Myrmidonas7
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν υπαρχει πιατσα στη Λαρισα?????????/
καιρω εχω να περασω τη νυχτα απο σταθμο.πιοσ ξερεσ να πεζει κανενα καλο ξεκολακι η καμια τραβεστι τησ νυχτεσ.
ο παπασ ακομα να συχναζει εκει πιο ξερεσ μονο για ενα πραγμα θα σασ διαβεβαιωσω για τουσ φαν του ειδουσ.
οτι γκειλικια θα βρειτε για ολα τα γουστα αφτο εινε ξεκαθαρω.
Δεν καταλαβαίνω από τι στιγμή που υπάρχουνε 10 μπουρδέλα 2 στουντιος 2-3 κολομπαρά να τρέχει κάποιος στα νεκροταφεία και στα χωράφια ?
Υ.Γ τα 10 ευρώ που νομίζει ότι γλιτώνει τα τρώει σε βενζίνη και προφυλακτικά.....
τι τις θες τις πιατσες στην λαρισα. ολες οι ξετσουτσουνιασμενες εκει γυρνανε.ξερει κανεις αν παιζει καμια πιατσα στην λαρισα?
εθνικοτης?τι τις θες τις πιατσες στην λαρισα. ολες οι ξετσουτσουνιασμενες εκει γυρνανε.
προσφατα ψωνισα "τσαμπα" ενα 25χρονο απο ενα παρακμιακο μπαρακι εξω απο την λαρισα προς καρδιτσα μερια
λιγο στουκας στο μυαλο αλλα καλο στο κρεβατι. και ολα αυτα με 2 επισκεψεις και 2 ποτα κερασμα. απλα πραγματα
Τίποτα απολύτως....Μέχρι τώρα δεν έχω βρει τίποτα εδώ Λάρισα από πιάτσα. Έχει κανενας εντοπίσει τίποτα στην περιοχή ειδικά με τον κορωνα κάτι πρέπει να υπάρχει.
Εσείς κυρία μου είστε γυναίκα ή κάτι άλλο; Με όλο το σεβασμό και αν επιτρέπεται.υπαρχει κατι στην λαρισα;;;;