apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καυλοραπανο
κοντρα πιπετα
τσιμπουκολεβιες νο1
κοντρα πιπετα
τσιμπουκολεβιες νο1
το 'χεις δει; Πολύ σίγουρος φαίνεσαι.Και μολις βγαλει το σουτιεν,το βυζι αυτοματα περνει μεταγραφη για αρχιδια η χειροτερα ακομα,ακουμπαει πατωμα...
Κι εγώ την έχω δει στο θέατρο! ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!!η γκόμενα είναι τούμπανο !!!!!!!!!! πολύ γυμνασμένη !!!!!!!!!!!!!! (την 'εχω δει στο θέατρο)
![]()
![]()
![]()
...όλα μαζί !!!!
έλα ! αυτή ήτανε? ούτε που πήγε το μυαλό μου !την ειδα χτες το βραδι στον alpha στις ερωτικες ιστοριες σ επαναληψη,επαιζε το call girl που ερωτευεται τελικα ενα φοιτητη και παραταει τη δουλεια
επισης εχει ποζαρει ως γυμνο μοντελο κανονικα σ εκθεση μοντερνας τεχνης,περναγες δηλ κανονικα και την εβλεπες ζωντανα ολογυμνη,δεν θυμαμαι τον καλιτεχνη ουτε και το αντικειμενο του εργου του,τη πηνελοπη ομως την θυμαμαι![]()
Ορίστε της έβαλα λουρί τι φωνασκείς!!!σχολιο ?? τίποτα? έστω τηλ?![]()
Δαγκώνει?
![]()
την ειδα χτες το βραδι στον alpha στις ερωτικες ιστοριες σ επαναληψη,επαιζε το call girl που ερωτευεται τελικα ενα φοιτητη και παραταει τη δουλεια
επισης εχει ποζαρει ως γυμνο μοντελο κανονικα σ εκθεση μοντερνας τεχνης,περναγες δηλ κανονικα και την εβλεπες ζωντανα ολογυμνη,δεν θυμαμαι τον καλιτεχνη ουτε και το αντικειμενο του εργου του,τη πηνελοπη ομως την θυμαμαι![]()
οι εικονες μιλανε απο μονες τους...τι τα θες τα σχολια?σχολιο ?? τίποτα? έστω τηλ?![]()
Δαγκώνει?
![]()