eleytheros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιδια δεν ειπα μονο κινεζα,ασιτισσα ζητησα.καλυτερα σπιτι αλλα κ εξω δεν με νοιαζει.δεν εχω παει ποτε κ θα το θελα.στην κουμουνδουρου τι ωρες πανε?
το βραδυ εχω δει.γυριζουν εκει γυρω με κατι μινι.παιδια δεν ειπα μονο κινεζα,ασιτισσα ζητησα.καλυτερα σπιτι αλλα κ εξω δεν με νοιαζει.δεν εχω παει ποτε κ θα το θελα.στην κουμουνδουρου τι ωρες πανε?
Εφ οσον δεχεσαι το ξενοδοχειο θα βρειs ευκολα εκει γυρωκαταρχην ευχαριστω,οταν λες βραδυ εννοεις 6 7 η μετα τις 12?κ φανταζομαι πασ σε ξενοδοχειο ε??
εννοω βραδυ μετα τις 9.Εφ οσον δεχεσαι το ξενοδοχειο θα βρειs ευκολα εκει γυρω
Εφ οσον το δεχεται ναιεννοω βραδυ μετα τις 9.
χαχα εφοσον το δεχεται κατι θα βρει.
Κι εγω σε καταλαβαινω.....Δεs το πμ σουμε καταλαβαινεις μαριαννα
ναι ρε συ!και εχεις δικιο γουστο σου καπελο σου!εγω συμφωνω!με καταλαβαινεις μαριαννα
σωστα!ε ναι ετσι ειναι.εξαλλου ειναι κατι διαφορετικο κ μια αλλη εμπειρια.τι να κανουμε δεν μπορουμε να παμε ολοι ταυλανδη η κινα
Θελουμε το σεξ μ ολων των ειδων τα....χρωματαε ναι ετσι ειναι.εξαλλου ειναι κατι διαφορετικο κ μια αλλη εμπειρια.τι να κανουμε δεν μπορουμε να παμε ολοι ταυλανδη η κινα
Ξερειs ομωs απο χουλα χουπ???? Εμ πωs ετσι????????εγω λεω να παω ιαπωνια και χονολουλου!
εμ πως δε ξερω εγω δε ξερω...............Ξερειs ομωs απο χουλα χουπ???? Εμ πωs ετσι????????