι κάτι το φυσιολογικό.
Υπάρχει και το παχυμετρο για καλύτερη μέτρησηΈβαλε διαβήτη και μετά μέτρησε το άνοιγμα του διαβήτη με τον χάρακα
Πάντως αν έχει και τρίχες τότε έχει μια δικαιολογία, γιατί ως γνωστόν σε κάποιες ψωλες τους φταίνε οι τρίχεςΠοτέ πηγές τελευταία φορά σε δερματολόγο -αφροδισιολόγο; Αν θελουμε να παίζουμε μπάλα στον στίβο του αγοραίου έρωτα τότε οφείλουμε να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Όλα τα αλλά περί μεγέθους και πάχους είναι τρίχες κατσαρές .
Όλοι οι πουτσοι θέλουν τον «τρόπο» τουςΤα έχει πει η @Κόκκινη λυσσα !!!Αν μετράς από κωλοτρυπίδα, βγαίνεις 30άρης!!!
Όλα αυτά τα χρόνια στην πορνό καριέρα μου οι περισσότερες μου έλεγαν ότι τον έχω μεγάλο και δεν μου έδιναν κωλο.Ακόμα και η Αντριάννα η Βουλγαρα που είναι φημησμένη για το πρωκτικο δεν ήθελε να μου κάτσει και τελικά με τα πολλά το κάναμε στο πλαι και σιγά σιγά.
Όμως αυτό δεν γινόταν με τις συντρόφους που είχα, ποτέ καμία δεν σχολίασε το μέγεθος.Αναλ δεν έτυχε να κάνει ποτέ καμία.
Οποτε δεν τις πίστευα και θεωρούσα ότι απλά έλεγαν ψέματα και λογικά λένε τα ίδια σε όλους…
Εσείς τον εχετε μετρήσει; Ποσό τον εχετε; Εχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τις ιεροδουλες και το πρωκτικο;
Εγώ σήμερα τον μέτρησα και είναι χοντρός φάρδος γύρω στα 5 και μήκος περίπου 20 cm.
Καλύτερα όπως σας προίκισε η φύση πάρα αυτόΤα έχει πει η @Κόκκινη λυσσα !!!Αν μετράς από κωλοτρυπίδα, βγαίνεις 30άρης!!!
Λανθασμένη παράθεση έκανες, φίλος.Τύπος πρώτον είσαι άσχετος. Δεύτερον τρομοκρατείς τον κόσμο. Τρίτον μάλλον εσύ χρειάζεται να πας σε δερματολόγο. Τέταρτον για να σε γλυτώσω από το 50 είναι σμηγματογόνοι αδένες που ανήκουν στη φυσική δομή του πέους. Τέλος δεν είναι επίθεση απλά δε μπορούμε να τρομοκρατούμε έτσι εύκολα για θέματα υγείας.
ρε παιχτη εγω στην θεση σου θα διεγραφα το προφιλ που πας ρε κακομοιρη με 20 εκ. καλυτερα ανοιξε νημα ειμαι η ντροπη του φορουμΌλα αυτά τα χρόνια στην πορνό καριέρα μου οι περισσότερες μου έλεγαν ότι τον έχω μεγάλο και δεν μου έδιναν κωλο.Ακόμα και η Αντριάννα η Βουλγαρα που είναι φημησμένη για το πρωκτικο δεν ήθελε να μου κάτσει και τελικά με τα πολλά το κάναμε στο πλαι και σιγά σιγά.
εχει φαει πουτσες και πουτσες η αντριαννα θα κολλησε στον μινχαουζενΌταν λες φάρδος 5cm τι εννοείς, διάμετρο ή περίμετρο;
Για τα 20 cm το αναφέραμε παραπάνω ότι χάνει ο χάρακας σου 4-6cm και τέλος νομίζω ότι πρέπει να πάρει θέση η Αντριάνα για το θέμα, 1ον εάν αληθεύει και 2ον ότι κολωσε σε αναλ.
καλυτερα να την χτυπησει πριν σαν χταποδι πανω σε βραχο να μεγαλωσει πιο πολυ ακομηΜπορείς να βγάλεις μια καλύτερη βάζοντας τον ίδιο χάρακα από την πάνω μεριά του εργαλείου
Φιλτατε τι τον ρωτας τον ανθρωπο ??? 5 εκ. διαμετρος η περιμετρος...???Όταν λες φάρδος 5cm τι εννοείς, διάμετρο ή περίμετρο;
Για τα 20 cm το αναφέραμε παραπάνω ότι χάνει ο χάρακας σου 4-6cm και τέλος νομίζω ότι πρέπει να πάρει θέση η Αντριάνα για το θέμα, 1ον εάν αληθεύει και 2ον ότι κολωσε σε αναλ.