Νέα

Έχεις κλέψει ποτέ τη κοπέλα σου για να πας στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.846
Πόντοι
10.411
JFdqhLQ.gif

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανα εάν είχα
Μια χαρα εισαι ετσι οπως εισαι κι ας φαινεται απιστευτο. Καταρχην το να εισαι ελευθερος διχως δεσμευσεις και μπεμπε. Ειναι Θειο δωρο. Τρομερη ελευθερια κινησεων και σταρχιδισμου.Και οικονομικα να ειναι ανετη μια οικογενεια, παλι θα παρουσιαζονται σκοπελοι σπασουαρ και γριφοι. Οποτε οσοι ειστε ακομη ελευθεροι καντε το Σταυρο σας που την γλιτωσατε. Και σας το λεει καποιος που ηταν μεχρι προσφατα ηταν στην αντιπερα οχθη.Αλλα μετα υπεκυψε στις κοινωνικες νορμες.Γι αυτο μην ακουτε τις Σειρηνες . Απο καναρα σε καναρα να πετατε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στη ζωή ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αν αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια, τότε αναλαμβάνεις και τις ευθύνες που έχεις. Να πληρώνεις για τα παιδιά σου σε ότι μπορείς και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα είναι η οικογένεια σου και μετά εσύ. Αλλιώς επιλέγεις να είσαι μόνος και να κάνεις τη ζωαρα σου χωρίς να βαράς κάρτα σε κανέναν.
Παρ όλα αυτά πρέπει να φροντίσεις να καλύπτεις τις ανάγκες σου ακόμα και μόνος. Αλλιώς θα πας στον δικό σου πατέρα, αδελφό κλπ να ζητιανεύεις, κάτι που όπως βλέπω το κατακρίνεις κιόλας τα παιδιά να παίρνουν τα λεφτά του μπαμπά που ίσως θέλει να πάει στις πουτανες ε? Και καλά να είναι από ανάγκη για κάτι σοβαρό και όχι για να γαμήσει κάποιος.
Αν είναι λοιπόν κάποιος αεργο κατακάθι που ποτέ του δεν κόπιασε να καταφέρει κάτι, εμπίπτει στην κατηγορία των ξεκολων που ψάχνουν χορηγούς και που τόσο βρίζουμε. Μόνο που για τον άντρα είναι η απόλυτη ξεφτίλα να ζει σαν παράσιτο, σαν τσιμπουρι σε κάποια πλούσια για να της κλέβει τα λεφτά. Στα δικά μου μάτια είναι ότι πιο αηδιαστικό. Αν μάλιστα κάνει και οικογένεια και κοιτάει πως θα κλέψει για να πάει να γαμησει.... δεν βρίσκω λόγια να περιγράψουν την απέχθεια. Το να κλέψει από τα παιδιά... αφού ξεράσω και σκεφτώ καλά, καταλαβαίνω ότι δεν έχουν εφευρεθεί τέτοιες λέξεις να υποδηλώνουν την απέχθεια. Το απόλυτο ρεμάλι, κατακάθι, παράσιτο.
Αν η γυναίκα,είναι πιο πλούσια,αλλά και αυτός προσφέρει ότι μπορεί και παράλληλα κάνει και τη φάση του με τα δικά του κακαλα, μια χαρά.
Αυτό που περιεγραψες πιο πάνω είναι το λιγότερο σκουπίδι. Ας έμενε μόνος του να κάνει ότι γουστάρει. Η κάθε επιλογή στη ζωή έχει και τις ανάλογες συνέπειες και υποχρεώσεις.
Κάποιος επιλέγει λοιπόν να παντρευτεί και αναλαμβάνει όπως λες τις ευθύνες του δηλαδή να προσφέρει στα παιδιά του να βάζει την οικογένειά του πρώτη σε σχέση με τις δικές του ανάγκες.
Αλλοιώς όπως σωστά επισημαίνεις ας μένει μόνος του κι εκεί φυσικά εννοείται ας καλύψει μόνος τις ανάγκες του.Μαγκιά του.
Δε θιγω την περιπτωση ζητιανιας γενικοτερα δηλαδη του να ζητας απο το μπαμπα σου τον αδερφο σου κτλ αλλα αυτηρα μεσα στα ορια μιας δομημενης οικογενειας.
Κι αυτο το κανω τραβωντας το στο αλλο ακρο δηλαδη να φτασεις σε σημειο να κλεβεις γυναικα και αργοτερα παιδια για να ερθω σε αντιθεση με αυτο που στην καθημερινοτητα συμβαινει ουκ ολιγες φορες:
Εισαι σ ενα γαμο λοιπον και χαρακτηριζομενος απο πνευμα αληθινης αγαπης για τη γυναικα και τα παιδια σου βαζεις τις προσωπικες σου αναγκες δευτερες.
Ξαφνικα πατας ενα pause και διαπιστωνεις οτι ΜΟΝΟ εσυ το κανεις αυτο μια και η γυναικα δε στερειται τα ψωνια της,το αισθημα ασφαλειας και μητροτητας και αν προκυψει και κανα ξωφαλτσο "αισθημα" κι αυτο ακομη.
Οσο για τα παιδια να πανε σχολειο,να εχουν τα χομπυ τους φιλους τους,να εκπληρωνουν λοιπον τις αναγκες τους χωρις ουσιαστικα να προσφερουν.
Οποτε ενας μονο ειλωτας υπαρχει στο σπιτι κι αυτος ειναι ο "ανδρας" η "κολωνα του σπιτιου" κι ο "κουβαλητης".
Κι αν μαλιστα επιχειρησει να διεκδικησει το δικαιωμα της ελευθεριας του και της εκπληρωσης των δικων του προσωπικων αναγκων τοτε η γυναικα και τα παιδια θα τον κυνηγησουν ανελεητα με την ευλογια του νομου ζητωντας του διατροφες και δε ξερω κι εγω τι αλλο.
Αυτο λοιπον δεν ειναι μιας μορφης κλοπη;Ο εξαναγκασμος;
Οσο για τα παιδια που τοσο "αγιοποιεις" ποσα παιδια μεγαλωσαν κι εστειλαν τον κακομοιρο τον πατερα τους σε γηροκομειο για να ζησουν ηρεμα και απροβληματιστα με τη δικη τους οικογενεια;
Τον ανθρωπο που μια ζωη προσφερε για να τα μεγαλωσει και να τα σπουδασει;
Αυτο δεν ειναι ελεινο και τσισαθλιο;
Σε μια σαθρη φυτεια ναι της αξιζει το "παρασιτο" το ρολο του οποιου ας παιξει ο ανδρας που ναι θελει να γαμησει κι αυτος σαν ανθρωπος,θελει την ελευθερια του και την ανασα του.
Ειναι ενα ακραιο παραδειγμα το οποιο εθεσα ωστε να ανακαλυψουμε ολοι μαζι ποσο δρομο εχουμε ακομη μπροστα μας για να επιτυχουμε μια αληθινη "εξισωση" δικαιωματων μεταξυ ανδρα και γυναικας οσο και να απομυθοποιησουμε σιγα σιγα την υπεραξια "παιδια".
Τροφη για σκεψη λοιπον και παμε παρακατω.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.767
Πόντοι
3.446
Oχι. Αμα φτάσει κανείς σε σημείο να κλέβει την ίδια του την οικογένεια για να πάει να πηδήξει , τότε μιλάμε για κατάντια. Το επόμενο βήμα μετά θα ειναι να τις βγάλει στο κλαρί ή να αρχίσει να κλέβει και τα παγκάρια της εκκλησίας με τα κέρματα των πιστών , για να τα σπρώχει σε ιερόδουλες.. :confused:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Oχι. Αμα φτάσει κανείς σε σημείο να κλέβει την ίδια του την οικογένεια για να πάει να πηδήξει , τότε μιλάμε για κατάντια. Το επόμενο βήμα μετά θα ειναι να τις βγάλει στο κλαρί ή να αρχίσει να κλέβει και τα παγκάρια της εκκλησίας με τα κέρματα των πιστών , για να τα σπρώχει σε ιερόδουλες.. :confused:
Οπότε για σένα φίλε μου η οικογένεια είναι κάτι ιερό.
Θα πρεπε να είναι όμως έτσι και για όλα τα μέλη της οικογένειας σωστά;
Ποσες γυναίκες κάνουν dolce vita με τα φράγκα του "ιερού" τους συζύγου και μάλιστα δε διστάζουν να κερνάνε με αυτά τα χρήματα τον εραστή τους;(βέβαια αφού δεν είναι δικος τους ιδρώτας γιατί να τον σεβαστούν;)
Πριν βιαστείτε να απαντήσετε "όχι πολλές" ξανασκεφτείτε το
:coffee::woldman:

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.874
Πόντοι
9.297
Την κοπέλα σου ειδικα αν ειναι καμμια οικονομηνενη
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Ξερω ενα τετοιο μαγκα που βρηκε μια πλουσια και την παντρευτηκε Εκεινη σπουδαξε τα παιδια τους κι εκεινο πρωτα τον ζουσε αυτη και μετα ξαλαρφωνε το γιο του με καθε ευκαιρια να πηγαινει στις πουτανες η να τα τρωει με γκομενες.
ΜΑΓΚΑΣ:rockon:
Αυτός δεν είναι ούτε καν ΔΑΓΚΑΣ.
Σκουπίδι είναι.
Είναι άλλο να ζμπρωχνεις με την τσέπη σου και άλλο να σουφρωνεις τσέπες άλλων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αυτός δεν είναι ούτε καν ΔΑΓΚΑΣ.
Σκουπίδι είναι.
Είναι άλλο να ζμπρωχνεις με την τσέπη σου και άλλο να σουφρωνεις τσέπες άλλων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι!
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ρομπέν των Δασών;
Τα έκλεβε από τους πλούσιους και τα δίνε στους φτωχούς.
Έχει "ηρωοποιηθει" στη λογοτεχνία και το σινεμά.
Βέβαια δεν τα έκλεβε από "αθώα" γυναικόπαιδα για να τα δώσει σε "εταίρες" της εποχής γιατί θα ταν "κατάπτυστος".
Στον Τιτανικό η εντολή ήταν "γυναικόπαιδα πρώτα" στις βάρκες.
Οι άνδρες να πα να πνιγούν με μια ταμπέλα που γράφει "ήρωας" στο λαιμό τους.
Σ ευχαριστώ για την τοποθέτηση φίλε μου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.874
Πόντοι
9.297
Βέβαια δεν τα έκλεβε από "αθώα" γυναικόπαιδα για να τα δώσει σε "εταίρες" της εποχής γιατί θα ταν "κατάπτυστος".
O άνδρας μπορεί να υπερασπισθεί τον εαυτό του αν έχει τις σωματικές και ψυχικές δυναμεις...ειναι υπό εξαφάνιση το είδος αυτό οσο παει.Για αυτό είναι το "ισχυρό φύλο".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.874
Πόντοι
9.297
Το αγαπημένο μας άθλημα είναι μια πολυτελεια.
Είναι άλλο να βάζεις χέρι σε άλλη τσέπη για να φας και άλλο για τέτοιου τύπου...πολυτέλειες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Οπότε για σένα φίλε μου η οικογένεια είναι κάτι ιερό.
Θα πρεπε να είναι όμως έτσι και για όλα τα μέλη της οικογένειας σωστά;
Ποσες γυναίκες κάνουν dolce vita με τα φράγκα του "ιερού" τους συζύγου και μάλιστα δε διστάζουν να κερνάνε με αυτά τα χρήματα τον εραστή τους;(βέβαια αφού δεν είναι δικος τους ιδρώτας γιατί να τον σεβαστούν;)
Πριν βιαστείτε να απαντήσετε "όχι πολλές" ξανασκεφτείτε το
:coffee::woldman:
αυτα τα πράγματα δεν ειναι καλά.Πρεπει ολοι οι ανδρες να ειναι ησυχοι και ταπεινοι και να κανουν οτι ειναι καλυτερο για την οικογενεια!Οταν φυγουμε εμεις οι ανδρες απο την ζωή αν δεν εχουμε παιδιά και μια συζυγο ,τότε ποιοι θα μας βριζουν και θα μας καταριούντε πανω απο τον τάφο?Οπως επισης ενας ελευθερος δεν θα μπορεσει να καταλαβει ποτέ τις χαρές του εγγαμου βιου.ξερεις τι πραγμα ειναι να στερεισαι πραγματα εσυ σαν ανδρας για να μεγαλωσεις την κορούλα σου κι οταν αυτη φτασει στην εφηβεια να σου φερνει τον εναν γαμιά μετα τον αλλον στο σπιτι κι εσυ να καμαρωνεις και να χαιρεσαι για το μπουμπούκι σου.Ειναι απο τα πιο ομορφα συναισθήματα.Θελω να καταλήξω οτι το να κανεις οικογενεια ειναι κατι ιερό και αυτος ειναι αλλωστε ο προορισμός μας αν θελουμε να ειμαστε αξιολογα μέλη της κοινωνίας και να λενε ολοι τι καλα παιδια που ειμαστε!

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.432
Πόντοι
206
Προσπάθησες με ad absurdum (εις την άτοπο απαγωγή) παράδειγμα να δώσεις τροφή για σκέψη του πως θα ήταν αν αντιστρέφοταν οι ρόλοι. Λίγοι το κατάλαβαν και όσοι κατάλαβαν, δύσκολα μπορούν να το διανοηθούν στην πράξη.
Έχω ακούσει ότι πραγματική ισότητα υπάρχει σε χώρες όπως η Ολλανδία. Εμείς είμαστε ανατολίτες με τα άσχημα της Δυτικής κουλτούρας

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Σωστος για την κλοπη.
Χρησιμοποιησα τη λεξη αυτη για να το φερω στο αλλο ακρο.
Δηλαδη μια πληρη αντιστροφη ρολων:οχι ανδρας κουβαλητης αλλα ανδρας αρπαγας των αποκτηματων της γυναικας και των παιδιων τους.
Προ εικοσαετίας είχα βρεθεί σε μία κατάσταση με μία τύπισσα (κάμποσα χρόνια μεγαλύτερη) που ζούσαμε κανένα χρόνο μαζί, εκείνη ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από μένα, και στην ουσία εκείνη είχε όλα τα οικονομικά βάρη του σπιτιού, εγώ να πλήρωνα κανέναν καφέ την εβδομάδα που βγαίναμε. Και μου περίσσευαν και φράγκα για τα γούστα μου.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.303
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως είχα γνωστό που ο πατέρας του, του έκλεβε χρήματα και τα έτρωγε στον τζόγο και στις πουτάνες.
Γιατί σας κάνει εντύπωση; Εγώ πιστεύω ότι είναι πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εγώ πάντως είχα γνωστό που ο πατέρας του, του έκλεβε χρήματα και τα έτρωγε στον τζόγο και στις πουτάνες.
Γιατί σας κάνει εντύπωση; Εγώ πιστεύω ότι είναι πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων.
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι συμβαίνει.
Απλά έιναι ξεφτίλα να το κάνει κάποιος και προφανώς έτσι που τα γράφει ο trouba είναι σαν να το επαινεί ή να το δικαιολογεί και αυτό δεν το ανέχονται οι περισσότεροι εδώ μέσα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν μας κάνει εντύπωση ότι συμβαίνει.
Απλά έιναι ξεφτίλα να το κάνει κάποιος και προφανώς έτσι που τα γράφει ο trouba είναι σαν να το επαινεί ή να το δικαιολογεί και αυτό δεν το ανέχονται οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Επισης λαβετε υποψιν οτι τονισα τον προσδιορισμο "πλουσια κοπελα συζυγος,τεκνο".
Φυσικα και δε θα το ανεχτουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Εμενα φιλε ξερεις τι θα με πειραζε;
Να κλεψω απο το φτωχο για να γαμησω.
Να αδικησω ενα συναδελφο στη δουλεια για να παρω πριμ και να γαμησω.
Κι αν ημουν αφεντικο να κανω περικοπες σε μισθους για γαμησω η να ταισω τη δικη μου γαμημενη οικογενεια.
Αυτα θα πρεπε να σοκαρουν και να προκαλουν αντιδρασεις.
Δυστυχως ομως αυτο δεν υπαρχει
Παρα μονο η ευθιξια σε θεσμους.
Εγω θα τα παιρνα ρε μαγκα απο το γιο μου να τα δωσω στο φτωχο παιδι που πειναει απ το να χει ο κακομαθημενος κανακαρης μου το νεο playstation η να κανει καρατε και πιανο με τα λεφτα του μπαμπα του

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20
ΜΑΓΚΑΣ απο που κι ως που? ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι που εχει περασει τη μαλακια του για μαγκια. οποιος θελει να πηγαινει με πουτανες να κραταει την ελευθερια του

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815
οτι η κορη ειναι δεδομενο οτι θα σου βγει πουτανα και θα σου φερνει γαμιαδες στο σπιτι,οτι ο αντρας μονο δουλευει και η γυναικα καθεται και ισως γαμιεται με αλλους που και που,οτι ολοι περιμενουν απο τον ηρωα αντρα του σπιτιου να φερει το χρημα το πολυ απο τη σκληρη δουλεια του και μετα να του το παρουν απ'τα χερια και να τον παρατησουν μονο στο ημιφως του φεγγαριου.

αποψεις στο bourdela το ετος 2023.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
Την κοπέλα σου ειδικα αν ειναι καμμια οικονομηνενη
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Ξερω ενα τετοιο μαγκα που βρηκε μια πλουσια και την παντρευτηκε Εκεινη σπουδαξε τα παιδια τους κι εκεινο πρωτα τον ζουσε αυτη και μετα ξαλαρφωνε το γιο του με καθε ευκαιρια να πηγαινει στις πουτανες η να τα τρωει με γκομενες.
ΜΑΓΚΑΣ:rockon:
:wowmouth:
:wanker::cum::effemine::headbang::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::headbang: είμαι πολλά χρόνια στο site αλλά δεν αντέχω να μην μιλήσω. ρε παιδιά ειλικρινά απορώ με κάποια θέματα πού βγάζετε μερικές φορές απορώ με το IQ.... κάποιον απο εδω μεσα....( πχ τι βιβλίο διαβάζουμε μόλις γαμήσουμε.. αν παίζουμε την πούτσα τού σκύλου μας ...έλεος ρε μαλάκες έλεος ποια ..πόσο είσαστε 15 χρονών ? παρεμπίπτοντος όσο αναφορά για την παράθεση που έκανα αν αυτό το θεωρείς μαγκιά πρέπει να είσαι πολύ μεγαλοσ βλάκας.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
:wowmouth:
:wanker::cum::effemine::headbang::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::headbang: είμαι πολλά χρόνια στο site αλλά δεν αντέχω να μην μιλήσω. ρε παιδιά ειλικρινά απορώ με κάποια θέματα πού βγάζετε μερικές φορές απορώ με το IQ.... κάποιον απο εδω μεσα....( πχ τι βιβλίο διαβάζουμε μόλις γαμήσουμε.. αν παίζουμε την πούτσα τού σκύλου μας ...έλεος ρε μαλάκες έλεος ποια ..πόσο είσαστε 15 χρονών ? παρεμπίπτοντος όσο αναφορά για την παράθεση που έκανα αν αυτό το θεωρείς μαγκιά πρέπει να είσαι πολύ μεγαλοσ βλάκας.
Εμ μαγκιά σου λέει ο άλλος..
Που δεν φτάνει που είσαι χαμένο κορμί και δεν συνεισφέρεις εσύ περισσότερο μέσα στο σπίτι, πας πουστικα πίσω από την πλάτη της γυναίκας σου και την κλέβεις.
Και γράφει και ως δικαιολογία ότι εκείνη είναι πλούσια..
Και τι με αυτό;
Σου τα χρωστάει; Ή επειδη ο άλλος δεν κατάφερε να βγάλει καλά φράγκα, είναι το θύμα και η πλούσια γκόμενα φταίει;
Καμενα μυαλά λέμε.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom