Σημερα που δεν ειχα ωρα περασα βολτα από τον πειραια και λογικα πρεπει να ειδα την ιζαμπελα καθοταν στην τραπεζα και κατι ταχα μου εγραφε,φοραγε ένα καλοκαιρινο φορεμα καθοταν σταυροπόδι και φενοταν μεχρι το μ...... της και από πανω ένα τζιν μπουφανακι ειχε και ένα ταττου στο ποδι..Αν καποιος άλλος την ειδε και είναι αυτή η ιζαμπελα να μας το πει.....
Αν ηταν η Ιζαμπελλα δεν το γνωριζω αυτη που ειδες παντως ναι αληθευει εχει ταττου στο ποδι χαμηλα.
Την ειχα παρει σε ξενοδοχειο εκει κοντα που συχναζει, απο σωμα για την ηλικια καλο ειναι αλλα μου αρχισε το μπλα μπλα για την ιστορια της ζωης της (πραγματα οχι και τοσο καλα) και δεν μπορουσα να την διακοψω γιατι ειχε αναψει και τσιγαρο και ειχε αραξει που λενε..μετα αρχισε η κλασσικη αναφορα πως σε λενε που μενεις που εργαζεσαι κτλ και ειχα ηδη αρχισει να ξενερωνω απιστευτα.
Τωρα στα του αγωνα δεν με τρελανε ισως γιατι ειχα ηδη ξενερωσει με ολη την ιστορια δεν ξερω τι να πω αλλα πρωτη φορα μου ετυχε να κανω κατι και να νοιωθω οτι εχω απεναντι μου φουσκωτη κουκλα..συν τα ματια τα ειχε κλειστα ολη την διαρκεια και εβγαζε κατι ψευτο βογκητα που με ξενερωσαν ακομα περισσοτερο.Με λιγα λογια συμμετοχη μηδεν.
Τεσπα τωρα αυτα που λεω ειναι το πως περασα εγω σε αλλον μπορει να του κανει το κρεβατι της ζωης του,αλλα εγω προσωπικα δεν νομιζω να ξαναπαρω.