Τωρα μαs μενει μια καταδρομικη Σαββατο στον Πριγκηπα και Playboy, που χαμουρευειs καλα με 5 ευρω.....Ρισπεκτ μύστη μου ,το είχες σίγουρα τεράστια ανάγκη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 827
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spankingz_abroad
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Kαλησπερα βρηκα εχτεs tην Izabella, 20 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιεs.Λοιπον πιπα με δοντι αλλα ολο μεσα και στο κανει λιγα πραγματα.....Καλη η τιμη αλλα εχει περιεργη συμπεριφορα για 1 δοκιμη και τιποτα αλλο.....δεν υπαρχει αλλη στην πιατσα εκτοs απο τσιγκανακια.....Εχω τηλ οποιοs θελει αλλα περιμενει περιοδο αυτα.....
μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της Ιζαμπελ σε pm ? Ευχαριστώ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ρισπεκτ μύστη μου ,το είχες σίγουρα τεράστια ανάγκη
Σε 2 βδομάδες θα είμαι κ'εγώ μαζί σαςΤωρα μαs μενει μια καταδρομικη Σαββατο στον Πριγκηπα και Playboy, που χαμουρευειs καλα με 5 ευρω.....
spankingz_abroad
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Να αναφερω οτι δεν κανει κωλο και για οσουs αντεχουν, αν τηs το πειτε, μπορειτε να κανετε και 3 φορεs στην 1 ωρα.....προσοχη μιλαει συνεχεια.....
Ωραίος... Αν έχεις τηλέφωνο της Ιζαμπέλας στείλε αν θες... ευχαριστώ
themis2007
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραίος... Αν έχεις τηλέφωνο της Ιζαμπέλας στείλε αν θες... ευχαριστώ
ρε παιδια στειλτε και εμενα το τηλ αν το εχετε,δεν την προλαβαινω ποτε και οσες φορες την πετυχα δεν μπορουσα εγω.ευχαριστω
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Πρόσεχε πορνομετανάστη μου!!!Έχω ακούσει ότι έχεις μπει black list του Σύριζα...Σε 2 βδομάδες θα είμαι κ'εγώ μαζί σας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι μισοι Ελληνες ειναι στη μαύρη λίστα του Συριζα .Πρόσεχε πορνομετανάστη μου!!!Έχω ακούσει ότι έχεις μπει black list του Σύριζα...
Αν τους κόψει τα λεφτα η Γερμανία θα πολυ.Αυτο δεν θα γινει γιατι οπως εχω πει ολα ειναι στημένα.Τα εχουνε βρει το μνημόνιο και η Τρόικα θα λεγονται αλλιως Αυτη θα ειναι η μονη διαφορα .
Οποιος μπορει και εχει διαθεση ας κανει εναν κοπο να στειλει το τηλεφωνο γιατι ειμαι απο Πειραια και δεν κανει κοπο να ριξω ενα βλεφαρο!!!Δεν μπορω να ρωτησω σε pm γιατι ειναι νεο το προφιλ!!Το προηγουμενο που ειχα το εκλεισα λογω...παντουφλας!
themis2007
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,τι έγινε χάθηκε το κορίτσι μας??εγω έχω καιρό παντως να την πετύχω..
αδελφε είναι ευκολο το τηλεφωνο και σε μενα?Kαλησπερα βρηκα εχτεs tην Izabella, 20 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιεs.Λοιπον πιπα με δοντι αλλα ολο μεσα και στο κανει λιγα πραγματα.....Καλη η τιμη αλλα εχει περιεργη συμπεριφορα για 1 δοκιμη και τιποτα αλλο.....δεν υπαρχει αλλη στην πιατσα εκτοs απο τσιγκανακια.....Εχω τηλ οποιοs θελει αλλα περιμενει περιοδο αυτα.....
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το τηλεφωνο και σε μενα........
το καταλαβα ρε μαγκα μου κάθε μερα την ψαχνω και τιποτα,και γενικα δεν παιζει τιποτα εκτος και αν δεν το εχω παρει πρεφα...δεν συχνάζει η izabella στον πειραιά εχει χαθει εδω και μερες ....
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εγω τυπε, πολυ καλο ειναι , επειδη εκει περιμενει ουρα 2 ωρες για τραπεζι, υπαρχει και αλλο ενα στο τελος του περιφερειακου της καστελλας πριν βγει στο δρομο για ΣΕΦ ;)Ποιο αλανι εχει φαει στο μπαρμπεκιου κοντα στο τζανειο.ολοι λενε το καλύτερο μπεργκερ πάντως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις