Ορίστε της έβαλα λουρί τι φωνασκείς!!!
ο.κ ;) μου μιλάς άσχημα σήμερα ή μου φαίνεται
Ορίστε της έβαλα λουρί τι φωνασκείς!!!
τώρα με κάνεις να βγώ οφ τόπικ, που είναι το μπιζουδάκι βρε, τόφαγες ........με το μάτι σου !Μετά από αυτό εγώ θα την έλυνα και θα την άφηνα να τον φάει.
τώρα με κάνεις να βγώ οφ τόπικ, που είναι το μπιζουδάκι βρε, τόφαγες ........με το μάτι σου !
Μετά από αυτό εγώ θα την έλυνα και θα την άφηνα να τον φάει.
Τον δικό μου εννοούσα να φάει. ;)
Ουδόλως άσχημα :o :o :oο.κ ;) μου μιλάς άσχημα σήμερα ή μου φαίνεται
Ο καλός ο δροσερός ο μάνατζερ, τα φροντίζει αυτά τα πράματα ρεεεε. Τι νόμιζες???*Ασχετο αλλά όποιο ελληνικό γυναικείο όνομα και να γουγλάρεις μετα απο 2-3 σελ. εμφανίζονται photos απο τις σασες και τζουλιες
Αν εννοείς τον μενιο νόμιζα οτι είχαν χωρίσει οι δρόμοι τουςΟ καλός ο δροσερός ο μάνατζερ, τα φροντίζει αυτά τα πράματα ρεεεε. Τι νόμιζες???
είπα κ εγώ..αυτό το υπέρμουνο δεν έχει θρεντ ????υπάρχει ήδη θέμα με πλουσιο υλικό...ας συγχωνευτούν
den einai auti, i kopela pou epaize einai i Katerina Xiwtini stis erwtikes istories, tis moiazei omwsτην ειδα χτες το βραδι στον alpha στις ερωτικες ιστοριες σ επαναληψη,επαιζε το call girl που ερωτευεται τελικα ενα φοιτητη και παραταει τη δουλεια
επισης εχει ποζαρει ως γυμνο μοντελο σ εκθεση μοντερνας τεχνης,περναγες δηλ κανονικα και την εβλεπες ζωντανα ολογυμνη,δεν θυμαμαι τον καλιτεχνη ουτε και το αντικειμενο του εργου του,τη πηνελοπη ομως την θυμαμαι
αλλο ενα τσολι που το εσκισαν παραγωγοι για να τις δωσουν τριτοτεταρτα ρολακια..
σε 1-2 χρονια δεν θα την θυμαται κανενας
την ειδα χτες το βραδι στον alpha στις ερωτικες ιστοριες σ επαναληψη,επαιζε το call girl που ερωτευεται τελικα ενα φοιτητη και παραταει τη δουλεια
επισης εχει ποζαρει ως γυμνο μοντελο σ εκθεση μοντερνας τεχνης,περναγες δηλ κανονικα και την εβλεπες ζωντανα ολογυμνη,δεν θυμαμαι τον καλιτεχνη ουτε και το αντικειμενο του εργου του,τη πηνελοπη ομως την θυμαμαι