Νέα

Έχεις κλέψει ποτέ τη κοπέλα σου για να πας στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Επιτέλους ένα σχετικά καλό κυριακάτικο παει όμως ακλαυτο λόγω υπερβολικής εκλογικής πουτσας

Louloudatos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Troubaman αφου το στερεοτυπο ειναι η γυναικα να καθεται σπιτι να στα τρωει και να γαμιεται με αλλους οπως λες, θα εκλεβες τα λεφτα της πλουσιας γυναικας σου ως μαγκας που λες και θα πηγαινες στις πουτανες. Θα διαβαζες ομως και τα παιδια σου αφου τα λεφτα θα τα εφερνε αυτη στο σπιτι ? Θα μαγειρευες, επλενες, καθαριζες κλπ? Θα ελεγες στα παιδια καντε ησυχια γιατι τωρα η μανα ειναι κουρασμενη? Θα φοραγες ποδια μπροστα στους φιλους σας ή τους γονεις σου ή τους γονεις της και θα της εφερνες τις παντοφλες μιας και ο μαγκας ειναι αυτος που λειτουργει εξω αππο τις συμβασεις? Και απανταω εγω. Προφανως και οχι γιατι διαλεξες εκεινο το σεναριο που σε βολευει. Οποτε ασε τις τριχες περι κοινωνικων συμβασεων. Αμα θες να εισαι αντισυμβατικος να τα ελεγες ολα κι εγω θα ημουν μαζι σου αλλα φαλλοκρατικο ειναι αυτο που λες, οχι αντισυμβατικο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εμ μαγκιά σου λέει ο άλλος..
Που δεν φτάνει που είσαι χαμένο κορμί και δεν συνεισφέρεις εσύ περισσότερο μέσα στο σπίτι, πας πουστικα πίσω από την πλάτη της γυναίκας σου και την κλέβεις.
Και γράφει και ως δικαιολογία ότι εκείνη είναι πλούσια..
Και τι με αυτό;
Σου τα χρωστάει; Ή επειδη ο άλλος δεν κατάφερε να βγάλει καλά φράγκα, είναι το θύμα και η πλούσια γκόμενα φταίει;
Καμενα μυαλά λέμε.
Επικροτεις αρα να συνεισφερει ο ανδρας τα πιο πολλα.
Εισαι της ιδεας αυτης.
Εισαι απο τους ανδρες κουβαλητες.
Αμα εσενα σ αρεσει εμενα μου περισσευει.
Και για να σου απαντησω κιολας αμα μου τα χρωσταει η υποτιθεμενη γυναικα συζυγος...μηπως της τα χρωσταω εγω;

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Troubaman αφου το στερεοτυπο ειναι η γυναικα να καθεται σπιτι να στα τρωει και να γαμιεται με αλλους οπως λες, θα εκλεβες τα λεφτα της πλουσιας γυναικας σου ως μαγκας που λες και θα πηγαινες στις πουτανες. Θα διαβαζες ομως και τα παιδια σου αφου τα λεφτα θα τα εφερνε αυτη στο σπιτι ? Θα μαγειρευες, επλενες, καθαριζες κλπ? Θα ελεγες στα παιδια καντε ησυχια γιατι τωρα η μανα ειναι κουρασμενη? Θα φοραγες ποδια μπροστα στους φιλους σας ή τους γονεις σου ή τους γονεις της και θα της εφερνες τις παντοφλες μιας και ο μαγκας ειναι αυτος που λειτουργει εξω αππο τις συμβασεις? Και απανταω εγω. Προφανως και οχι γιατι διαλεξες εκεινο το σεναριο που σε βολευει. Οποτε ασε τις τριχες περι κοινωνικων συμβασεων. Αμα θες να εισαι αντισυμβατικος να τα ελεγες ολα κι εγω θα ημουν μαζι σου αλλα φαλλοκρατικο ειναι αυτο που λες, οχι αντισυμβατικο.
Δε θα κανα τιποτα απο ολα αυτα τυπε γιατι πραγματικα και με καθε ειλικρινεια ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ η κουραση της γυναικας ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ το διαβασμα των παιδιων και η μαγειρικη.
Α επισης ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ο γαμος και τα παιδια.
Κι εννοειται κοιταζω τη βολη μου και την παρτη μου εγω να μαι καλα πανω απ ολους και ολα.
Δεν ειναι τριχες ειναι η ουσια.
Μια ζωη την εχουμε ρε
Κι αν δεν τη γλεντησουμε τι θα καταλαβουμε;
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την οικογενεια και τα παιδια;
Μακρια απο μας.
Ομως τα λεφτα ρε φιλε και οι πουτανες ειναι γκαυλα...

Louloudatos

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
82
Πόντοι
0
Δε θα κανα τιποτα απο ολα αυτα τυπε γιατι πραγματικα και με καθε ειλικρινεια ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ η κουραση της γυναικας ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ το διαβασμα των παιδιων και η μαγειρικη.
Α επισης ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ο γαμος και τα παιδια.
Κι εννοειται κοιταζω τη βολη μου και την παρτη μου εγω να μαι καλα πανω απ ολους και ολα.
Δεν ειναι τριχες ειναι η ουσια.
Μια ζωη την εχουμε ρε
Κι αν δεν τη γλεντησουμε τι θα καταλαβουμε;
Υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την οικογενεια και τα παιδια;
Μακρια απο μας.
Ομως τα λεφτα ρε φιλε και οι πουτανες ειναι γκαυλα...
Τι κανεις Γιαννη? Κουκια σπερνω!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Την κοπέλα σου ειδικα αν ειναι καμμια οικονομηνενη
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Ξερω ενα τετοιο μαγκα που βρηκε μια πλουσια και την παντρευτηκε Εκεινη σπουδαξε τα παιδια τους κι εκεινο πρωτα τον ζουσε αυτη και μετα ξαλαρφωνε το γιο του με καθε ευκαιρια να πηγαινει στις πουτανες η να τα τρωει με γκομενες.
ΜΑΓΚΑΣ:rockon:

Αμα εχεις πλουσια γυναικα η παιδια γιατι να μην τους τα παιρνεις;
Σιγα.
Ποιος ειπε οτι ο παντελονατος δουλευει για την οικογενεια του;
Ο παντελονατος κανει οτι γουσταρει περα απο κοινωνικες συμβασεις:headbang2:
Παει η εποχη του "ανδρα" του κουβαλητη του δουλου
Ξυπνηστε ρεεε

Κάποιος επιλέγει λοιπόν να παντρευτεί και αναλαμβάνει όπως λες τις ευθύνες του δηλαδή να προσφέρει στα παιδιά του να βάζει την οικογένειά του πρώτη σε σχέση με τις δικές του ανάγκες.
Αλλοιώς όπως σωστά επισημαίνεις ας μένει μόνος του κι εκεί φυσικά εννοείται ας καλύψει μόνος τις ανάγκες του.Μαγκιά του.
Δε θιγω την περιπτωση ζητιανιας γενικοτερα δηλαδη του να ζητας απο το μπαμπα σου τον αδερφο σου κτλ αλλα αυτηρα μεσα στα ορια μιας δομημενης οικογενειας.
Κι αυτο το κανω τραβωντας το στο αλλο ακρο δηλαδη να φτασεις σε σημειο να κλεβεις γυναικα και αργοτερα παιδια για να ερθω σε αντιθεση με αυτο που στην καθημερινοτητα συμβαινει ουκ ολιγες φορες:
Εισαι σ ενα γαμο λοιπον και χαρακτηριζομενος απο πνευμα αληθινης αγαπης για τη γυναικα και τα παιδια σου βαζεις τις προσωπικες σου αναγκες δευτερες.
Ξαφνικα πατας ενα pause και διαπιστωνεις οτι ΜΟΝΟ εσυ το κανεις αυτο μια και η γυναικα δε στερειται τα ψωνια της,το αισθημα ασφαλειας και μητροτητας και αν προκυψει και κανα ξωφαλτσο "αισθημα" κι αυτο ακομη.
Οσο για τα παιδια να πανε σχολειο,να εχουν τα χομπυ τους φιλους τους,να εκπληρωνουν λοιπον τις αναγκες τους χωρις ουσιαστικα να προσφερουν.
Οποτε ενας μονο ειλωτας υπαρχει στο σπιτι κι αυτος ειναι ο "ανδρας" η "κολωνα του σπιτιου" κι ο "κουβαλητης".
Κι αν μαλιστα επιχειρησει να διεκδικησει το δικαιωμα της ελευθεριας του και της εκπληρωσης των δικων του προσωπικων αναγκων τοτε η γυναικα και τα παιδια θα τον κυνηγησουν ανελεητα με την ευλογια του νομου ζητωντας του διατροφες και δε ξερω κι εγω τι αλλο.
Αυτο λοιπον δεν ειναι μιας μορφης κλοπη;Ο εξαναγκασμος;
Οσο για τα παιδια που τοσο "αγιοποιεις" ποσα παιδια μεγαλωσαν κι εστειλαν τον κακομοιρο τον πατερα τους σε γηροκομειο για να ζησουν ηρεμα και απροβληματιστα με τη δικη τους οικογενεια;
Τον ανθρωπο που μια ζωη προσφερε για να τα μεγαλωσει και να τα σπουδασει;
Αυτο δεν ειναι ελεινο και τσισαθλιο;
Σε μια σαθρη φυτεια ναι της αξιζει το "παρασιτο" το ρολο του οποιου ας παιξει ο ανδρας που ναι θελει να γαμησει κι αυτος σαν ανθρωπος,θελει την ελευθερια του και την ανασα του.
Ειναι ενα ακραιο παραδειγμα το οποιο εθεσα ωστε να ανακαλυψουμε ολοι μαζι ποσο δρομο εχουμε ακομη μπροστα μας για να επιτυχουμε μια αληθινη "εξισωση" δικαιωματων μεταξυ ανδρα και γυναικας οσο και να απομυθοποιησουμε σιγα σιγα την υπεραξια "παιδια".
Τροφη για σκεψη λοιπον και παμε παρακατω.
Το πρόβλημα εδώ βρίσκεται στις λεπτομέρειες...
Στη θεωρία, ακούγεται όντως λογικό. Ακραίο μεν, αλλά... λογικό.
Κάτι με το οποίο δε θα συμφωνούσε εύκολα κάποιος, αλλά... λογικό. Στη θεωρία πάντοτε.
Γιατί, στην πράξη, συμβαίνει το εξής περίεργο...
Ο εξαναγκασμός, όπως τον λες, του άνδρα για να εκπληρώνει υποχρεώσεις, να δεχτώ οτι είναι μιας μορφής σκλαβιά. Και, το να τον εκμεταλλεύονται, ως τον κύριο πάροχο εισοδημάτων, χρημάτων και αγαθών, είναι τρισάθλιο. Όμως... αν δεχόμαστε οτι αυτά είναι όντως άθλια και άξια καιάδα... τότε θα πρέπει να πετάξουμε και τον μάγκα της ιστορίας, που κάνει ακριβώς το ίδιο. Αν το να σε κλέβουν γυναίκα και παιδιά, βάζοντας τις δικές σου ανάγκες στο πίσω ράφι είναι άθλιο, το να κλέβεις εσύ, είναι το ίδιο άθλιο. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, κάνουν δύο λάθη. Το ζητούμενο δεν είναι να αφομοιώσουμε ότι στραβό κουβαλάει η μέση Ελλεηνίδα στην ψυχοσύνθεσή της, και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι αρσενικές Ελλεηνίδες, ο ζητούμενο είναι να τα εξαλείψουμε, και με τέτοια πλάνα, αυτό απλά δεν παίζει να συμβεί. Βέβαια, όταν το θέμα είναι "κλέβω γυναίκα και παιδιά για να γαμήσω στις πουτάνες" βρωμάει η υπόθεση, μιας και για να γίνουν τα παιδιά, κάποιος γάμησε και έχυσε και μέσα.
Απο την άλλη, αν δεχθούμε τον ρόλο του παράσιτου σαν ένα αναγκαίο κακό, τότε πρέπει να αναγνωρίζουμε τον ίδιο αναγκαίο ρόλο στη μέση καλαμοκαβαλημένη ψωνάρα Ελλεηνίδα. Πραγματική εξίσωση αυτή είναι. Να δεχτούμε οτι μερικοί απο εμάς έχουμε γίνει Ελλεηνίδες αρσενικές, με ότι τρισάθλιο συνεπάγεται αυτό... και, ευτυχώς ή δυστυχώς, μαγκιά δεν είναι.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το πρόβλημα εδώ βρίσκεται στις λεπτομέρειες...
Στη θεωρία, ακούγεται όντως λογικό. Ακραίο μεν, αλλά... λογικό.
Κάτι με το οποίο δε θα συμφωνούσε εύκολα κάποιος, αλλά... λογικό. Στη θεωρία πάντοτε.
Γιατί, στην πράξη, συμβαίνει το εξής περίεργο...
Ο εξαναγκασμός, όπως τον λες, του άνδρα για να εκπληρώνει υποχρεώσεις, να δεχτώ οτι είναι μιας μορφής σκλαβιά. Και, το να τον εκμεταλλεύονται, ως τον κύριο πάροχο εισοδημάτων, χρημάτων και αγαθών, είναι τρισάθλιο. Όμως... αν δεχόμαστε οτι αυτά είναι όντως άθλια και άξια καιάδα... τότε θα πρέπει να πετάξουμε και τον μάγκα της ιστορίας, που κάνει ακριβώς το ίδιο. Αν το να σε κλέβουν γυναίκα και παιδιά, βάζοντας τις δικές σου ανάγκες στο πίσω ράφι είναι άθλιο, το να κλέβεις εσύ, είναι το ίδιο άθλιο. Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό, κάνουν δύο λάθη. Το ζητούμενο δεν είναι να αφομοιώσουμε ότι στραβό κουβαλάει η μέση Ελλεηνίδα στην ψυχοσύνθεσή της, και να γίνουμε εμείς οι ίδιοι αρσενικές Ελλεηνίδες, ο ζητούμενο είναι να τα εξαλείψουμε, και με τέτοια πλάνα, αυτό απλά δεν παίζει να συμβεί. Βέβαια, όταν το θέμα είναι "κλέβω γυναίκα και παιδιά για να γαμήσω στις πουτάνες" βρωμάει η υπόθεση, μιας και για να γίνουν τα παιδιά, κάποιος γάμησε και έχυσε και μέσα.
Απο την άλλη, αν δεχθούμε τον ρόλο του παράσιτου σαν ένα αναγκαίο κακό, τότε πρέπει να αναγνωρίζουμε τον ίδιο αναγκαίο ρόλο στη μέση καλαμοκαβαλημένη ψωνάρα Ελλεηνίδα. Πραγματική εξίσωση αυτή είναι. Να δεχτούμε οτι μερικοί απο εμάς έχουμε γίνει Ελλεηνίδες αρσενικές, με ότι τρισάθλιο συνεπάγεται αυτό... και, ευτυχώς ή δυστυχώς, μαγκιά δεν είναι.
Οριστε μια ωραια αναλυση και προβληματισμος.
Ακριβως αυτο ηθελα να δημιουργησω με το ποστ μου.
Τραβωντας το αλλο ακρο ποσο λαθος ειναι και τα δυο.
Αρα ας σταματησουμε να ειμαστε κουβαλητες.
Ας αντιληφθουμε την κλοπη εις βαρος μας.
Κι ας ζησουμε οπως εμεις επιθυμουμε.ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΧΩΡΙΣ ΘΗΛΥΚΑ Η ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
Αλλοιως...καλως ηλθατε σε μια εποχη που ο ενας θα παρασιτει εις βαρος του αλλου.
Κι ας αλλαξουν επιτελους και οι νομοι.
Πολυ με το μερος της γυναικας ειναι.
Σε ευχαριστω για την ωραια απαντηση σου τυπε μου.
:hi:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Οριστε μια ωραια αναλυση και προβληματισμος.
Ακριβως αυτο ηθελα να δημιουργησω με το ποστ μου.
Τραβωντας το αλλο ακρο ποσο λαθος ειναι και τα δυο.
Αρα ας σταματησουμε να ειμαστε κουβαλητες.
Ας αντιληφθουμε την κλοπη εις βαρος μας.
Κι ας ζησουμε οπως εμεις επιθυμουμε.ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΧΩΡΙΣ ΘΗΛΥΚΑ Η ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
Αλλοιως...καλως ηλθατε σε μια εποχη που ο ενας θα παρασιτει εις βαρος του αλλου.
Κι ας αλλαξουν επιτελους και οι νομοι.
Πολυ με το μερος της γυναικας ειναι.
Σε ευχαριστω για την ωραια απαντηση σου τυπε μου.
:hi:
Η ερώτηση, λοιπόν είναι η εξής, πλέον...
τι γίνεται όταν κάποιος, για τους όποιους λόγους, ηθικούς, κοινωνικούς, προσωπικών αξιών, αποφασίσει οτι θέλει να γίνει ο παραδοσιακός κουβαλητής; Είναι πλέον σχέση θύματος και παρασίτων που τον απομυζούν, ή μια συμβιωτική κατάσταση; Και εμείς, για να γαμήσουμε, είτε σε μπουρδέλο, είτε σε στούντιο, είτε σε cg, τα ακουμπάμε... μια σχέση είναι, σε μεγάλο βαθμό, μιας μορφής συναλλαγή, κυρίως στις "παραδοσιακές" οικογένειες, που ο ρόλος άντρα κουβαλητή έχει ριζώσει εδώ και αμέτρητες γενιές

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.689
Πόντοι
1.346
Σας εχω καλυτερα για την Κυριακη τυπε:sunglasses::rockon:
Άνοιξε θέμα την επόμενη Κυριακή με ερώτημα: τι όνειρο έχετε για τον ΟΠΑΠ;
Καθένας με τα χούκια του, τύπε τελικά είμαστε μια ωραία παρέα :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιο ή κορη ?? τυπε τι λες ελεος να κλεψει τα παιδια του καποιος για να τα φαει στις χυσαποθηκες δηλαδη ποσο γελοιος μπορει να ειναι :angry:
Καταρχιν μάθε να μιλάς άκου χυσαποθηκες,είναι γυναίκες που κάνουν ένα μεγάλο λειτούργημα και κλάσης ανώτερες από τις Ελληνίδες που δε προσφέρουν τίποτα.Λεγονται σεξεργατριες και όχι χυσαποθηκες,μάθε να εκφράζεσαι σα άνθρωπος.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Καταρχιν μάθε να μιλάς άκου χυσαποθηκες,είναι γυναίκες που κάνουν ένα μεγάλο λειτούργημα και κλάσης ανώτερες από τις Ελληνίδες που δε προσφέρουν τίποτα.Λεγονται σεξεργατριες και όχι χυσαποθηκες,μάθε να εκφράζεσαι σα άνθρωπος.
απο τη μια μου λες να μην προσβαλω -που στο συγκεκριμενο θεμα αξιζει αυτος ο χαρακτηρισμος-και απο την αλλη μειωνεις τις Ελληνιδες με το δικο σου τροπο .Λιγο μπερδεμενος εισαι τζιμακο

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
απο τη μια μου λες να μην προσβαλω -που στο συγκεκριμενο θεμα αξιζει αυτος ο χαρακτηρισμος-και απο την αλλη μειωνεις τις Ελληνιδες με το δικο σου τροπο .Λιγο μπερδεμενος εισαι τζιμακο
Ναι γιατί οι Ελληνίδες αξίζουν να τις μειώσεις γιατί κάθονται στους ελάχιστους και αφήνουν τους υπόλοιπους όλους αγαμητους ενώ οι σεξεργατριες κάθονται σε όλους.Οι Ελληνίδες επίσης είναι κακοτροπες ακόμα και όταν πας να τις φλερτάρεις οπότε μη συγκρίνεις,ναι οι πουτανες κάνουν μεγάλο καλό και με ενοχλεί να τις λες χυσαποθηκες,αν δε τις γουστάρεις τις τανες μη πηγαίνεις ασχολησου με τα ζώα τις Ελληνίδες αλλά μη τις κράζεις.

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
801
Πόντοι
81
Ναι γιατί οι Ελληνίδες αξίζουν να τις μειώσεις γιατί κάθονται στους ελάχιστους και αφήνουν τους υπόλοιπους όλους αγαμητους ενώ οι σεξεργατριες κάθονται σε όλους.Οι Ελληνίδες επίσης είναι κακοτροπες ακόμα και όταν πας να τις φλερτάρεις οπότε μη συγκρίνεις,ναι οι πουτανες κάνουν μεγάλο καλό και με ενοχλεί να τις λες χυσαποθηκες,αν δε τις γουστάρεις τις τανες μη πηγαίνεις ασχολησου με τα ζώα τις Ελληνίδες αλλά μη τις κράζεις.
Ασχολουμαι με ολες γιατι ειμαι τρελος :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ασχολουμαι με ολες γιατι ειμαι τρελος :rockon:
Αν ασχολησαι και πας με τανες δε θα τις βρίζεις όμως γιατί είναι γελοίο.Οσο για τις έξω πες ότι θες έτσι και αλλιώς άχρηστες είναι,οι τανες όμως είναι χρήσιμες με αυτό που προσφέρουν.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Αμα κλεβεις την γυναικα σου,τον σπιτονοικοκυρη,την ΔΕΗ,τα φροντιστηρια κλπ για να παιξεις στοιχημα πιανεται?

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
δεν θα το εκανα ποτέ!ουτε να κλεψω τα παιδια μου ουτε την γυναικα μου! Πανω απ'ολα η οικογένεια και ο σεβασμός στις γυναικες μας! ο ρόλος μας εμας των ανδρων ειναι να δινουμε λεφτα στα παιδια και στις γυναικες μας κι οχι να παιρνουμε!
Ειμαστε πολιτισμένοι ανδρες και πανω απόλα τζεντλεμαν.Εγω θα πουλαγα ακομα και φυλλάδια στον δρομο για να βρω λεφτα να δωσω στο γυναικάκι μου να ψωνισει καλυντικά κι οτι αλλο θελει....Γιατι ευτυχία για εναν ανδρα ειναι να φροντιζει την γυναικα του και τα παιδιά του.
Ναι με 3€/ωρα στα φυλλαδια θα της εδινες μεγαλη χαρα.
Θα γυρναγες σπιτι ηλιοκαμμενος πεινασμενος διψασμενος θα της εδινες τα 12€ που εβγαλες και ξερεις τι θα σου ελεγε??
Τι να παρω σοκολατα?
Τι τον θελω τον αντρα αν δεν μπορει να με φροντησει.
Αν της τα τρωγες θα ετρεχε πισω απο τον κωλο σου.
Για αυτο αφηστε τις μαλακιες τους ρομαντισμους.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom