Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
835
Πόντοι
96
Τι να λέμε τώρα , τέλος πάντων, άμα πάρεις τηλέφωνα από τις άλλες κάνε ψυχικό να μας στείλεις π.μ.!Σίγουρα θα θελήσεις βοήθεια. :P

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τυπε δεν την κοβω για πολλα την δικια σου
πεστης να σου δωσει κανα τηλ απο καμια κιτρινιαρα αλλα οχι για σενα
την τελευταια φορα που την συναντησα ειχε πει οτι θα μου γνωρισει μια ινδονησιανα μπουκια και συνχωριο ! τωρα δεν ξερω εαν ελεγε αληθεια, θα δειξει ο καιρος !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
την τελευταια φορα που την συναντησα ειχε πει οτι θα μου γνωρισει μια ινδονησιανα μπουκια και συνχωριο ! τωρα δεν ξερω εαν ελεγε αληθεια, θα δειξει ο καιρος !!!
Τυπε παραμυθια μας πουλας με φαινεται.Ασιατισσα και να σε λεει να σε γνωρισει αλλη,δεν παιζει.
Ειναι τρομερα ζηλιαρες αυτες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα φας καλα τυπε :zfuck:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε παραμυθια μας πουλας με φαινεται.Ασιατισσα και να σε λεει να σε γνωρισει αλλη,δεν παιζει.
Ειναι τρομερα ζηλιαρες αυτες.
ΔΕΝ πουλαω κανενα παραμυθι αγαπητε μου ! της εχω ξεκαθαρισει απο την πρωτη στιγμη οτι δεν με ενδιαφερει να κανω σχεση μαζι της απλα να κανουμε σεξ και εαν θελει να μου γνωρισει και καμοια φιλη της. μπορει να μου ειπε στα ψεματα οτι θα μου γνωρισει φιλη της.δεν ξερω εγω σας λεω τι μου ειπε.απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΔΕΝ πουλαω κανενα παραμυθι αγαπητε μου ! της εχω ξεκαθαρισει απο την πρωτη στιγμη οτι δεν με ενδιαφερει να κανω σχεση μαζι της απλα να κανουμε σεξ και εαν θελει να μου γνωρισει και καμοια φιλη της. μπορει να μου ειπε στα ψεματα οτι θα μου γνωρισει φιλη της.δεν ξερω εγω σας λεω τι μου ειπε.απο εκει και περα τα συμπερασματα δικα σας...
τυπε καλα ξηγηθηκες
οι κιτρινιαρες τα εκτιμουν αυτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τυπε για να σε πιστεψουμε πρεπει να περασεις απο τεστ μπολντεμορτ.
θα κανονισεις να βγεις μαζι με ενα μελος του σαιτ,και με αυτη μαζι.και θα της κρατας το βυζι,
για να πειστει το μελος οτι οντως ειναι γκομενα σου.Εγω προτεινω τον απολυτο παντως.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τυπε για να σε πιστεψουμε πρεπει να περασεις απο τεστ μπολντεμορτ.
θα κανονισεις να βγεις μαζι με ενα μελος του σαιτ,και με αυτη μαζι.και θα της κρατας το βυζι,
για να πειστει το μελος οτι οντως ειναι γκομενα σου.Εγω προτεινω τον απολυτο παντως.
τυπε δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. μπηκα στο thread για να πω την προσωπικη μου εμπειρια και οχι για να πουλησω μουρη μεσα απο το laptop ... :birdman:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. μπηκα στο thread για να πω την προσωπικη μου εμπειρια και οχι για να πουλησω μουρη μεσα απο το laptop ... :birdman:
Τυπε το σαιτ βριχει σοβαροτητας,αυτα που λεμε πρεπει να τα αποδεικνυουμε,για να μην πεφτει το επιπεδο. :rockon:

nextrisen

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
6
Like
9
Πόντοι
0
παιδια πειτε κανα μερος με ασιατισσες...  :rockon:

Stories