Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Ο νηματοθέτης χτύπησε φλέβα! Λογικό στο φόρουμ αυτό να υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άντρες. Εκτός απο την αναγκαστική μοναξιά, υπάρχει και η μοναξιά των πολλών. Κατά καιρούς στις παρέες μου έβλεπα ότι δε συμφωνούσαμε σε τίποτα, πιο πιτσιρικάδες τσακωνόμαστε για τις διαφορές μας, πειράγματα ως και bullying. Με τον καιρό έβλεπα ότι βγαίνω με άτομα που δεν έχω να πω τίποτα, καθόμουν όλο το βράδυ χωρίς να μιλάω, τελικά είπα δε γαμιέται γιατί να μην είμαι μόνος μου;
Υπάρχουν φυσικά και άνθρωποι που έχουν ανάγκη συνεχώς να είναι με άλλους ανθρώπους, έχω ακούσει για άτομο που έλεγε ότι δε μπορεί να δει ταινία στο σπίτι του αν δεν έχει παρέα. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, και στη δουλειά μου συχνά κάνω πράγματα μόνος μου.

Γενικά μην ασχολείστε με το τι θα πει ο κόσμος. Και αυτοί που σας κρίνουν, μη νομίζετε ότι ζουν την τέλεια ζωή. Διαζύγια, κέρατα, αντικαταθλιπτικά, όλοι και όλες τρέχουν στον ψυχολόγο, νομίζετε ότι επειδή βλέπετε 2 ζευγάρια να έχουν πάει μαζί για καφέ, ζουν και την τέλεια ζωή; Επειδή ο άλλος ποστάρει στο ίνστα φωτογραφία με τη γκομενά του στην Πάρο, νομίζεις ότι δεν υπήρξχαν ποτέ δυστυχισμένοι μαζί ή δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουν;
Εγώ είμαι μοναχικός, κάνω παρεά με τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνήσω, στις γυναίκες δεν είχα ποτέ τρελή επιτυχία, δεν παντρεύτηκα ποτέ, βρήκα όμως ισορροπία στη ζωή μου και ζω όσο μπορώ καλύτερα.

Βασικά αυτή είναι η παγίδα που πέφτει ο μοναχικός,πιστεύει ότι όλοι περνάνε καλύτερα εκτος απ'αυτόν.Που δεν λέω φυσικά ότι δεν είναι και αλήθεια,κάποιοι προφανώς θα περνάνε,αλλά υπάρχουν κι αυτοί που το παίζουν

Πιο πολύ,η σύγκριση με τους άλλους είναι που τον ρίχνει και όχι η δική του μοναξιά.Όπως λες κι εσύ,βλέπει πχ τον άλλο με τη γκόμενα αγκαλιά στην Πάρο ή στο Παρίσι και βλέπει τον εαυτό του μπροστά σε μια οθόνη,χωρίς γκόμενα,χωρίς τίποτα και αυτό τον ρίχνει περισσότερο

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν είναι να ακούς μουσική στο κινητό και να κυκλοφορείς έξω με σπορτεξ και φόρμες ,καλύτερα κάτσε μέσα...δεν έχει νόημα ,απλά.
Δε φοραω σπορτεξ και φορμες.
Πανε οι εποχες του walkman(ανθρωπου της αθλησης)
Τωρα ακους ανετα μουσικη με bluetooth οτι κι αν φορας!:woldman:
Αλλα και παλι αν ηταν να νοιωθω εγω ανετα με φορμες θα το εκανα...
Who gives a fuck anyway?

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
28
Like
2.515
Πόντοι
1.196
Κακή φάση αυτή, γιατί είχες πάει με άλλες προοπτικές. Στα ταξίδια μου στο εξωτερικό μόνος, έμενα πάντα σε youth hostel. Εκεί πάντα έβρισκα παρέες, καθώς σε άλλες χώρες το να ταξιδεύεις μόνος σου δεν είναι ασυνήθιστο. Υπάρχει επίσης και το tinder.

Γενικά πάντως σε μαζικές εκδηλώσεις όπως συναυλίες, πάρτι, κλαμπ, αν δεις γυναίκα που είναι μόνη της ή δυο - τρεις που τα έχουν πει όλα και κοιτάνε σιωπηλές τα κινητά τους, σημαίνει ότι ψάχνονται για παρέα.
Επειδή μου άρεσε αυτή που είχα σχέση τότε, δεν πήγα με σκοπό να γνωρίσω κάποια. Ήταν ένα super deal με prepaid ξενοδοχείο deluxe, οι ημερομηνίες ήταν inflexible, οπότε αν δεν πήγαινα εγώ θα το χάναμε τελείως. Ρώτησα 1-2 φίλους αν ήθελε κάποιος να κάνει λίγες διακοπές τσάμπα αλλά όλοι είχαν άλλα σχέδια, έγινε και τελευταία στιγμή το φιάσκο, οπότε πήγα μόνος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Παλιά είχα κανονίσει ένα 5ήμερο σε νησί με μια σχέση που είχα. Γαμήθηκε ο Δίας στη δουλειά της, δε μπορούσε να φύγει και επειδή εγώ είχα άδεια και είχαμε προπληρώσει και το ξενοδοχείο πήγα μόνος. Πήρα 2-3 βιβλία μαζί, νοίκιασα βέσπα και πήγαινα κάθε μέρα σε άλλη παραλία και άραζα πολύ στη πισίνα του ξενοδοχείου με κοκτέιλ και βιβλίο. Εκεί γνώρισα και μια παρέα Ιταλούς που όταν τους είπα το πώς κατέληξα εκεί μόνος μάλλον με λυπηθήκανε που ήμουν μπακούρι στο νησί και μου είπαν να βγούμε για φαγητό και ποτά όλοι μαζί ένα βράδυ. Δεν ήταν οι πιο φανταστικές διακοπές που έχω κάνει αλλά ξεκουράστηκα και μετά από χρόνια δεν το θυμάμαι σαν κάτι χάλια.

Αν ηταν σε καμια Ροδο,Κω κλπ δε θα με χάλαγε

Αν ήταν καμια...Σαντορίνη ή άλλο ζευγαρόνησο,τότε ναι

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Μια φορά πριν πολλά χρόνια, είχα πάει μόνος μου συναυλία Μαλακάσα γιατί δε μπορούσε το φιλαράκι που λέγαμε να πάμε μαζί. Εν τω μεταξύ δεν είχα αυτοκίνητο, οπότε είχα πάει με αυτά τα οργανωμένα πουλμανάκια που ξεκινάνε από σταθμό Λαρίσης. Μας είχε πάει στο χώρο 2 ώρες νωρίτερα? Δε θυμάμαι ακριβώς.

Στην αρχή έκανα βόλτες. Καμιά μπύρα, κανα χοτ ντογκ... Μετά καμιά βόλτα στις χημικές για κατούρημα... Πέρασε καμιά ώρα έτσι.
Σίγα σιγά όμως άρχιζε να γεμίζει και έπρεπε να καβατζώσω μια θέση. Ήδη οι πρώτες 10-15 σειρές είχαν γεμίσει οσο εγώ σκοτωνα την ωρα.

Ε, αυτή η τελευταία ώρα ήταν μαρτύριο. Να στέκομαι μόνος σαν τον κάκτο, και γύρω παντού πηγαδάκια, ακροβολισμένα στο ένα μέτρο το πολυ, να γελάνε, να περνάνε καλά και γενικα να είναι loud. Δε θα ηθελα να το ξαναζησω.
Τυπε το λαθος σου ηταν οτι δεν ανοιξες συζητηση .Το θεμα ειναι ευκολο πιανεις συζητηση για το συγκροτημα την μουσικη και αν ειναι γκομενακι μπαινεις πιο βαθια και που μενεις κλπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Θεσσαλονίκη έχω κάτσει πολλές φορές σε todays,4all κλπ και δεν έχω θέμα.Όχι με τις ώρες εννοείται,κανα 20λεπτο-μισάωρο το πολύ να πιω τον καφέ.Άσε που εκεί συνήθως κάθονται κι άλλοι μόνοι και δεν χτυπάς άσχημα.Ακόμα και γυναίκες έχω δει μόνες.Σε καφετέριες,εστιατόρια εννοείται ποτέ,ούτε και στην περιοχή μου εννοείται.Γενικά Θεσσαλονίκη-Αθήνα με την ανωνυμία και το ότι βλέπεις συνεχώς κόσμο να περνάει,είναι ωραία.
Δηλαδή δε πας Παραλία η Πλ.Αριστοτελους;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Τυπε το λαθος σου ηταν οτι δεν ανοιξες συζητηση .Το θεμα ειναι ευκολο πιανεις συζητηση για το συγκροτημα την μουσικη και αν ειναι γκομενακι μπαινεις πιο βαθια και που μενεις κλπ

Δεν είναι εύκολο να χωθείς σε άλλη παρέα.Μόνο αν έβρισκε καναν μονο του

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Δε φοραω σπορτεξ και φορμες.
Πανε οι εποχες του walkman(ανθρωπου της αθλησης)
Τωρα ακους ανετα μουσικη με bluetooth οτι κι αν φορας!:woldman:
Αλλα και παλι αν ηταν να νοιωθω εγω ανετα με φορμες θα το εκανα...
Who gives a fuck anyway?
Φόρμες και σπορτεξ φοράνε πλεμπογκομενες και καγκουρες.
Λες και θα σκίσουνε ξύλα η θα σκάψουν...δεν θα νιώθουν άνετα αν βάλουν ένα τζην;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Φόρμες και σπορτεξ φοράνε πλεμπογκομενες και καγκουρες.
Λες και θα σκίσουνε ξύλα η θα σκάψουν...δεν θα νιώθουν άνετα αν βάλουν ένα τζην;
Το τζιν σφιγγει την πουτσα και τ αρχιδια οταν καθεσαι ρε μαν:confused:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Δεν είναι εύκολο να χωθείς σε άλλη παρέα.Μόνο αν έβρισκε καναν μονο του
Εν ναι αλλα ολο και με καποιον θα ανοιξεις συζητηση τοσα ατομα και δεν λεμε να γινεις φορτικος ισα ισα να σπασεις τον παγο για λιγο να ξεφυγεις .Παραδειγμα στο γηπεδο τι μαλακιες εχω πεταξει με αγνωστους αλλα δεν του πρηζω τις μπαλες λιγο και καλο .Ξερεις μη σε πουν και πρηξαρχιδι
Οταν εισαι μονος σου δινεται η ευκαιρια να ανοιχτεις και να γνωριζις νεους ανθρωπους .

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Βάλε τζιν φούστα ρε παικτη η έστω σκωτσέζικη. . .για να μην σφίγγεται τίποτα.
Γιατι να βαλω φουστα ρε αρχοντα ντε και καλα για να μην τραυματισω την αισθητικη του κοσμου;
Αυτα ειναι για αυτους με αλλα γουστα
Φορμιτσα απλα και ανδρικα!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Εν ναι αλλα ολο και με καποιον θα ανοιξεις συζητηση τοσα ατομα και δεν λεμε να γινεις φορτικος ισα ισα να σπασεις τον παγο για λιγο να ξεφυγεις .Παραδειγμα στο γηπεδο τι μαλακιες εχω πεταξει με αγνωστους αλλα δεν του πρηζω τις μπαλες λιγο και καλο .Ξερεις μη σε πουν και πρηξαρχιδι

Άμα είναι σε παρέα,δύσκολα.Ή μπορεί να του μιλήσει κάποιος και μετά να τον αγνοεί εντελώς,το'χω δει κι αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom