eleytheros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
την εχω πατησει κ γω πολλεσ φορες αλλα τωρα νομιζω ηταν,οταν παω σπιτι θα σου στειλω το τηλ σε πμ
αυτα να πας να τα πεις στο λιλα..αντε μπραβο να μην γαμησω κανα μπουστη ναουμε...
Μαζευε λεφταααααααααααααααα..... Να παμε Japan να βρουμε αυθεντικες αρρωστημενες πιπινοκαταστασεις ...!!!!ΘΕΛΩ ΚΙΝΕΖΑ Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ!!
μαζι σου ειμαι. Μεχρι εκει θα φτασουμε, γιατι η Ελλαδιτσα απο οτι καταλαβαινω ειναι ακομα λιγο πισω. Ισως σε καμια 10αρια χρονακια οταν πλεον θα περπατας στο κεντρο και θα εισαι σαν την μυγα μεσα στο γαλα σαν ελληνας(οχι οτι τωρα δεν ειναι σχεδον ετσι)Μαζευε λεφταααααααααααααααα..... Να παμε Japan να βρουμε αυθεντικες αρρωστημενες πιπινοκαταστασεις ...!!!!
Εγω προχτες κατεβηκα στην Αθηνας .. και νομιζα οτι ημουν στο Πακισταν η στην Αφρικη λιγο πιο κατω. Στην ιδια σου την χωρα και νιωθεις ξενος ...Αν ειναι δυνατονμαζι σου ειμαι. Μεχρι εκει θα φτασουμε, γιατι η Ελλαδιτσα απο οτι καταλαβαινω ειναι ακομα λιγο πισω. Ισως σε καμια 10αρια χρονακια οταν πλεον θα περπατας στο κεντρο και θα εισαι σαν την μυγα μεσα στο γαλα σαν ελληνας(οχι οτι τωρα δεν ειναι σχεδον ετσι)
τοτε ισως απελευθερωθουν περισσοτερο ολες
φιλε,πιστευεις οτι εχει περπατησει εκει ή εχει περασει με αμαξι, καποιος πολιτικος?Ειλικρινα αμφιβαλλω αν ξερουν την κατασταση..Εγω προχτες κατεβηκα στην Αθηνας .. και νομιζα οτι ημουν στο Πακισταν η στην Αφρικη λιγο πιο κατω. Στην ιδια σου την χωρα και νιωθεις ξενος ...Αν ειναι δυνατον
Μαζευε λεφταααααααααααααααα..... Να παμε Japan να βρουμε αυθεντικες αρρωστημενες πιπινοκαταστασεις ...!!!!
φιλε κανεις λαθος οι μαυριδερες ασσιατισες ειναι πιο απο τις ολολευκες ασσιατισες............υπαρχουν κατι φιλιππινια μωρα αλλο πραγμα.............μακαρι να τα ειχαμε εδω........Το Καζακστάν είναι μεν πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, αλλά είναι και ΚΑΡΑΚΕΝΤΡΟ Ασία. Οι Καζακστανές μοιάζουν πολύ με τις γειτόνισσες Κινέζες. Αν θες να δεις κάτι αξιόλογο την Πέμπτη (απόγευμα-βράδυ) επιστρέφει Ιάσωνος 1 (πάνω) στο Μεταξουργείο η Ζανέτ. Εμένα μου αρέσουν οι "ολόλευκες" ασιάτισσες (Κινέζες) ενώ με ξενερώνουν οι μαυριδερές (Ταϋβανεζες, Βιετναμέζες,"Μπαγκλαντέζες" κ.ο.κ). Την εν λόγω δεσποινίδα πιστεύω ότι αξίζει να την επισκευτείς.