Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Και τι θα καταλάβω άμα σκάσω 20 € για ένα πήδημα 10'; :think:

Να πω ότι ήταν 2 ώρες εντάξει....αλλά 10';;; Το μόνο που θα καταλάβω είναι ότι θα είμαι 20 € φτωχότερος,ενώ θα μπορούσα να κρατήσω τα λεφτά για να αγοράσω κανένα ωραίο πουκαμισάκι ή κανένα παπουτσάκι... :rockon:

ΥΣ Η εμφάνιση σήμερα μετράει....το πήδημα έρχεται μετά :birdman:

Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση είσαι λιγάκι μπερδεμένος. Δεν λέω να πας να τα σκάσεις σε μπουρδέλο αν δεν θέλεις,  πολύ το θεωρούν χαμένα χρήματα ΟΚ. Αλλά από κει και πέρα το «θα τα σκάσεις για κανένα πουκαμισάκι» και τα  «η εμφάνιση μετράει σήμερα» δεν παίζουν με την καμία. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΤΕ!

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Οποτε σε καφετερια η μπαρ εχω δει τυπακια ναναι μονα τους γενικως,υπαρχει λογος που ειναι μονα τους.
Εκτος του οτι ειναι λυπηρο να μην εχεις καποιον να επικοινωνησεις και να καθεσαι μονος να κανεις οφθαλμολουτρο με ενα μιζερο υφος
γαμας περισσοτερο και την δικη σου αυτοεκτιμηση οταν βλεπεις παρεες και ζευγαρια να μην εχουν την δικη σου μοναξια.

Εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις που εκ των προτερων καποιοι βγαινουν μονοι πχ.στρατος,επαγγελματικο ταξιδι κτλ.
Αυτοι που το κανουν αυτοσκοπο εχουν πραγματικο προβλημα και συνηθως ειναι και εμφανισιακα γα-μη-σε-τα!
Γιαυτο εξαλλου δεν εχουν gf και κοινωνικες συναναστροφες με παρεες.

Οι δικαιολογιες "βγηκα γιατι δεν ειχα παρεα","βγηκα να δω ματς.εφημεριδα,για να μη μεινω μεσα" και το κορυφαιο "βγηκα για να χτυπησω ΓΚΟΜΕΝΑ!" :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ΓΤΠ που ουτε 10χρονο τις λεει.

Σταματηστε να προκαλειτε οικτο ρε..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λάθος...

Είναι κανόνας,ότι για καμάκι πρέπει να πας μόνος.... ;)

Με τους φίλους σου,θα πας για φαγητό,για σινεμά,για μπάλα,κτλ. Όχι όμως για να κάνετε καμάκι....και δεν θεωρείστε αντικοινωνικός,ψείρας,κτλ άμα πάτε να κάνετε καμάκι μόνος....αλλά το σωστό καμάκι έτσι γίνετε...αλλιώς πιστέψτε με,μπορεί μετά να έχετε προβλήματα με τους φίλους σας,άμα πάτε για καμάκι μαζί και γουστάρει η γκόμενα τον έναν από σας... :sunglasses:

συμφωνω αλλα και ο χωρος αλλαζει σε αυτη τη περιπτωση... δηλαδη αν θες να το κανεις μονος σου καντο στη σχολη η στο δρομο που χεις την δικαιολογια οτι να απλα βρεθηκες στο δρομο μου... αλλα οχι μπακουρι στο μπαρ θα γινεις ρεζιλι... ολοι με παρεα πανε εκει....αν εχεις τα αρχιδια καντο μερα μεσημερι και εκει οκ καντο μονος σου  ;) εκει σε παιρνει να το κανεις μονος σου.... ειδαλλως ειναι αυτο που λεει και ο γαμιας μαναδων απο πανω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οποτε σε καφετερια η μπαρ εχω δει τυπακια ναναι μονα τους γενικως,υπαρχει λογος που ειναι μονα τους.
Εκτος του οτι ειναι λυπηρο να μην εχεις καποιον να επικοινωνησεις και να καθεσαι μονος να κανεις οφθαλμολουτρο με ενα μιζερο υφος
γαμας περισσοτερο και την δικη σου αυτοεκτιμηση οταν βλεπεις παρεες και ζευγαρια να μην εχουν την δικη σου μοναξια.

