Νέα

Έχεις κλέψει ποτέ τη κοπέλα σου για να πας στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
δεν θα το εκανα ποτέ! να κλεψω την γυναικα μου! Πανω απ'ολα σεβασμός στις γυναικες μας! ο ρόλος μας εμας των ανδρων ειναι να δινουμε λεφτα στις γυναικες μας κι οχι να παιρνουμε!
Ειμαστε πολιτισμένοι ανδρες και πανω απόλα τζεντλεμαν.Εγω θα πουλαγα ακομα και φυλλάδια στον δρομο για να βρω λεφτα να δωσω στο γυναικάκι μου να ψωνισει καλυντικά κι οτι αλλο θελει....Γιατι ευτυχία για εναν ανδρα ειναι να φροντιζει την γυναικα του

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
θα εδινα και την ζωή μου για να περναει καλά το γυναικακι μου και τα παιδια μου ειδικα αν ηταν και κόρες που τους εχω αδυναμία!Οπως λεει και ο Πάριος στο κατω κατω της γραφης αξιζει να καταστραφεις και ως τον θανατο να πας για μια γυναικα που αγαπας...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
Την κοπέλα σου ειδικα αν ειναι καμμια οικονομηνενη
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Ξερω ενα τετοιο μαγκα που βρηκε μια πλουσια και την παντρευτηκε Εκεινη σπουδαξε τα παιδια τους κι εκεινο πρωτα τον ζουσε αυτη και μετα ξαλαρφωνε το γιο του με καθε ευκαιρια να πηγαινει στις πουτανες η να τα τρωει με γκομενες.
ΜΑΓΚΑΣ:rockon:
νταξ μαλάκες έλεος! :cheesy:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Ξερω ενα τετοιο μαγκα που βρηκε μια πλουσια και την παντρευτηκε Εκεινη σπουδαξε τα παιδια τους κι εκεινο πρωτα τον ζουσε αυτη και μετα ξαλαρφωνε το γιο του με καθε ευκαιρια να πηγαινει στις πουτανες η να τα τρωει με γκομενες.
Κάνε screenshot την μέρα και ώρα στο pc σου. Γράφει SUNDAY?! :woldman:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
θα εδινα και την ζωή μου για να περναει καλά το γυναικακι μου και τα παιδια μου ειδικα αν ηταν και κόρες που τους εχω αδυναμία!Οπως λεει και ο Πάριος στο κατω κατω της γραφης αξιζει να καταστραφεις και ως τον θανατο να πας για μια γυναικα που αγαπας...
Έλα Σάντ είσαι εδώ;;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
ωχ συγνωμη με φωναξε η γυναικα να τρεξω αμεσως στην κουζινα να σφουγγαρισω.τα λεμε μετα αλλα σας παρακαλώ μην γραφετε τετοιες ανοησίες και κακα πραγματα.Εγω εχω μεγαλωσει μεσα σε κολεγια κι εκει μας εμαθαν πως να σεβομαστε τις γυναικες γενικα και πως να ειμαστε σωστοι μαλάκες εεε συγνωμη ανδρες ηθελα να πω!

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Μερικοί έχουν ξεφύγει εντελώς

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.401
Πόντοι
8.815
Καθετο οριζόντιο και διαγωνιο οχι,προτιμω να μη ξαναγαμησω.Στο ξεφτιλομπουρδελα ειμαστε ομως,ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν τυποι που το εχουν κανει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη
Την έχω πάρει μαζί μου στο δωμάτιο

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Μολις τελειωσα το σφουγγαρισμα.Καθομαι στον καναπέ να χαλαρωσω λιγο και ηρθε η κόρη μου πριν λιγο η 14χρονη και μου ζητησε λεφτα να παει βόλτα με τις φιλες της.Θα της δωσω φυσικα μπορει να θελει αλλωστε να παει για καφεδακι με τις φίλες της.Ας λενε στην γειτονιά οτι την ειδαν εξω απο ενα ξενοδοχειο με εναν αλβανό 1,90 ! Ο κόσμος ειναι κακός και ζηλευει την οικογενεια μου.Εγω εχω εμπιστοσυνη στην κορη μου ομως οπως και στην γυναικα μου γιατι ως γνωστον οταν φερθεις καλά σε μια γυναικα δεν προκειται να σε αφησει ποτέ!Παω να πλύνω τα πιάτα τωρα κι επιστρεφω παλι σε λιγο.Γιατι δεν εχω ορεξη να μου ριξει καμια παντοφλιά παλι...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
Παω να πλύνω τα πιάτα τωρα κι επιστρεφω παλι σε λιγο.Γιατι δεν εχω ορεξη να μου ριξει καμια παντοφλιά παλι...
Ελπίζω να έχει ζεστό νερό τουλάχιστον , αλλιώς να την επαναφέρεις στην τάξη να μάθει να μην ξεχνάει να ανάψει τον θερμοσίφωνα !!!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Ελπίζω να έχει ζεστό νερό τουλάχιστον , αλλιώς να την επαναφέρεις στην τάξη να μάθει να μην ξεχνάει να ανάψει τον θερμοσίφωνα !!!
αυτα δεν τα κανω εγω.Δεν ειμαι αλητης να καταπιεζω την γυναικα μου και να της φωναζω.Αυτα να τα κανεις εσυ φιλε! εγω την αγαπαω την γυναικα και την κόρη μου.Και δεν θα κατσω να ασχοληθω με τον καθένα εδω μεσα ουτε με τους αλλους στην γειτονιά που πετανε υπονοούμενα για την κόρη μου οτι την ειδαν με αλβανό ντερέκι εξω απο ξενοδοχειο.Εγω την καμαρώνω την κόρη μου κι ας λενε οτι θελουν.Και για την γυναικα μου λενε οτι οταν ειχα παει επαγγελματικο ταξιδι για να φερω λεφτα στα γυναικάκια μου σπιτι,μου ειπαν οτι ειδαν 3 αραπηδες να ανεβαινουν πανω στο σπιτι.Δηλαδη τι?Να πιστεψω τον κόσμο και να μην εμπιστευομαι την γυναικα και την κόρη μου??Να υπαρχει και λιγο εμπιστοσυνη και σεβασμός στις γυναικες ρε παιδια!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
αυτα δεν τα κανω εγω.Δεν ειμαι αλητης να καταπιεζω την γυναικα μου και να της φωναζω.Αυτα να τα κανεις εσυ φιλε! εγω την αγαπαω την γυναικα και την κόρη μου.Και δεν θα κατσω να ασχοληθω με τον καθένα εδω μεσα ουτε με τους αλλους στην γειτονιά που πετανε υπονοούμενα για την κόρη μου οτι την ειδαν με αλβανό ντερέκι εξω απο ξενοδοχειο.Εγω την καμαρώνω την κόρη μου κι ας λενε οτι θελουν.Και για την γυναικα μου λενε οτι οταν ειχα παει επαγγελματικο ταξιδι για να φερω λεφτα στα γυναικάκια μου σπιτι,μου ειπαν οτι ειδαν 3 αραπηδες να ανεβαινουν πανω στο σπιτι.Δηλαδη τι?Να πιστεψω τον κόσμο και να μην εμπιστευομαι την γυναικα και την κόρη μου??Να υπαρχει και λιγο εμπιστοσυνη και σεβασμός στις γυναικες ρε παιδια!
Καλά και εγω μην νομίζεις , δηλαδή και να ήθελα να τα κάνω δεν έχω ούτε γυναίκα ούτε κόρη.

Οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανα εάν είχα :confused:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Καλά και εγω μην νομίζεις , δηλαδή και να ήθελα να τα κάνω δεν έχω ούτε γυναίκα ούτε κόρη.

Οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα έκανα εάν είχα :confused:
Ειναι μοναδική εμπειρια να εχεις μια γυναικα συζυγο και 1-2 κόρες!Μην ακους αυτους που λενε οτι ειναι σαν να βρισκεσαι στην κόλαση κι οτι τους εχουν ξεφραγκιάσει εντελως! Ουτε οτι οι κόρες τους γαμιουντε σαν τα ζωα και αυτοι το μόνο που κανουν ειναι να χρηματοδοτούν για να ξεσκιζονται αυτες! Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη στις γυναικες αν θες να λέγεσαι μαλάκας εεεεε παλι μπερδευτηκα μάγκας ηθελα να πω!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Η τη συζυγο
Η το γιο κορη

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΣΤΕ;

Κανόνας 1: Δεν ανοίγουμε Κυριακάτικα θέματα όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Μπουρδελο γίναμε.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
Τι πράγματα ειναι αυτά?Ακου εκει θεμα να κλεψουμε την αγαπημένη μας για να παμε στα σπιτια της ακολασίας??
Θα μας καψει ο Θεός :priest:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
θα εδινα και την ζωή μου για να περναει καλά το γυναικακι μου που εχω αδυναμία! Οπως λεει και ο παΠάριος, αξιζει να καταστραφεις και ως τον θανατο να πας για μια γυναικα που αγαπας

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom