Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συνάδελφοι κινεζόφιλοι,
σήμερα στις 14.30, στη διασταύρωση  Σατωβριάνδου και Σωκράτους είδα νέα κινέζα, όταν λέω νέα εννοώ σαν άφιξη, καθόλου καλύτερη από τις ήδη υπάρχουσες. Ζήτησε 20 € για απλό πρόγραμμα, δηλ. χωρίς κώλο και δεν την τίμησα αφού υπήρχε η λύση της Γιούκι αλλά και της στρογγυλοπρόσωπης που δίνουν και kώλο με τα ίδια λεφτά.
στο χοτελι μπροστα τυπε?που εχει πρεαζακια και κατι γυφτισσες?
ξερω ποια λες
αυτη δεν ειναι νεα στην πιατσα
μην κανει κανενας το λαθος να της δωσει λεφτα
ειναι απτις χειροτερες φολες
σε τετοιο σημειο που αμφισβητω οτι ειναι οντως κινεζα :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
στο χοτελι μπροστα τυπε?που εχει πρεαζακια και κατι γυφτισσες?
ξερω ποια λες
αυτη δεν ειναι νεα στην πιατσα
μην κανει κανενας το λαθος να της δωσει λεφτα
ειναι απτις χειροτερες φολες
σε τετοιο σημειο που αμφισβητω οτι ειναι οντως κινεζα :S
Ναι, ακριβώς εκεί λέω, δεν την είχα ξαναδεί. Από ένστικτο, δεν μου γέμισε το μάτι, γι αυτό και δεν την πήρα. Πάντως σε αυχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση, ελπίζω να μπορέσω να στο αναταποδώσω με δικές μου πληροφορίες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι, ακριβώς εκεί λέω, δεν την είχα ξαναδεί. Από ένστικτο, δεν μου γέμισε το μάτι, γι αυτό και δεν την πήρα. Πάντως σε αυχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση, ελπίζω να μπορέσω να στο αναταποδώσω με δικές μου πληροφορίες.
τυπε την εμφανιση της την ειχε κανει πριν κατι μηνες
εκει την εντοπισα και την πηρα αλλα ηταν μουφα
ουτε πιπα δεν εκανε :S
την ειχε διωξει απτο χοτελι
μετα ειχε εξαφανιστει και εμφανιστηκε σε μονιμη βαση απο απριλιο
μακρια απτην φολα συναγωνιστες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι εραστές της Κινέζικης σάρκας.
Σήμερα ξαναπήρα τη Γιούκι, ελλείψει σοβαρού ανταγωνισμού. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι μόλις την πλησίασα αμέσως μου έβγαλε προφυλακτικό από την τσέπη και μου είπε φοβάμαι, μόνο κόντομ. Στη συνέχεια με έστειλε μόνο μου μπροστά, γιατί είδε τους ασφαλίτες να κατεβαίνουνε και φοβήθηκε μήπως τη μαζέψουν. Στο δωμάτιο όπως πάντα μου είπε ότι είμαι ωραίος άντρας, ότι γκαμίσει κώλο, ότι τσίνω, τσίνω και στο τέλος όταν κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμος να τελειώσω  άρχισε να φωνάζει τάχα από ηδονή και μου είπε ότι τελείωσε μαζί μου. Φυσικά μπάνιο πριν και μετά τη συνεύρεση, είναι εξαιρετική η προσπάθειά της να ικανοποιήσει τον άντρα, με όποιο τρόπο μπορεί. Αναφέρω ότι ή ο κώλος της έχει φαρδύνει  ή ο πούτσος μου λέπτυνε.

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε στη Κινα το παιχνιδι γινετε στα μασαζ που εχουν τα ξενοδοχεια...εκει ολες κανουν τα παντα......αλλα και στους δρομους σου δινουν συνεχεια διαφημηστικες καρτες για αλλα μερη  να πας..Πεκινο δεν εχω παει...αλλα σε ολα τα αλλα μερη που εχω
παει στη Κινα το ιδιο γινετε...παντος το μονο που αξιζει απο ολη την ιστορια ειναι το μασαζ που κανουν..με καταλιξη φυσικα μια  :pipa1:.........
απο κολλητο μου  που παει  κατα διαστηματα εκει γινεται της πουτανας  .Εχουν ελθει τα πανω κατω εκει περα και στα ξενοδοχεια και σε μπαρ
  χαμος γινεται.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
παιζουν πουθενα ινδες βρωμομουνα να γαμησουμε? :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
παιζουν πουθενα ινδες βρωμομουνα να γαμησουμε? :think:
Τα πρωινά θα βρεις λίγες Ινδές, κάποιες φοράνε και την παραδοσιακή τους στολή, έξω από την καφετέρια - μπαρ που υπάρχει στη Βερανζέρου, στην αριστερή μεριά όπως την κατεβαίνουμε, μετά τη διασταύρωση με τη Σωκράτους. Πές μας εντυπώσεις όταν πηδήξεις κάποια για την καθαριότητά της, τι ακριβώς κάνει στο κρεββάτι, πόσα πήρε.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Πραγματικά, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε!!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
:S μυριζομαι μυρωδιες οτι τελειωνει σε ΙΛΑ....
...εχεις λαθος τυπε μου ,εχω παρει μια από αυτές ( την πιο αδυνατη που υπηρχε ) και ηταν πεντακαθαρη ,από μπακλα-ντες μου ειπε είναι ,και ηταν πεντακαθαρη ,βεβαια στο κρεββατι δεν εκανε και πολλα ,ηταν ψαρωμενη ,και λιγο απομακρη ,παντως δεν το εκλαψα το 20αρι ,ηταν μια εμπειρια κι αυτή ....

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
παντως ειναι απιστευτο ρε παιδια.Στην Ελλαδα ζουνε τοσες Φιλιππινεζες και να μην υπαρχουν ουτε στισ πιατσες ουτε καποιες να εκδιδονται σε μπουρδελα ουτε να εχω ακουσει απο καποιον φιλο μου η γνωστο μου οτι εχει πηδηξει καποια!!!! Τι γινεται!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
παντως ειναι απιστευτο ρε παιδια.Στην Ελλαδα ζουνε τοσες Φιλιππινεζες και να μην υπαρχουν ουτε στισ πιατσες ουτε καποιες να εκδιδονται σε μπουρδελα ουτε να εχω ακουσει απο καποιον φιλο μου η γνωστο μου οτι εχει πηδηξει καποια!!!! Τι γινεται!!!!
... ασε ,οι φιλιππινεζες είναι οι πλεον συντηρητικες ξενες που υπαρχουν ,είναι θεουσες ,και μονο αν τις παντρευτείς σου δινονται ,δεν είναι για περιπέτειες παρα μονο για οικογενεια ,από την άλλη ετσι και τις παντρευτείς δυσκολα θα σου ριξουν κερατο ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:S μυριζομαι μυρωδιες οτι τελειωνει σε ΙΛΑ....
τυπε εχω ψωνισει εγω ινδη
ιδρωτιλα και ποδαριλα σε συνδιασμο
ψαριλα δεν μυριζε
φυσικα για να κανει μπανιο ουτε συζητηση :S

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Πριν  4  η  5  χρονια  ειχα  πηδηξει  μια  φιλιπινεζα  στη  λιοσιων........αλλα  οταν  μετα  απο
καποιες  μερες  ξαναπηγα  ειχε  εξαφανιστει......ημουν  τυχερος  μαλλον......... :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
να πω και εγω την εμπειρια μου απο τις φιλιππινεζες. εγω εχω γνωριζει μια φιλιππινεζα γυρω στα 35 την πηδαω οποτε θελω τσαμπα. ειναι πολυ ωραια δεν λεει σε τιποτα οχι εκτος απο πρωκτικο. ειμαι ναυτικος και μου την γνωρισε ενας φιλιπινεζος ναυτικος που ειναι ξαδελφος της . προσοχη θελω να τονισω οτι δεν ειναι πουτανα με την ενοια οτι δεν πηγενε με διαφορους τυπους για σεξ. πηγενε με μονο οσους την καβλωνουν.εγω μετα το δευτερο ραντεβου την πηδηξα..οποτε θελω φιλιπινεζικο μουνι περνω τηλ αυτη και την γαμαω. εχει φιλες απο ασια αλλα δεν μου τις γνωριζει. ελπιζω συντονα να την πεισω....για να κανουμε κανενα οργιο.

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να πω και εγω την εμπειρια μου απο τις φιλιππινεζες. εγω εχω γνωριζει μια φιλιππινεζα γυρω στα 35 την πηδαω οποτε θελω τσαμπα. ειναι πολυ ωραια δεν λεει σε τιποτα οχι εκτος απο πρωκτικο. ειμαι ναυτικος και μου την γνωρισε ενας φιλιπινεζος ναυτικος . προσοχη θελω να τονισω οτι δεν ειναι πουτανα με την ενοια οτι δεν πηγενε με διαφορους τυπους για σεξ. πηγενε με μονο οσους την καβλωνουν.εγω μετα το δευτερο ραντεβου την πηδηξα..οποτε θελω φιλιπινεζικο μουνι περνω τηλ αυτη και την γαμαω. εχει φιλες απο ασια αλλα δεν μου τις γνωριζει. ελπιζω συντονα να την πεισω....για να κανουμε κανενα οργιο.
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δουλευουν εσωκλειστες δικε μου.Ασε που δεν βλεπονται οι περισσοτερες...Εχουν ομως μερικες,κατι κορες..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
να πω και εγω την εμπειρια μου απο τις φιλιππινεζες. εγω εχω γνωριζει μια φιλιππινεζα γυρω στα 35 την πηδαω οποτε θελω τσαμπα. ειναι πολυ ωραια δεν λεει σε τιποτα οχι εκτος απο πρωκτικο. ειμαι ναυτικος και μου την γνωρισε ενας φιλιπινεζος ναυτικος που ειναι ξαδελφος της . προσοχη θελω να τονισω οτι δεν ειναι πουτανα με την ενοια οτι δεν πηγενε με διαφορους τυπους για σεξ. πηγενε με μονο οσους την καβλωνουν.εγω μετα το δευτερο ραντεβου την πηδηξα..οποτε θελω φιλιπινεζικο μουνι περνω τηλ αυτη και την γαμαω. εχει φιλες απο ασια αλλα δεν μου τις γνωριζει. ελπιζω συντονα να την πεισω....για να κανουμε κανενα οργιο.
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom