Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Εχθές σκυλογάμησα την Γιούκι...Της έσκισα το μουνί κανένα 20λεπτο σε πολύ άγρια φάση...Ευγενέστατη όπως πάντα,καθαρή και με ποιότητα.Κάνει τα πάντα να ικανοποιήσει το αρσενικό.Να πάτε.

Την κερασες καμμια γκαζοζα ?
Θα εκλεισε ο λαιμος της να φωναζει ΤΣΙΙΙΙΙΝΩ ΤΣΙΙΙΙΙΝΩ τωση ωρα

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όχι δικέ μου...Μου είχαν τελειώσει τα ψιλά...
καλησπέρα παιδιά....εκτός απο τις πιάτσες υπάρχει σε κανα μπουρδέλο ή στούντιο καμια σχιστομάτα???  οχι ρωσίδα ή απο καζακσταν.....παλιότερα είχα πάρει τη νανά στη βριλησού και πραγματικά τα είδα όλα...απιστευτη....τωρα δεν βρισκω πουθενα καμια....οποιος ξερει ας ενημερωσει...

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
καλησπέρα παιδιά....εκτός απο τις πιάτσες υπάρχει σε κανα μπουρδέλο ή στούντιο καμια σχιστομάτα???  οχι ρωσίδα ή απο καζακσταν.....παλιότερα είχα πάρει τη νανά στη βριλησού και πραγματικά τα είδα όλα...απιστευτη....τωρα δεν βρισκω πουθενα καμια....οποιος ξερει ας ενημερωσει...

σήμερα θα δούλευε μια από κίνα στο Φ104

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, είδα κινέζα με ελαφρά κοντό φορεματάκι και μεγάλη καπελαδούρα, να περιμένει να περάσει απέναντι. Μήπως είναι καινούργια στην πιάτσα ή κατά τύχη παίρναγε από εκεί? Δεν ήταν η στρογγυλοπρόσωπη φίλη της Γιούκι, ή η άλλη που κάθεται βιδωμένη έξω από το Christiana. Αν ξέρει κανείς, ας μας πει.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
20 + 5 ή 10 το χοτελι τυπε
εσυ διαλεγεις σε ποιο χοτελι θα πας
φιλε απολυτε σχετικα με την γιουκι,σε ρωταω επειδη δεν της εχω μιλησει ποτε,ξερεις τι υπηρεσιες προσφερει με το 20αρικο ???? κανει ακαποτο  :pipa1: και  :cum: στην μαπα ???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, είδα κινέζα με ελαφρά κοντό φορεματάκι και μεγάλη καπελαδούρα, να περιμένει να περάσει απέναντι. Μήπως είναι καινούργια στην πιάτσα ή κατά τύχη παίρναγε από εκεί? Δεν ήταν η στρογγυλοπρόσωπη φίλη της Γιούκι, ή η άλλη που κάθεται βιδωμένη έξω από το Christiana. Αν ξέρει κανείς, ας μας πει.
τουριστρια θαταν τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε απολυτε σχετικα με την γιουκι,σε ρωταω επειδη δεν της εχω μιλησει ποτε,ξερεις τι υπηρεσιες προσφερει με το 20αρικο ???? κανει ακαποτο  :pipa1: και  :cum: στην μαπα ???
τα κανει ολα και συμφερει τυπε :rolleyes:

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11
Ego mia fora vrethika sto Pekino kai kineziko mouni den eida. Otan pigaina se kati massatzidika, mou elegan no, no, oute pipa oute kan xeiromalakeia. Gynaikes kryes san ton voreio polo.  :S Mono edo gamiountai auta giati diaforetika den exei dekara.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τα κανει ολα και συμφερει τυπε :rolleyes:
την εχεις παρει και εσυ τυπε ??? παντως εχω παρατηρησει οτι οι κινεζες στο τριγωνο δεν σε πλησιαζουν-μιλησουν εαν δεν κανεις εσυ την πρωτη κινηση.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την εχεις παρει και εσυ τυπε ??? παντως εχω παρατηρησει οτι οι κινεζες στο τριγωνο δεν σε πλησιαζουν-μιλησουν εαν δεν κανεις εσυ την πρωτη κινηση.....
φοβουνται μην ειναι κανας μπατσος τυπε
πριν τα λοβερδοπογκρομ ηταν διαφορετικα τα πραγματα :S

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Ego mia fora vrethika sto Pekino kai kineziko mouni den eida. Otan pigaina se kati massatzidika, mou elegan no, no, oute pipa oute kan xeiromalakeia. Gynaikes kryes san ton voreio polo.  :S Mono edo gamiountai auta giati diaforetika den exei dekara.
Φιλε στη Κινα το παιχνιδι γινετε στα μασαζ που εχουν τα ξενοδοχεια...εκει ολες κανουν τα παντα......αλλα και στους δρομους σου δινουν συνεχεια διαφημηστικες καρτες για αλλα μερη  να πας..Πεκινο δεν εχω παει...αλλα σε ολα τα αλλα μερη που εχω
παει στη Κινα το ιδιο γινετε...παντος το μονο που αξιζει απο ολη την ιστορια ειναι το μασαζ που κανουν..με καταλιξη φυσικα μια  :pipa1:.........

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φοβουνται μην ειναι κανας μπατσος τυπε
πριν τα λοβερδοπογκρομ ηταν διαφορετικα τα πραγματα :S
πρεπει να μοιαζω και εγω λιγο απολυτε με μπατσο. ενα πρεζακι πριν καμοια εμβδομαδα μου ειχε πει, μπατσος εισαι ????  :think:
και της ειπα ψεματα ναι  :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρεπει να μοιαζω και εγω λιγο απολυτε με μπατσο. ενα πρεζακι πριν καμοια εμβδομαδα μου ειχε πει, μπατσος εισαι ????  :think:
και της ειπα ψεματα ναι  :rolleyes:
φοβιζεις τα κοριτσια της πιατσας τυπε? :bottom:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση  Σατωβριάνδου και Σωκράτους είδα νέα κινέζα, όταν λέω νέα εννοώ σαν άφιξη, καθόλου καλύτερη από τις ήδη υπάρχουσες. Ζήτησε 20 € για απλό πρόγραμμα, δηλ. χωρίς κώλο και δεν την τίμησα αφού υπήρχε η λύση της Γιούκι αλλά και της στρογγυλοπρόσωπης που δίνουν και kώλο με τα ίδια λεφτά.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση  Σατωβριάνδου και Σωκράτους είδα νέα κινέζα, όταν λέω νέα εννοώ σαν άφιξη, καθόλου καλύτερη από τις ήδη υπάρχουσες. Ζήτησε 20 € για απλό πρόγραμμα, δηλ. χωρίς κώλο και δεν την τίμησα αφού υπήρχε η λύση της Γιούκι αλλά και της στρογγυλοπρόσωπης που δίνουν και kώλο με τα ίδια λεφτά.
φιλε κοιτα λιγο τα πριβε μηνυματα σου,σε ρωταω κατι  :grin: :cheesy: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom