Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.433
Πόντοι
9.297
Για ποιο λογο; αμα τη βρισκει;
Αυτή είναι αμφίεση lock down...
Bγαζει μια δευτεριλα,μια συριζιλα ,μια απύθμενη βαρεμάρα,μια παραίτηση από όλα...πλεμπα!
Εγώ θα ντυθώ καλά ακόμα κι αν βγω μόνος ...για να δηλώσω ότι απεχω παρασάγγας από την θλιβερή μάζα .

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
997
Πόντοι
366
Οσες φορες βγαινω μονος με πιανει μια καταθλιψη ιδιως οταν βλεπω απενταντι μου παρεες να περνανε ομορφα ειτε ειναι ζευγαριακια τα βλεπω και νοσταλγω τις δικες μου παλιες στιγμες που ειχα και εγω και στεναχωριεμαι. Επισης οταν βγαινω μονος δν ξερω με πιανει μια χαμηλη αυτοεκτιμηση και δεν μπορω να κοιταξω η να φλερταρω αλλη γυναικα γιατι νιωθω οτι θα με λυθηθει που ειμαι μονος και θα με περασει για ναυγιο. Ατιμη καταρα η μοναξια!!!!!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.621
Πόντοι
506
Αυτή είναι αμφίεση lock down...
Bγαζει μια δευτεριλα,μια συριζιλα ,μια απύθμενη βαρεμάρα,μια παραίτηση από όλα...πλεμπα!
Εγώ θα ντυθώ καλά ακόμα κι αν βγω μόνος ...για να δηλώσω ότι απεχω παρασάγγας από την θλιβερή μάζα .
Καλα κανεις αφου τη βρισκεις να στολιστεις για το λογο που αναφερεις. Κι εγω πχ οταν βγαζω το σκυλο μου βολτα με λευκο πουκαμισο γραβατα γιλεκο πουρο και μπριγιαντινη στο μαλλι βγαινω. Το παιζω Λορδος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.433
Πόντοι
9.297
Καλα κανεις αφου τη βρισκεις να στολιστεις για το λογο που αναφερεις. Κι εγω πχ οταν βγαζω το σκυλο μου βολτα με λευκο πουκαμισο γραβατα γιλεκο πουρο και μπριγιαντινη στο μαλλι βγαινω. Το παιζω Λορδος
Είμαστε οι Βασιλείς στο κάστρο μας...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.617
Πόντοι
6.946
Για καφέ ή ποτό ή φαγητό, δύσκολα μόνος, μιλάω για Ελλάδα πάντα. Καφέ στο χέρι και να κάτσω σε πεζούλι μέσα στον κόσμο, ναι, αλλά το συνδυαζω με μπουρδελικη ή κάποια δουλειά.
Γερμανία ούτε που το σκεφτόμουν, και σε μπαρ πήγαινα, καφέ, γνώριζες σχεδόν πάντα κάποιον / κάποια να πεις δύο κουβέντες.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.485
Πόντοι
2.306
Οσες φορες βγαινω μονος με πιανει μια καταθλιψη ιδιως οταν βλεπω απενταντι μου παρεες να περνανε ομορφα ειτε ειναι ζευγαριακια τα βλεπω και νοσταλγω τις δικες μου παλιες στιγμες που ειχα και εγω και στεναχωριεμαι. Επισης οταν βγαινω μονος δν ξερω με πιανει μια χαμηλη αυτοεκτιμηση και δεν μπορω να κοιταξω η να φλερταρω αλλη γυναικα γιατι νιωθω οτι θα με λυθηθει που ειμαι μονος και θα με περασει για ναυγιο. Ατιμη καταρα η μοναξια!!!!!
Φίλε επειδή τον τελευταίο καιρό βγαίνω αρκετά και εγώ μόνος, αλλάξε ψυχολογία και μην σκέφτεσαι τι θα πει η καθεμία που θα σε δει να είσαι μόνος σου. Η ψυχολογία παίζει πολύ ρόλο σε ότι κάνουμε.
Βγες μόνος σου και αν δεις και καμιά που σου αρέσει κέρασε και κανένα ποτό και ας μην γίνει και φάση. Απλά μη σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο. Στο λέω πολύ φιλικά μη με παρεξηγήσεις. Όπως ανέφερα και πιο πριν βγαίνω αρκετά μόνος μου και για καφέ και ποτό και δεν με νοιάζει τι θα πει ο καθένας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.433
Πόντοι
9.297
Ενώ αν συνοδεύοσουν από μια μπαζολα που βρήκες στο διαδίκτυο θα ορμουσες χαλαρά μπροστά της στην διπλανή η στην σερβιτόρα...
Η μοναξιά καθαρίζει τα βαρύδια από την πλάτη σου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.091
Πόντοι
3.846
Ο νηματοθέτης χτύπησε φλέβα! Λογικό στο φόρουμ αυτό να υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άντρες. Εκτός απο την αναγκαστική μοναξιά, υπάρχει και η μοναξιά των πολλών. Κατά καιρούς στις παρέες μου έβλεπα ότι δε συμφωνούσαμε σε τίποτα, πιο πιτσιρικάδες τσακωνόμαστε για τις διαφορές μας, πειράγματα ως και bullying. Με τον καιρό έβλεπα ότι βγαίνω με άτομα που δεν έχω να πω τίποτα, καθόμουν όλο το βράδυ χωρίς να μιλάω, τελικά είπα δε γαμιέται γιατί να μην είμαι μόνος μου;
Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι που έχουν ανάγκη συνεχώς να είναι με άλλους ανθρώπους, έχω ακούσει για άτομο που έλεγε ότι δε μπορεί να δει ταινία στο σπίτι του αν δεν έχει παρέα. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, και στη δουλειά μου συχνά κάνω πράγματα μόνος μου.

Γενικά μην ασχολείστε με το τι θα πει ο κόσμος. Και αυτοί που σας κρίνουν, μη νομίζετε ότι ζουν την τέλεια ζωή. Διαζύγια, κέρατα, αντικαταθλιπτικά, όλοι και όλες τρέχουν στον ψυχολόγο, νομίζετε ότι επειδή βλέπετε 2 ζευγάρια να έχουν πάει μαζί για καφέ, ζουν και την τέλεια ζωή; Επειδή ο άλλος ποστάρει στο ίνστα φωτογραφία με τη γκομενά του στην Πάρο, νομίζεις ότι δεν υπήρξχαν ποτέ δυστυχισμένοι μαζί ή δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουν;
Εγώ είμαι μοναχικός, κάνω παρεά με τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνήσω, στις γυναίκες δεν είχα ποτέ τρελή επιτυχία, δεν παντρεύτηκα ποτέ, βρήκα όμως ισορροπία στη ζωή μου και ζω όσο μπορώ καλύτερα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
997
Πόντοι
366
Ενώ αν συνοδεύοσουν από μια μπαζολα που βρήκες στο διαδίκτυο θα ορμουσες χαλαρά μπροστά της στην διπλανή η στην σερβιτόρα...
ρε φιλε δν επιασες το νοημα καν οχι φυσικα δν θα το εκανα αν συνοδευομουν με κοπελα αλλα αν ημουν με φιλους που ουτε αυτους εχω θα ανεβαινε λιγο η αυτοπεποίθηση και θα την επεφτα πιο ανετα τουλαχιστον δν θα ημουν ναυάγιο και χ να έτρωγα δν θα με έπερνε από κάτω σε συγκριση με το να ειμαι μονος αυτό ολο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.606
Πόντοι
3.656
Η μοναξιά είναι όμορφη, μόνο όταν είναι επιλογή. Αν βγαίνεις μόνος, επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή, κατάρα είναι.

Και επιλογή να είναι,δεν μπορεί να είναι για πολύ καιρό.

Αν θες να είσαι συνέχεια μόνος,μετά παίζει σίγουρα κάποιο θέμα που χρήζει αντιμετώπισης

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
2.989
Πόντοι
1.446
Θεωρώ τους ανθρώπους που πηγαίνουν διακοπές ολομόναχοι "τα πραγματικά ναυάγια" της ζωής...
Παλιά είχα κανονίσει ένα 5ήμερο σε νησί με μια σχέση που είχα. Γαμήθηκε ο Δίας στη δουλειά της, δε μπορούσε να φύγει και επειδή εγώ είχα άδεια και είχαμε προπληρώσει και το ξενοδοχείο πήγα μόνος. Πήρα 2-3 βιβλία μαζί, νοίκιασα βέσπα και πήγαινα κάθε μέρα σε άλλη παραλία και άραζα πολύ στη πισίνα του ξενοδοχείου με κοκτέιλ και βιβλίο. Εκεί γνώρισα και μια παρέα Ιταλούς που όταν τους είπα το πώς κατέληξα εκεί μόνος μάλλον με λυπηθήκανε που ήμουν μπακούρι στο νησί και μου είπαν να βγούμε για φαγητό και ποτά όλοι μαζί ένα βράδυ. Δεν ήταν οι πιο φανταστικές διακοπές που έχω κάνει αλλά ξεκουράστηκα και μετά από χρόνια δεν το θυμάμαι σαν κάτι χάλια.

Τελευταία τροποποίηση:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
997
Πόντοι
366
και επισης μην λες μπαζολα και τετοια ξερεις εκτος απο ομορφια εξωτερικης εμφανισης υπαρχει και κατι που λεγετε συναισθημα ισως να το αγνοεις. Επειδη το συγκεκριμενο νημα ειναι πιο βαθυ και δεν ειναι για καυλαντα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.433
Πόντοι
9.297
Και επιλογή να είναι,δεν μπορεί να είναι για πολύ καιρό.

Αν θες να είσαι συνέχεια μόνος,μετά παίζει σίγουρα κάποιο θέμα που χρήζει αντιμετώπισης
Το να είσαι αρεστός παντού σημαίνει η ότι είσαι γλειφτης η ότι είσαι πολιτικός που κάνει συναλλαγές ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και επισης μην λες μπαζολα και τετοια ξερεις εκτος απο ομορφια εξωτερικης εμφανισης υπαρχει και κατι που λεγετε συναισθημα ισως να το αγνοεις. Επειδη το συγκεκριμενο νημα ειναι πιο βαθυ και δεν ειναι για καυλαντα
Βγες λίγο έξω και μετά πες μου για...συναισθήματα.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.003
Πόντοι
81
Μια φορά πριν πολλά χρόνια, είχα πάει μόνος μου συναυλία Μαλακάσα γιατί δε μπορούσε το φιλαράκι που λέγαμε να πάμε μαζί. Εν τω μεταξύ δεν είχα αυτοκίνητο, οπότε είχα πάει με αυτά τα οργανωμένα πουλμανάκια που ξεκινάνε από σταθμό Λαρίσης. Μας είχε πάει στο χώρο 2 ώρες νωρίτερα? Δε θυμάμαι ακριβώς.

Στην αρχή έκανα βόλτες. Καμιά μπύρα, κανα χοτ ντογκ... Μετά καμιά βόλτα στις χημικές για κατούρημα... Πέρασε καμιά ώρα έτσι.
Σίγα σιγά όμως άρχιζε να γεμίζει και έπρεπε να καβατζώσω μια θέση. Ήδη οι πρώτες 10-15 σειρές είχαν γεμίσει οσο εγώ σκοτωνα την ωρα.

