naleg51035
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2020
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Εγώ το απέφευγα. Τις λίγες φορές όμως που το έχω κάνει (ποτό σε μπάρ) με έχει οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ;)
Αυτό το διάστημα είναι μάλλον συνηθισμένο να βγαίνουν μόνοι τους άντρες αλλά και κάποιες γυναίκες. Έχω υπόψιν ότι είσαι κάποιας ηλικίας που έζησε σε λιγότερο μοναχική εποχή από τη σημερινήΔέν νοείται άνδρας νά βγεί μόνος του έξω, καί νά πάει σέ μαγαζιά.
Μόνο σέ καφετέρια πρωινού τύπου. Καί νά πάρει τόν πούλο στό μισάωρο!!
Ποτέ μέ άνδρες συνοδεία. Μόνο μέ γκόμενα!!!
Γιά βράδυ μόνος, ούτε κάν τό συζητάω!!!
Μέ άνδρες παρέα σέ κανένα σπίτι μόνο γιά tv, καί μπάλα...μόνο τίποτα άλλο!!
Προσωπικά τό θεωρώ παντελώς μειονεκτικό στήν ανδρική ζωή, νά βγεί κάποιος μόνος!!Αυτό το διάστημα είναι μάλλον συνηθισμένο να βγαίνουν μόνοι τους άντρες αλλά και κάποιες γυναίκες. Έχω υπόψιν ότι είσαι κάποιας ηλικίας που έζησε σε λιγότερο μοναχική εποχή από τη σημερινή
Λάθος...τώρα τι απόλαυση παίρνουν σύζυγοι με τις συζύγους και τα παιδια να κάνουν φασαρία και να τρέχουν,είναι ένα θέμα.Η μοναξιά είναι όμορφη, μόνο όταν είναι επιλογή. Αν βγαίνεις μόνος, επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή, κατάρα είναι.
Ο άνθρωπος ποτέ δε ζητάει το ίδιο συνέχεια. Τρως κάθε μέρα κρέας, μπουχτίζεις και λες "θέλω φασόλια". Πας διακοπάρες και λες "θέλω να πάω σπίτι μου". Και τούμπαλιν...
Εγώ μόνος δεν είμαι, αλλά είναι στιγμές που ζητάω τη μοναξιά και ναι, βγαίνω μόνος μου, χωρίς καμία τύψη ή σκέψη για το τι θα σκεφτεί κάποιος.
Αν είναι να ακούς μουσική στο κινητό και να κυκλοφορείς έξω με σπορτεξ και φόρμες ,καλύτερα κάτσε μέσα...δεν έχει νόημα ,απλά.Δε χρειάζεται να νοιώθεις άσχημα.
Είναι μόνο στο μυαλό σου αυτή η ιδέα.
Πας κάθεσαι πίνεις την καφεδάρα σου ακούς μουσική στο κινητό.
Κι αν δεις και καμμιά γκόμενα κάθεσαι και την παρατηρείς με τρόπο μέχρι να την "ψυχολογήσεις".
Αν διαπιστώσεις ότι ειναι μονη πας να πεις ενα γεια.
Δε χαθηκε κι ο κοσμος.
Ουτε αν φας χυλοπιτα.
Μετα απο τον καφε μπορεις να κανεις μια ωραιοτατη βολτα με τ αμαξι η τη μηχανη και να πας σε κανα μασατζιδικο να ξεχαρμανιασεις η καμμια old school μπουρδελοτσαρκα.
Προσωπικα αγαπαω να συνοδευω τη βολτα μου με γαμησακι σε στουντιο η πιατσα και μετα με βρωμικο
Οσο για παρεες τοσο οσο.Οχι πανω απο 2 ωρες το μηνα συναντηση με κανα κολλητο να πουμε καμμια μαλακια.
Για ποιο λογο; αμα τη βρισκει;Αν είναι να ακούς μουσική στο κινητό και να κυκλοφορείς έξω με σπορτεξ και φόρμες ,καλύτερα κάτσε μέσα...δεν έχει νόημα ,απλά.
Το να βγαίνεις έξω μόνος σημαίνει ότι περπατάς και αφήνεις χαντάκι πίσω σου γιατί η πλεμπα μόνο μπουλουκηδον κυκλοφορεί η έστω με ολιγάριθμη συνοδεία.Αγαπητε νηματοθετη, το θεμα δεν ειναι αν βγεις μονος ή με παρέα. Αλλα το ότι βγαίνεις εστω και μόνος. Σκέψου τι θέμα υπάρχει με κόσμο που δεν βγαίνει καν, ούτε για ενα καφέ είτε γιατί δεν έχουν χρήμα ούτε για καφέ είτε γιατι δεν αισθανονται βολικά μονοι τους ή με παρέα καπου εκει εξω. Ή αν θες σκεψου ποσοι μπορει να υπαρχουν με συνδρομα φοβίες εμμονές… και το μαζι και το μονοι ειναι απλα φασεις συγκυρίες καταστασεις.