stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
εννοω τυπε ασσιατισες που ζουν εδω ελλαδα
εννοω τυπε ασσιατισες που ζουν εδω ελλαδα
θες να συμμετεχεις και εσυ απολυτε ??
τυπε δεν την κοβω για πολλα την δικια σουθες να συμμετεχεις και εσυ απολυτε ??
την τελευταια φορα που την συναντησα ειχε πει οτι θα μου γνωρισει μια ινδονησιανα μπουκια και συνχωριο ! τωρα δεν ξερω εαν ελεγε αληθεια, θα δειξει ο καιρος !!!τυπε δεν την κοβω για πολλα την δικια σου
πεστης να σου δωσει κανα τηλ απο καμια κιτρινιαρα αλλα οχι για σενα
ΟΧΙΤι να λέμε τώρα , τέλος πάντων, άμα πάρεις τηλέφωνα από τις άλλες κάνε ψυχικό να μας στείλεις π.μ.!Σίγουρα θα θελήσεις βοήθεια.
Τυπε παραμυθια μας πουλας με φαινεται.Ασιατισσα και να σε λεει να σε γνωρισει αλλη,δεν παιζει.την τελευταια φορα που την συναντησα ειχε πει οτι θα μου γνωρισει μια ινδονησιανα μπουκια και συνχωριο ! τωρα δεν ξερω εαν ελεγε αληθεια, θα δειξει ο καιρος !!!
θα φας καλα τυπετην τελευταια φορα που την συναντησα ειχε πει οτι θα μου γνωρισει μια ινδονησιανα μπουκια και συνχωριο ! τωρα δεν ξερω εαν ελεγε αληθεια, θα δειξει ο καιρος !!!
ΔΕΝ πουλαω κανενα παραμυθι αγαπητε μου ! της εχω ξεκαθαρισει απο την πρωτη στιγμη οτι δεν με ενδιαφερει να κανω σχεση μαζι της απλα να κανουμε σεξ και εαν θελει να μου γνωρισει και καμοια φιλη της. μπορει να μου ειπε στα ψεματα οτι θα μου γνωρισει φιλη της.δεν ξερω εγω σας λεω τι μου ειπε.απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας...Τυπε παραμυθια μας πουλας με φαινεται.Ασιατισσα και να σε λεει να σε γνωρισει αλλη,δεν παιζει.
Ειναι τρομερα ζηλιαρες αυτες.
μακαρι απολυτε τα λογια της να γινουν πραξεις !!!θα φας καλα τυπε
τυπε καλα ξηγηθηκεςΔΕΝ πουλαω κανενα παραμυθι αγαπητε μου ! της εχω ξεκαθαρισει απο την πρωτη στιγμη οτι δεν με ενδιαφερει να κανω σχεση μαζι της απλα να κανουμε σεξ και εαν θελει να μου γνωρισει και καμοια φιλη της. μπορει να μου ειπε στα ψεματα οτι θα μου γνωρισει φιλη της.δεν ξερω εγω σας λεω τι μου ειπε.απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας...
Τυπε για να σε πιστεψουμε πρεπει να περασεις απο τεστ μπολντεμορτ.ΔΕΝ πουλαω κανενα παραμυθι αγαπητε μου ! της εχω ξεκαθαρισει απο την πρωτη στιγμη οτι δεν με ενδιαφερει να κανω σχεση μαζι της απλα να κανουμε σεξ και εαν θελει να μου γνωρισει και καμοια φιλη της. μπορει να μου ειπε στα ψεματα οτι θα μου γνωρισει φιλη της.δεν ξερω εγω σας λεω τι μου ειπε.απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας...
τυπε ξηγησου και καμια φωτο να παρουμε και λιγο ματιμακαρι απολυτε τα λογια της να γινουν πραξεις !!!
τυπε δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. μπηκα στο thread για να πω την προσωπικη μου εμπειρια και οχι για να πουλησω μουρη μεσα απο το laptop ...Τυπε για να σε πιστεψουμε πρεπει να περασεις απο τεστ μπολντεμορτ.
θα κανονισεις να βγεις μαζι με ενα μελος του σαιτ,και με αυτη μαζι.και θα της κρατας το βυζι,
για να πειστει το μελος οτι οντως ειναι γκομενα σου.Εγω προτεινω τον απολυτο παντως.
τυπε ξηγησου και καμια φωτο να παρουμε και λιγο ματι
Τυπε το σαιτ βριχει σοβαροτητας,αυτα που λεμε πρεπει να τα αποδεικνυουμε,για να μην πεφτει το επιπεδο.τυπε δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. μπηκα στο thread για να πω την προσωπικη μου εμπειρια και οχι για να πουλησω μουρη μεσα απο το laptop ...
τυπε καλα ξηγηθηκες
οι κιτρινιαρες τα εκτιμουν αυτα
τι να αποδειξω δλδ ? οτι γαμαω μια φιλιπινεζα ???Τυπε το σαιτ βριχει σοβαροτητας,αυτα που λεμε πρεπει να τα αποδεικνυουμε,για να μην πεφτει το επιπεδο.
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...τι να αποδειξω δλδ ? οτι γαμαω μια φιλιπινεζα ???