Ε, αυτή η τελευταία ώρα ήταν μαρτύριο. Να στέκομαι μόνος σαν τον κάκτο, και γύρω παντού πηγαδάκια, ακροβολισμένα στο ένα μέτρο το πολυ, να γελάνε, να περνάνε καλά και γενικα να είναι loud. Δε θα ηθελα να το ξαναζησω.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.617
Πόντοι
6.946
Διακοπές πάω οπωσδήποτε το καλοκαίρι, δεν μου καίγεται καρφί αν θα έχω κανένα μαζί ή όχι.
Καλύτερα με παρέα, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Βγαίνετε έξω μόνοι για ποτό καφέ;
Σήμερα της εθνικής εορτής καθώς δεν είχα επιλογές από παρέα για να βγω, αποφάσισα να κατέβω στην πόλη μου μόνος. Αφού περπάτησα αρκετή ώρα μπήκα σε ένα καλό καφέ της πόλης σε περίοπτη θέση του μαγαζιού με θέα. Ήταν νωρίς και δεν είχε ξεκινήσει η παρέλαση. Οπότε βρήκα εύκολα την καλύτερη θέση στο σχετικά άδειο μαγαζί. Τα συναισθήματα στην αρχή ήταν ανάμεικτα επειδή καθόμουν μόνος. Κάτι σαν άγχος μη με θεωρήσουν περιθωριοποιημένο ή ακόμα χειρότερα μήπως με λυπούνται. Έτσι παρατηρούσα τυχόν επικριτικά βλεμματα ή οίκτου από τους άλλους. Όμως όχι, στην πραγματικότητα κανένας δεν ενδιαφέρεται, και αυτή η αδιαφορία ήταν ωφέλιμη ώστε ώρα με την ώρα να συνηθίζω να είμαι μόνος ανάμεσα στον κόσμο χωρίς να έχω τον τρόμο της περιθωριοποίησης. Βέβαια η πόλη μου δεν είναι απρόσωπη όπως κάποια μεγαλούπολη και έχω μία κάποια υπόληψη και έτσι δεν αισθανόμουν μόνος. Μετά τον σκόπελο του αρχικού τρόμου της περιθωριοποίησης άρχισα να σχολιάζω μέσα μου τις κορασίδες που περνούσαν από μπροστά μου. Παρόλο που ήμουν μόνος ένιωθα πιο ανεξάρτητος και επιθυμητός σε αυτές. Να επισημάνω ότι τα άτομα που βγαίνω τα σαββατόβραδα είναι ναυάγια αλλά δεν έχω άλλες επιλογές. Και εγώ πρέπει να είμαι λίγο σαν αυτούς αλλά έχω περισσότερες δυνατότητες λόγω της υπόληψης που προανέφερα. Και μάλλον έχω περισσότερες πιθανότητες για γνωριμία μόνος παρά μαζί με τους φίλους μου. Δεν ψάχνω απαραίτητα για πρόθυμες με εμένα γυναίκες γυναίκες. Ψάχνω εκείνη για την οποία θα είμαι εγώ πρόθυμος να κάνω κάτι μαζί της με αμοιβαίο βέβαια ενδιαφέρον από τη μεριά της. Σιγά σιγά όταν κάθεται κάποιος μόνος σε μπαρ ή καφέ παρατηρεί καλύτερα τον κόσμο. Διαπιστώνω ότι οι "επιθυμητές" είναι αεράτες και σίγουρες και είναι ακριβώς εκείνες με δεμένο τον γάιδαρο τους, δηλαδή έχουν ήδη κάποιον σύζυγο ή συντροφο και απλά βγαίνουν για την επιβεβαίωση. Από την άλλη κάποιες "μαγκωμένες" με κάπως μίζερη αύρα είναι οι απολύτως ελεύθερες που ψάχνονται και στην προσπάθεια τους να αναδειχτούν υιοθετούν μία μάλλον αμυντική στάση μέχρι να αφήσουν ένα παραθυράκι σε αυτόν που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Και εγώ ψάχνω αυτήν την χαραμάδα που ενίοτε μισοανοίγει μισοκλείνει. Μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν ψάχνονται για ευκαιριακή σχέση αλλά για πιο μακροχρόνια.
Εσείς βγαίνετε μόνοι σας για ποτό ή καφέ; Σας είναι τρομακτικό ή ενίοτε σας δίνει μία αίσθηση του ελεύθερου μοναχικού λύκου που έχει την ελπίδα να ξεμοναχιάσει κάποια ωραία περίπτωση για κάτι όμορφο;
λοιπον μαγε του ΡΟΖ.
το να βγεις μονος σου (χωρις ομως να κανεις παρεα στο κινητο σου) ειναι καλυτερο απο το να βγεις με τον οποιονδηποτε και να ειστε πισω απο τις οθονες σας και ο ενας να γραφει στα παπαρια του τις 5 κουβεντες που λεει ο αλλος απλα κανοντας χαχαχα πως ακουσε...

αν πας σε κανενα μαγαζακι μονος και αραξεις στη μπαρα (και οντως δεν εισαι περιθωριοποιημενος η χαζος η μαλακας) τοτε αργα η γρηγορα αν πετας και καμια καλη/σοβαρη ατακα θα σε μαθουν ως γαματο θαμωνα/θειο ειτε το ατομο πισω απο τη μπαρα (αν ειναι και μπαργουμαν ακομα καλυτερα) ειτε απο αλλους θαμωνες που ισως κολλησεις...
μπορεις πολυ ευκολα να κανεις το παιχνιδι σου.

πρακτικα δε για τις νεοτερες ηλικιες που μερικοι κολωνουν να κανουν κινηση σε μουνι γιατι περα απο την απορριψη θα φας και τα σχολια/κραξιμο/θαψιμο της παρεας με την οποια βγηκες σε τετοια περιπτωση εισαι πολυ πιο safe...

ασε που συνηθως μπορει να εχεις το μπαρμαν για πασαδορο/info για την οποιαδηποτε μπανισεις

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Μια φορά πριν πολλά χρόνια, είχα πάει μόνος μου συναυλία Μαλακάσα γιατί δε μπορούσε το φιλαράκι που λέγαμε να πάμε μαζί. Εν τω μεταξύ δεν είχα αυτοκίνητο, οπότε είχα πάει με αυτά τα οργανωμένα πουλμανάκια που ξεκινάνε από σταθμό Λαρίσης. Μας είχε πάει στο χώρο 2 ώρες νωρίτερα? Δε θυμάμαι ακριβώς.

Στην αρχή έκανα βόλτες. Καμιά μπύρα, κανα χοτ ντογκ... Μετά καμιά βόλτα στις χημικές για κατούρημα... Πέρασε καμιά ώρα έτσι.
Σίγα σιγά όμως άρχιζε να γεμίζει και έπρεπε να καβατζώσω μια θέση. Ήδη οι πρώτες 10-15 σειρές είχαν γεμίσει οσο εγώ σκοτωνα την ωρα.

Ε, αυτή η τελευταία ώρα ήταν μαρτύριο. Να στέκομαι μόνος σαν τον κάκτο, και γύρω παντού πηγαδάκια, ακροβολισμένα στο ένα μέτρο το πολυ, να γελάνε, να περνάνε καλά και γενικα να είναι loud. Δε θα ηθελα να το ξαναζησω.
ας το ανοιγες το ρημαδι σου να μιλουσες...
επιλογη σου ηταν να το ζησεις ετσι.
ειχατε ενα ΡΗΜΑΔΙ ΚΟΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ οσοι ησασταν εκει

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
19
Like
2.399
Πόντοι
1.206
Θεσσαλονίκη έχω κάτσει πολλές φορές σε todays,4all κλπ και δεν έχω θέμα.Όχι με τις ώρες εννοείται,κανα 20λεπτο-μισάωρο το πολύ να πιω τον καφέ.Άσε που εκεί συνήθως κάθονται κι άλλοι μόνοι και δεν χτυπάς άσχημα.Ακόμα και γυναίκες έχω δει μόνες.Σε καφετέριες,εστιατόρια εννοείται ποτέ,ούτε και στην περιοχή μου εννοείται.Γενικά Θεσσαλονίκη-Αθήνα με την ανωνυμία και το ότι βλέπεις συνεχώς κόσμο να περνάει,είναι ωραία.
σε "ποιον" να χτυπησεις ασχημα και γιατι?
δηλαδη οταν σε στηνει η γκομενα σε ραντεβου μιση ωρα δε χτυπας ασχημα με τη λογικη σου?
απο θεσσαλονικη εισαι η απο χωριο που σε νοιαζει τι θα πει ο κοσμος?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.470
Πόντοι
6.166
Τις στιγμες που περνουσα μονος ειναι αυτες που ανακαλω στο νου σαν ωραια αναμνηση .Τις στιγμες τις ζω μονος πιο εντονα .Αυτο εχει να κανει με τον χαρακτηρα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.091
Πόντοι
3.846
Παλιά είχα κανονίσει ένα 5ήμερο σε νησί με μια σχέση που είχα. Γαμήθηκε ο Δίας στη δουλειά της, δε μπορούσε να φύγει και επειδή εγώ είχα άδεια και είχαμε προπληρώσει και το ξενοδοχείο πήγα μόνος. Πήρα 2-3 βιβλία μαζί, νοίκιασα βέσπα και πήγαινα κάθε μέρα σε άλλη παραλία και άραζα πολύ στη πισίνα του ξενοδοχείου με κοκτέιλ και βιβλίο. Εκεί γνώρισα και μια παρέα Ιταλούς που όταν τους είπα το πώς κατέληξα εκεί μόνος μάλλον με λυπηθήκανε που ήμουν μπακούρι στο νησί και μου είπαν να βγούμε για φαγητό και ποτά όλοι μαζί ένα βράδυ. Δεν ήταν οι πιο φανταστικές διακοπές που έχω κάνει αλλά ξεκουράστηκα και μετά από χρόνια δεν το θυμάμαι σαν κάτι χάλια.
Κακή φάση αυτή, γιατί είχες πάει με άλλες προοπτικές. Στα ταξίδια μου στο εξωτερικό μόνος, έμενα πάντα σε youth hostel. Εκεί πάντα έβρισκα παρέες, καθώς σε άλλες χώρες το να ταξιδεύεις μόνος σου δεν είναι ασυνήθιστο. Υπάρχει επίσης και το tinder.

Γενικά πάντως σε μαζικές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πάρτι, κλαμπ, αν δεις γυναίκα που είναι μόνη της ή δυο - τρεις που τα έχουν πει όλα και κοιτάνε σιωπηλές τα κινητά τους, σημαίνει ότι ψάχνονται για παρέα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom