Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 264K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
ρε kostakis27 την ειδα χθες στη γωνια κατά τις 6.30 αλλα κατά τις 8 που πηγα να παρω το αμαξι λιγο πιο κατω από το Σπαρτη ειχε εξαφανιστεί... ποση ωρα την ειχες ?
από τα λεγομενα σου αξιζε
δηλ την πηρες 2 εκτονώσεις ?

Μια ωρίτσα την είχα φίλε,18:30-19:30 όπου αποχώρησα από το υπερ-καλτ χοτέλι ενώ εκείνη ακόμα ντυνόταν  :rockon: :rockon:.Δεν ξέρω μετά τι έκανε,την πόναγε και η μέση της μου είπε χθες  :S :S.Ναι στο 20ρικο περιλαμβάνονται 2 εκτονώσεις το δήλωσε η ίδια από μόνη της χωρίς παζάρια  :grin: :grin:.Είναι τίμια επιλογή εντέλει και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή  ;) ;) :knockinb: :zfuck:.
Για τον φίλο βασιλαραααακο,κώλος δεν ανακοινώνεται στο μενού και μιας και δεν ειμαι φαν δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω.Πάντως το κωλοτρυπίδι δεν μου φάνηκε δουλευμένο  :uglystupid: :S.Τέλος να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη δεν πηγαίνει σε σπίτια για διάφορους λόγους όπως μου ανέλυσε.

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Μια ωρίτσα την είχα φίλε,18:30-19:30 όπου αποχώρησα από το υπερ-καλτ χοτέλι ενώ εκείνη ακόμα ντυνόταν  :rockon: :rockon:.Δεν ξέρω μετά τι έκανε,την πόναγε και η μέση της μου είπε χθες  :S :S.Ναι στο 20ρικο περιλαμβάνονται 2 εκτονώσεις το δήλωσε η ίδια από μόνη της χωρίς παζάρια  :grin: :grin:.Είναι τίμια επιλογή εντέλει και σίγουρα αξίζει μια δοκιμή  ;) ;) :knockinb: :zfuck:.
Για τον φίλο βασιλαραααακο,κώλος δεν ανακοινώνεται στο μενού και μιας και δεν ειμαι φαν δεν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω.Πάντως το κωλοτρυπίδι δεν μου φάνηκε δουλευμένο  :uglystupid: :S.Τέλος να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη δεν πηγαίνει σε σπίτια για διάφορους λόγους όπως μου ανέλυσε.

Ωραιος....παντως ρε συ το ξενοδοχειο δεν υπαρχει ..ειδα κατι φωτο απο Booking μιλαμε ετη φωτος πισω....
ότι πιο καλτ υπαρχει....το ειδα σε φωτο εσωτερικα σε καποια δωματια που εχει νεροχυτη και τρελλαθηκα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
Ωραιος....παντως ρε συ το ξενοδοχειο δεν υπαρχει ..ειδα κατι φωτο απο Booking μιλαμε ετη φωτος πισω....
ότι πιο καλτ υπαρχει....το ειδα σε φωτο εσωτερικα σε καποια δωματια που εχει νεροχυτη και τρελλαθηκα

Όντως τρελή καλτίλα φίλε,πρέπει να το τσεκάρεις από κοντά  ;) ;) :rockon: :rockon:.Σκέψου ότι αν πάρεις και δωμάτιο που έχει δικιά του τουαλέτα το χρεώνουν και 20 ευρώ ημιδιαμονή  :o :o :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Παρέλειψα να αναφέρω ότι ακούγεται πεντακάθαρα ότι συμβαίνει σε διπλανά δωμάτια όπως και ο καζατζίδης από  την πολύ ρομαντική ρεσεψιόν  :2funny: :2funny:.

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Όντως τρελή καλτίλα φίλε,πρέπει να το τσεκάρεις από κοντά  ;) ;) :rockon: :rockon:.Σκέψου ότι αν πάρεις και δωμάτιο που έχει δικιά του τουαλέτα το χρεώνουν και 20 ευρώ ημιδιαμονή  :o :o :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Παρέλειψα να αναφέρω ότι ακούγεται πεντακάθαρα ότι συμβαίνει σε διπλανά δωμάτια όπως και ο καζατζίδης από  την πολύ ρομαντική ρεσεψιόν  :2funny: :2funny:.

χαχαχα ευχαριστούμε για αυτή την πληροφορια για τα επιπλέον 20 οσο αφορα το μπανιο

ναι και οι φωτο για να δουν οι ενδιαφερόμενοι τι σημαινει cult χαχαχα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
χαχαχα ευχαριστούμε για αυτή την πληροφορια για τα επιπλέον 20 οσο αφορα το μπανιο

Τώρα που τσέκαρα φωτό καταλήγω ότι είναι κάτι ανάμεσα σε τσαρδί μεταξουργείου και ψυχιατρείου  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Μεγάλη εμπειρία το γαμήσι εκεί μέσα  :grin: :grin:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μιλάμε μονο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία του ξενοδοχείου ψήνομαι να περάσω σήμερα.
Με το που είδα τις φωτό μου σηκώθηκε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην ακούτε μαλακίες..ΔΕΝ παίζει πιάτσα στο λιμάνι...τώρα αν παίζει καμιά ξεδοντιάρα στο άσχετο.. :think:..στο χατζηκυριάκειο έχει ακουστεί για μια ελληνίδα που δέχεται σπίτι της αλλά τίποτα πέρα απ αυτό..
Όλα τα μασατζίδικα έκλεισαν κι έκλεισαν γιατί δεν δέχτηκαν να δίνουν αυτά που έπρεπε σ αυτούς που έπρεπε..όσο για το θρεντ της Ηρώων Πολυτεχνείου καλοί βλάκες είστε μερικοί που πηγαίνετε και χτυπάτε τις πόρτες για να σκάει πλάκα ο μαλάκας απ την πολυκατοικία απέναντι που δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του απ το ναχαζεύει ποιοί μπαίνουν, ποιοί βγαίνουν και να τρώει λιόσπορους..
Αν εχεις πάθει δηλητητριαση και θελεις να ξεράσεις ειναι οτι πρεπει  :2funny:Μιλαμε για μεγάλη αθλιότητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6

H ωραιοτερη ειναι η προτελευταια της Ρεσεψιον με τα κρεμασμενα κλειδια και το χρηματοκιβωτιο αντικα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Kαλησπερα βρηκα εχτεs tην Izabella, 20 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιεs.Λοιπον πιπα με δοντι αλλα ολο μεσα  :dancing: και στο:fuck1: κανει λιγα πραγματα.....Καλη η τιμη αλλα εχει περιεργη συμπεριφορα για 1 δοκιμη και τιποτα αλλο.....δεν υπαρχει αλλη στην πιατσα εκτοs απο τσιγκανακια.....Εχω τηλ οποιοs θελει αλλα περιμενει περιοδο αυτα.....

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κορωνα μου πες μας ποιο σημαντικα πραγματα, που? ωρα? πως ειναι? και οχι αν θελουμε τηλεφωνο!

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
απο το μικρολιμανο ως το περαμα ποση ωρα ειναι με αμαξι??? ..δεν εχω παει ποτε περαμα

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
πολυ κοντα, αλλα παει γυρω στα 15 λεπτα, τι θες να κανεις στο περαμα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Κορωνα μου πες μας ποιο σημαντικα πραγματα, που? ωρα? πως ειναι? και οχι αν θελουμε τηλεφωνο!
Ειναι 17.00 με 21.00 μονο.Λοιπον ειναι ξανθια δηλωνει 38 ετων, με γλυκο προσωπο με αδυνατο σωμα και μικρο 2αρι βυζι πεσμενο, με μεγαλεs ρογεs.....η μαλακια ειναι οτι εχασα το χαρτακι με το τηλεφωνο.....

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Να αναφερω οτι δεν κανει κωλο και για οσουs αντεχουν, αν τηs το πειτε, μπορειτε να κανετε και 3 φορεs στην 1 ωρα.....προσοχη μιλαει συνεχεια.....

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Να αναφερω οτι δεν κανει κωλο και για οσουs αντεχουν, αν τηs το πειτε, μπορειτε να κανετε και 3 φορεs στην 1 ωρα.....προσοχη μιλαει συνεχεια.....

5-9 ok αλλα που τη βρισκουμε ;;

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Πισω απο τον ηλεκρικο πειραια εχει αναφερθει απο τον χρηστη kostakis 1 σελιδα πριν στο θεμα αυτο......

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.727
Πόντοι
7.885
Kαλησπερα βρηκα εχτεs tην Izabella, 20 ευρω 1 ωρα 2 πιστολιεs.Λοιπον πιπα με δοντι αλλα ολο μεσα  :dancing: και στο:fuck1: κανει λιγα πραγματα.....Καλη η τιμη αλλα εχει περιεργη συμπεριφορα για 1 δοκιμη και τιποτα αλλο.....δεν υπαρχει αλλη στην πιατσα εκτοs απο τσιγκανακια.....Εχω τηλ οποιοs θελει αλλα περιμενει περιοδο αυτα.....

Κατέθεσες στο υπερ-καλτ  χοτελ ''ΣΠΑΡΤΗ'' μύστη  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom