apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
20 + 5 ή 10 το χοτελι τυπεποσα θελει η γιουκη με το ξενοδοχειο
εσυ διαλεγεις σε ποιο χοτελι θα πας
20 + 5 ή 10 το χοτελι τυπεποσα θελει η γιουκη με το ξενοδοχειο
Εχθές σκυλογάμησα την Γιούκι...Της έσκισα το μουνί κανένα 20λεπτο σε πολύ άγρια φάση...Ευγενέστατη όπως πάντα,καθαρή και με ποιότητα.Κάνει τα πάντα να ικανοποιήσει το αρσενικό.Να πάτε.
Όχι δικέ μου...Μου είχαν τελειώσει τα ψιλά...Την κερασες καμμια γκαζοζα ?
Θα εκλεισε ο λαιμος της να φωναζει ΤΣΙΙΙΙΙΝΩ ΤΣΙΙΙΙΙΝΩ τωση ωρα
καλησπέρα παιδιά....εκτός απο τις πιάτσες υπάρχει σε κανα μπουρδέλο ή στούντιο καμια σχιστομάτα??? οχι ρωσίδα ή απο καζακσταν.....παλιότερα είχα πάρει τη νανά στη βριλησού και πραγματικά τα είδα όλα...απιστευτη....τωρα δεν βρισκω πουθενα καμια....οποιος ξερει ας ενημερωσει...Όχι δικέ μου...Μου είχαν τελειώσει τα ψιλά...
καλησπέρα παιδιά....εκτός απο τις πιάτσες υπάρχει σε κανα μπουρδέλο ή στούντιο καμια σχιστομάτα??? οχι ρωσίδα ή απο καζακσταν.....παλιότερα είχα πάρει τη νανά στη βριλησού και πραγματικά τα είδα όλα...απιστευτη....τωρα δεν βρισκω πουθενα καμια....οποιος ξερει ας ενημερωσει...
δεν λεει τπτ αυτη....καμια αλλη υπαρχει??σήμερα θα δούλευε μια από κίνα στο Φ104
φιλε απολυτε σχετικα με την γιουκι,σε ρωταω επειδη δεν της εχω μιλησει ποτε,ξερεις τι υπηρεσιες προσφερει με το 20αρικο ???? κανει ακαποτο και στην μαπα ???20 + 5 ή 10 το χοτελι τυπε
εσυ διαλεγεις σε ποιο χοτελι θα πας
τουριστρια θαταν τυπεΣυνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, είδα κινέζα με ελαφρά κοντό φορεματάκι και μεγάλη καπελαδούρα, να περιμένει να περάσει απέναντι. Μήπως είναι καινούργια στην πιάτσα ή κατά τύχη παίρναγε από εκεί? Δεν ήταν η στρογγυλοπρόσωπη φίλη της Γιούκι, ή η άλλη που κάθεται βιδωμένη έξω από το Christiana. Αν ξέρει κανείς, ας μας πει.
τα κανει ολα και συμφερει τυπεφιλε απολυτε σχετικα με την γιουκι,σε ρωταω επειδη δεν της εχω μιλησει ποτε,ξερεις τι υπηρεσιες προσφερει με το 20αρικο ???? κανει ακαποτο και στην μαπα ???
την εχεις παρει και εσυ τυπε ??? παντως εχω παρατηρησει οτι οι κινεζες στο τριγωνο δεν σε πλησιαζουν-μιλησουν εαν δεν κανεις εσυ την πρωτη κινηση.....τα κανει ολα και συμφερει τυπε
φοβουνται μην ειναι κανας μπατσος τυπετην εχεις παρει και εσυ τυπε ??? παντως εχω παρατηρησει οτι οι κινεζες στο τριγωνο δεν σε πλησιαζουν-μιλησουν εαν δεν κανεις εσυ την πρωτη κινηση.....
για ποια λες για τη μπετυσήμερα θα δούλευε μια από κίνα στο Φ104
Φιλε στη Κινα το παιχνιδι γινετε στα μασαζ που εχουν τα ξενοδοχεια...εκει ολες κανουν τα παντα......αλλα και στους δρομους σου δινουν συνεχεια διαφημηστικες καρτες για αλλα μερη να πας..Πεκινο δεν εχω παει...αλλα σε ολα τα αλλα μερη που εχωEgo mia fora vrethika sto Pekino kai kineziko mouni den eida. Otan pigaina se kati massatzidika, mou elegan no, no, oute pipa oute kan xeiromalakeia. Gynaikes kryes san ton voreio polo. :S Mono edo gamiountai auta giati diaforetika den exei dekara.
πρεπει να μοιαζω και εγω λιγο απολυτε με μπατσο. ενα πρεζακι πριν καμοια εμβδομαδα μου ειχε πει, μπατσος εισαι ????φοβουνται μην ειναι κανας μπατσος τυπε
πριν τα λοβερδοπογκρομ ηταν διαφορετικα τα πραγματα :S
φοβιζεις τα κοριτσια της πιατσας τυπε?πρεπει να μοιαζω και εγω λιγο απολυτε με μπατσο. ενα πρεζακι πριν καμοια εμβδομαδα μου ειχε πει, μπατσος εισαι ????
και της ειπα ψεματα ναι
λιγοφοβιζεις τα κοριτσια της πιατσας τυπε?
φιλε κοιτα λιγο τα πριβε μηνυματα σου,σε ρωταω κατι ;)Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση Σατωβριάνδου και Σωκράτους είδα νέα κινέζα, όταν λέω νέα εννοώ σαν άφιξη, καθόλου καλύτερη από τις ήδη υπάρχουσες. Ζήτησε 20 € για απλό πρόγραμμα, δηλ. χωρίς κώλο και δεν την τίμησα αφού υπήρχε η λύση της Γιούκι αλλά και της στρογγυλοπρόσωπης που δίνουν και kώλο με τα ίδια λεφτά.