Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 290K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

laxpix

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Συγνωμη δεν το προσεξα αυτο με τα Ελληνικα,δυστυχως με δυσκολευουν αλλα τι να κανω αφου ετσι ειναι. Ελληνικα λοιπον. Οτι πειτε και ευχαριστω για την συμβουλη. Η Λιλα ποια ειναι? Που μπορω να την βρω? Ευχαριστω

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

laxpix

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, ποοποποπο τη ηταν αυτο που ειδαν τα ματακια μου?????? Παω για υπνο. Μου επεσε, μετα απο  αυτο που ειδα δεν θελω τιποτα  :2funny:

laxpix

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ne pou to katalaves???? mpravo re megale :)
kai paneximne? πανεξυπνε , αστερι, ποπο ξεχασα τους τονους? Μηπος ειμαι λιγοτερο Ελληνας? Δεν πειραζει αφοθ εισαι εσυ καμαρωνουμε ολοι εμεις οι υπολοιποι που ετυχε με την γραμματικη να μην εχουμε καλες σχεσεις

eleytheros

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
παιδια ξερετε αν υπαρχουν κ που ασσιατισσες αθηνα για σεξ?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
υπάρχει θρεντ που ασχολείται με αυτό το θέμα και υπάρχουν πολλές πληροφορίες. βουρ για διάβασμα τώρα!

eleytheros

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
το ειδα αλλα τπτ σιγουρο.λιγα πραγματα.κ σε αγγελιες που πηρα τηλ κ ελεγαν πως εχουν λενε οχι.οταν παρεις πρωι λενε δουλευει βραδυ,κ το βραδυ λενε πρωι.μαλλον ατυχησαμε.δυσκολο να βρεις

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το ειδα αλλα τπτ σιγουρο.λιγα πραγματα.κ σε αγγελιες που πηρα τηλ κ ελεγαν πως εχουν λενε οχι.οταν παρεις πρωι λενε δουλευει βραδυ,κ το βραδυ λενε πρωι.μαλλον ατυχησαμε.δυσκολο να βρεις

Πηγαινε στο μασατζιδικο ζησιμοπουλου γλυφαδα να σου κανουν ενα μασαζακι ολκης (εχει 2 ασιατισες) και αν σε κοψουν και ενταξει, μπορει να δεις και το ασιατικον αιδιον.

eleytheros

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
που ακριβως ειναι?κανουν κ οι 2 μαζι?κ τιμη αν ξερεις

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
που ακριβως ειναι?κανουν κ οι 2 μαζι?κ τιμη αν ξερεις
δες εδώ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,71866.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,71866.0[/url]
κι αν εχεις τοση καψα για το σκιστο, εκει θα το πλερωσεις τσουχτερα (αν το δεις και δε μεινεις με το λαδι)
μη ρωτας ποσο, διαβασε, 2-3 σελιδες ειναι...

eleytheros

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
αν ειναι καλες δεν εχω προβλημα να τησ πληρωσω,ειναι δυσκολα να βρεις κ 2 μαζι τετοιες.εσυ κ με τις 2 πηγες?καλες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδια ξερετε αν υπαρχουν κ που ασσιατισσες αθηνα για σεξ?
τυπε σε μπουρδελο στο φωκαιας 25 το λεγομενο και λαβυρινθο του κωλοταυρου εχει αφιξη απο σιγκαπουρη αν σε ενδιαφερει
επισης δεν ξερω αν παιζει ακομα και στην λιοσιων η φιλιπ-πινεζα
θα βρεις ακομα κοπελες με ασιατικα χαρακτηριστικα εκ ρωσιας η πρων σοβιετ
και για freelancer υπαρχουν στην ομονοια και στα γυρω στενα

eleytheros

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
θα προτιμουσα γνησιες ασιατισσες κ αν γινοταν να ρθουν κ σπιτι,αν οχι ας πει καποιος πλρες διευθηνση η τηλ σε πμ.ειμαι νεος εδω κ δεν εχω μπει ακομα στα κολπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom