Περασα παλι σημερα αρκετες φορες απο το σταθμο και τελικα τη βρηκα τη Βουλγαρα.Κοντουλα,ψιλογεματουλα με ωραια ποδια ωραια βυζια και εκφυλο προσωπο.Τα μαλλια της ειναι καστανοξανθα μεχρι τους ωμους.Ωραιο γκομενακι για ξεχαρμανιασμα!!!Εκανε πιατσα απεναντι απο τα στρατιωτικα νεκροταφεια.Στο μερος εκει υπηρχαν και διαφοροι τυποι που καθοταν ειτε μεσα στα αυτοκινητα τους η περιμεναν πεζοι διπλα στο πεζοδρομιο.Δεν ξερω τη ρολο βαραγανε εκει και αν ητανε πουστηδες,εμποροι ναρκωτικων,νταβατζηδες η μπατσοι της ασφαλειας.Πλησιαζω το γκομενακι και τη ρωταω αν γουσταρει να παμε καμια βολτα.Μου απανταει θετικα.Με 20 ευρω παμε μου λεει.Την ανεβαζω λοιπον στο αμαξι και ξεκιναμε.Με το που ξεκιναμε ξεκιναει και ενα αμαξι με εναν περιεργο τυπο μεσα και αρχιζει να μας ακολουθει >
Στριβω αριστερα πισω απο το σταθμο για να βρω ενα μερος μακρια απο εκει και να μπορεσω να κανω τη δουλεια μου ησυχα.Πισω απο το σταθμο ηταν και η ξανθια εγχειρισμενη που αναφερει και ο συναγωνιστης ποιο πανω.Ωραιο κορμι αλα στη φατσα γαμησετα.Ηταν εξω απο το αυτοκινητο της και την κανανε παρεα κατι νεαροι με ποδηλατα.Οταν περασαμε απο διπλα της μας εκανε χαρουλες και μας κορναρε.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν περασαμε απο την πιατσα των πουστηδων η Βουλγαρα κρυφτηκε για να μην την βλεπουν....Οταν φυγαμε απο εκει ξαναεκατσε κανονικα αλλα το αμαξι που ξεκινησε μαζι μας μας ακολουθουσε ακομα... >
Ανοιγω γκαζι και I lose the tale γιατι μου την ειχε σπασει ο τυπος!!!Της λεω της Βουλγαρας θα παμε σε ενα μερος δικο μου και εκει θα περασουμε ωραια.Δεχτηκε με τη μια και ξεχασε αμεσως την προταση της να την πηδηξω στα οικοπεδα του σταθμου.Κατι τετοιο δεν θα ηταν και τοσο ασφαλες πιστευω.....Την παω στο δικο μου μερος και αρχιζει ενα τρελλο σεξ μεσα στο αμαξι ολα τα λεφτα.Πολυ καλη πιπα,μετα περασμα προφυλακτικου και ανελεητο σφυροκοπημα οπου εκει την ξυπνησα για τα καλα.(Ξεχασα να αναφερω οτι σχεδον σε ολη τη διαδρομη μεχρι να φτασουμε στο μερος κοιμοτανε.Δεν ξερει σχεδον καθολου Ελληνικα και δινει την εντυπωση της καθυστερημενης).Μετα απο αρκετη ωρα σεξ ανεβαινω πανω στα βυζια της βγαζω την καποτα και της τα ριχνω ολα στη μαπα!!!!Πολυ καυλα μιλαμε.Της εδωσα χαρτι να σκουπιστη,ειχε μαζι της υγρα μαντηλακια και πηραμε τον δρομο της επιστροφης.Οταν εφτασα στο σταθμο ξανακρυφτηκε.Την αφησα απο εκει που τη μαζεψα.Την ωρα που κατεβαινε απο το αμαξι μου,περασε απο διπλα ενα αλλο αυτοκινητο με δυο τυπους μεσα και σταματησε λιγο ποιο κατω.Οταν εφυγα ο ενας κατεβηκε απο το αμαξι και με κοιταζε μεχρι να απομακρυνθω.Τωρα μπατσος να ηταν;Νταβατζης;Δεν ξερω.Γαμησε τα περιοχη ειναι εκει περα....!!!!Πολυ λερα!!!Περασα ομως καλα και αυτο μετραει!!!!