Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.902
- Πόντοι
- 3.656
Ο νηματοθέτης χτύπησε φλέβα! Λογικό στο φόρουμ αυτό να υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άντρες. Εκτός απο την αναγκαστική μοναξιά, υπάρχει και η μοναξιά των πολλών. Κατά καιρούς στις παρέες μου έβλεπα ότι δε συμφωνούσαμε σε τίποτα, πιο πιτσιρικάδες τσακωνόμαστε για τις διαφορές μας, πειράγματα ως και bullying. Με τον καιρό έβλεπα ότι βγαίνω με άτομα που δεν έχω να πω τίποτα, καθόμουν όλο το βράδυ χωρίς να μιλάω, τελικά είπα δε γαμιέται γιατί να μην είμαι μόνος μου;
Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι που έχουν ανάγκη συνεχώς να είναι με άλλους ανθρώπους, έχω ακούσει για άτομο που έλεγε ότι δε μπορεί να δει ταινία στο σπίτι του αν δεν έχει παρέα. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, και στη δουλειά μου συχνά κάνω πράγματα μόνος μου.
Γενικά μην ασχολείστε με το τι θα πει ο κόσμος. Και αυτοί που σας κρίνουν, μη νομίζετε ότι ζουν την τέλεια ζωή. Διαζύγια, κέρατα, αντικαταθλιπτικά, όλοι και όλες τρέχουν στον ψυχολόγο, νομίζετε ότι επειδή βλέπετε 2 ζευγάρια να έχουν πάει μαζί για καφέ, ζουν και την τέλεια ζωή; Επειδή ο άλλος ποστάρει στο ίνστα φωτογραφία με τη γκομενά του στην Πάρο, νομίζεις ότι δεν υπήρξχαν ποτέ δυστυχισμένοι μαζί ή δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουν;
Εγώ είμαι μοναχικός, κάνω παρεά με τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνήσω, στις γυναίκες δεν είχα ποτέ τρελή επιτυχία, δεν παντρεύτηκα ποτέ, βρήκα όμως ισορροπία στη ζωή μου και ζω όσο μπορώ καλύτερα.
Βασικά αυτή είναι η παγίδα που πέφτει ο μοναχικός,πιστεύει ότι όλοι περνάνε καλύτερα εκτος απ'αυτόν.Που δεν λέω φυσικά ότι δεν είναι και αλήθεια,κάποιοι προφανώς θα περνάνε,αλλά υπάρχουν κι αυτοί που το παίζουν
Πιο πολύ,η σύγκριση με τους άλλους είναι που τον ρίχνει και όχι η δική του μοναξιά.Όπως λες κι εσύ,βλέπει πχ τον άλλο με τη γκόμενα αγκαλιά στην Πάρο ή στο Παρίσι και βλέπει τον εαυτό του μπροστά σε μια οθόνη,χωρίς γκόμενα,χωρίς τίποτα και αυτό τον ρίχνει περισσότερο