Εξαιρουνται βεβαια περιπτωσεις που εκ των προτερων καποιοι βγαινουν μονοι πχ.στρατος,επαγγελματικο ταξιδι κτλ.
Αυτοι που το κανουν αυτοσκοπο εχουν πραγματικο προβλημα και συνηθως ειναι και εμφανισιακα γα-μη-σε-τα!

Οι δικαιολογιες "βγηκα γιατι δεν ειχα παρεα","βγηκα να δω ματς.εφημεριδα,για να μη μεινω μεσα" και το κορυφαιο "βγηκα για να χτυπησω ΓΚΟΜΕΝΑ!" :2funny: :2funny: :2funny:

κατα 99% ετσι ειναι.....μας αρεσει δεν μας αρεσει....

Επισκέπτης
στο νετ μονος πας ή με παρεα; :birdman:

Στη ΝΕΤ θες να πεις...έχω εκπομπή στη ΝΕΤ τα Σάββατα :birdman:

ρε μαλακα στο πουτσο μου σου λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα παω για φωκαιας και αλκιβιαδου στανταρακι σε αμαντα και βικτωρια και σονια αρκιντακια τελει γκλειψιμο... μας δουλευεις τωρα?

παρε εδω να δεις ρε... βαλτε του και το αλλο βιντεακι (στα λεει και ο τσουκαλας να δεις το δευτερο βιντεακι που σου βαζω)

στο 3.27

και μετα

Μπράβο...έβαλες 2 βίντεο από 2 μεγάλα νούμερα.

Τον έναν μαλάκα που είναι σαν γύφτος και έχει το θράσος να βγαίνει στην TV λες και πάει στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας,κάνοντας τα τσουρέκια με το "Άντε Γεια",και έναν άλλο μαλάκα ΧΟΝΤΡΟ με ΓΥΑΛΙΑ,που στα βίντεο το παίζει σκληρός,ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει τα αρχίδια να βρει γκόμενα χωρ'ίς πληρωμή ;)

Φίλε μου, χωρίς παρεξήγηση είσαι λιγάκι μπερδεμένος. Δεν λέω να πας να τα σκάσεις σε μπουρδέλο αν δεν θέλεις,  πολύ το θεωρούν χαμένα χρήματα ΟΚ. Αλλά από κει και πέρα το «θα τα σκάσεις για κανένα πουκαμισάκι» και τα  «η εμφάνιση μετράει σήμερα» δεν παίζουν με την καμία. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΤΕ!

Και πως να πας; Με φανέλες που φαίνονται οι τρίχες και με τα μούσια και τα γυαλιά; :headbang:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γενικά για να πας μόνος θα πρέπει να είναι μπαρ που έχουν-εργάζονται-συχνάζουν γνωστοί ή φίλοι.
Για καμάκι είναι σε φάση "είδα φως-ωραίο μουνί-και μπήκα"

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Λάθος...

Είναι κανόνας,ότι για καμάκι πρέπει να πας μόνος.... ;)

Με τους φίλους σου,θα πας για φαγητό,για σινεμά,για μπάλα,κτλ. Όχι όμως για να κάνετε καμάκι....και δεν θεωρείστε αντικοινωνικός,ψείρας,κτλ άμα πάτε να κάνετε καμάκι μόνος....αλλά το σωστό καμάκι έτσι γίνετε...αλλιώς πιστέψτε με,μπορεί μετά να έχετε προβλήματα με τους φίλους σας,άμα πάτε για καμάκι μαζί και γουστάρει η γκόμενα τον έναν από σας... :sunglasses:

Ποιανού κανόνας είναι αυτός;
Ο μόνος κανόνας είναι πως κάνεις καμάκι όπως σου βγαίνει.
Το 90% πάντως αυτών που βλέπω να προσπαθούν μόνοι τους έχει απογοητευτικά αποτελέσματα. Το υπόλοιπο 10% όντως "το έχει" και τους βγάζω το καπέλο αλλά κανένας τους δεν στηρίζεται στο πουκάμισο και τα παπούτσια του.

Υ.Γ. εγώ με τους φίλους μου δεν έχω τέτοια θέματα.Αν εσύ έχεις, μάλλον το να σου φάνε τη γκόμενα είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατα 99% ετσι ειναι.....μας αρεσει δεν μας αρεσει....

Κοιτα μονος μου να πιω ποτο θα πηγαινα μετα απο κανα γαμησι σε κανα στουντιο η μπορδελο

οποτε με το υφος που θα ειχα σιγα μην με περνουσαν για μιζερο  :2funny: :2funny: :2funny:

σε στυλ "ελα ελα οσο και να τουρνοκωλιαστειτε εγω γαμησα αποψε....ηρθα να πιω ενα ποτακι και φευγω σπιτι μετα να κοιμηθω δεν πα να γαμηθειτε πλακα σπαω μαζι σας"

εδω οχι δεν εχεις προβλημα αλλα αμα παει ο αλλος με την προοπτικη να βρει να ριξει γκομενα ενω εχει να γαμησει και 5 μηνες χαχαχα ξεχασε το...

λουζερ τρελος  :2funny: :2funny: θα τον μυριστουν απο χιλιομετρα  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το 90% πάντως αυτών που βλέπω να προσπαθούν μόνοι τους έχει απογοητευτικά αποτελέσματα. Το υπόλοιπο 10% όντως "το έχει" και τους βγάζω το καπέλο αλλά κανένας τους δεν στηρίζεται στο πουκάμισο και τα παπούτσια του.
:sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Τον έναν μαλάκα που είναι σαν γύφτος και έχει το θράσος να βγαίνει στην TV λες και πάει στο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας,κάνοντας τα τσουρέκια με το "Άντε Γεια",και έναν άλλο μαλάκα ΧΟΝΤΡΟ με ΓΥΑΛΙΑ,που στα βίντεο το παίζει σκληρός,ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει τα αρχίδια να βρει γκόμενα χωρ'ίς πληρωμή ;)
αααααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και πως να πας; Με φανέλες που φαίνονται οι τρίχες και με τα μούσια και τα γυαλιά; :headbang:

εσυ που βρισκεις να πηδηξεις χωρις πληρωμη τι κανεις εδω μεσα ?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Εγω εχω μαζεψει τρια τεσσερα τηλεφωνα απο κοπελες στα στριπ. Και ολες δεν ηθελαν λεφτα. Μονο πηδημα. Ψιλοφοβαμαι ομως φιλε. Δεν ξερω γιατι, αλλά μου φαινεται μπλεξιμο.
τελικα βγηκες η οχι? και μενα μου χει τυχει η φαση αυτη...τι παιζει μετα?ζητανε τα λεφτα εξω απο κοντα?? δεν πηγα εγω καθως μετα δεν απανταγε η τυπισα και την αλλη φορα ειχα χασει το τηλ....

Επισκέπτης

Εσύ άμα μοιάζεις με τον τύπο στο αβατάρ σιγά μη σου κάτσει καμία :birdman:

Και γω το έχω μάγκα μου....ξέρω να χρησιμοποιώ τα χέρια μου...και το στόμα μου :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ρε κοροιδο.... αυτον που λες οτι δεν μπορει να του κατσει καποια χωρις πληρωμη
ο ιδιος το εχει επιλεξει αυτο...
αν πηγαινε να γινει καραγκιοζης σαν και εσενα... με φουλαρια... αδυνατισμενος ξυρισμενος παντου
θα εβρισκε και αυτος καμια ψοφια... επικοινωνεις με τον εγκεφαλο σου η η συνδεση κοβεται στον αφαλο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και γω το έχω μάγκα μου....ξέρω να χρησιμοποιώ τα χέρια μου...και το στόμα μου :birdman:

αν ξερεις να χρησιμοποιεις τα χερια σου τραβα καμια μαλακια...
και μετα βουρτσισε και τα δοντια....
για τα πανηγυρια εισαι κακομοιρε μας επρηξες τις αρχιδες...
μπουρδελα για παντα ρε τσιρακι των ελλεηνιδων.  :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στην πραγματικοτητα ολοι ειμαστε μονοι μας , αυτο λιγοι το καταλαβαινουν
οι περισσοτεροι νιωθουν ασφαλεια οταν ειναι σε καποια παρεα , επειδη φοβουνται την απομονωση, αυτο ειναι κατι σαν ενστικτο για τον ανθρωπο , λεγεται "αγελαιο ενστικτο"
και μαλιστα οχι μονο να ειναι με παρεα , αλλα να εχουν και κοινες αποψεις , γιατι τους τρομαζει η διαφορετικοτητα...

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

Χαίρομαι για σένα μάγκα μου. Πάντως αν το έχεις γιατί ανησυχείς μην σου φάει ο φίλος τη γκόμενα;;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοιτα μονος μου να πιω ποτο θα πηγαινα μετα απο κανα γαμησι σε κανα στουντιο η μπορδελο

οποτε με το υφος που θα ειχα σιγα μην με περνουσαν για μιζερο  :2funny: :2funny: :2funny:

σε στυλ "ελα ελα οσο και να τουρνοκωλιαστειτε εγω γαμησα αποψε....ηρθα να πιω ενα ποτακι και φευγω σπιτι μετα να κοιμηθω δεν πα να γαμηθειτε πλακα σπαω μαζι σας"

εδω οχι δεν εχεις προβλημα αλλα αμα παει ο αλλος με την προοπτικη να βρει να ριξει γκομενα ενω εχει να γαμησει και 5 μηνες χαχαχα ξεχασε το...

λουζερ τρελος  :2funny: :2funny: θα τον μυριστουν απο χιλιομετρα  
κοιτα για να μιλησω και γω σοβαρα...

πρωτον σε ενα χαος οπως η συγχρονη αθηνα ή και σαλονικη ακομη ακομη μπορεις ως αντρας να πας οπου στον πουτσο θες και χωρις παρεα....κανενας δεν θα ασχοληθει μαζι σου και δη σε γειτονιες που δεν σε ξερουν...αυτο ειναι ενα ατου του φυλου μας...σκεφτειτε μια γυναικα.....μπορει να παει πουθενα μονης της;παντα θελει ή γκομενο ή φιλεναδες για συνοδεια.....

αντιθετα σε μια επαρχιακη πολη με κλειστο κυκλο οπου εισαι πιθανως λιγο πολυ γνωστος αμα πας μονος σου καπου μπορει πραγματι να μιζεριασεις με την ιδεα οτι θα σε κοιταν οι αλλοι περιεργα....εξαιρουνται οπως ειπε ο χαουζ στεκια φιλων οπου πας και ξερεις οτι θα βρεις αλλους γνωστους που βγαινουν κι αυτοι στανταρ εκει...
απο την αλλη οι παλιοι αντρες ηταν πιο κουλ σε αυτο το θεμα ακριβως γιατι βγαιναν σε καφενεια και συναγελαζονταν ολοι μαζι εκει χωρις εκ των προτερων να υπαρχει καμια συνεννοηση...απλα ηξεραν οτι καθε βραδυ θα βγουν καφενειο και θα βρουν εκει τα φιλαρακια τους...εμεις σαν γενια εχουμε και κινητα και σκατα και ολα και παλι αποξενωμενοι ειμαστε....εχουν αλλαξει τα πραγματα...

τωρα το τι θα κανεις αν βγεις μονος ειναι ενα ζητημα...

προσωπικα θα πηγαινα μονος στα εξης..
σε ενα σινεμα να δω μια ταινια...
σε ενα μπαρακι να πιω ενα ξερο ποτο στο μπαρ και οτι κατσει....
σε μια καφετερια παραλιακη ή και οτι αλλο κυριακη πρωι με μια γιγαντια εφημεριδα για να την ξεκοκκαλισω...ή για να χαζεψω σε μια ηλιολουστη μερα....
σε μερη οπως ειπωθηκε που ειμαι ξενος και προσωρινος,πχ φανταρος,περαστικος κλπ....
σε ενα φαστφουνταδικο για να φαω....

θα πηγαινε κανενας απο σας πχ σε εστιατοριο πολυτελειας μονος;σε στριπ;σε κωλομπαρο;δεν θα ειχε φαση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom