Νέα

Πιάτσες με Ασιάτισσες/Ημερήσια ενημέρωση για Aσιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα babapoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 289K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι λάτρεις της κινέζικης σάρκας, σας χαιρετώ.
Σήμερα την πάτησα, όπως ποτέ με κινέζα. Εδώ και μέρες είχα σταμπάρει μια κινέζα που δεν την είχα ξαναδεί, φάτσα σχεδόν μογγολική, βγαλμένα φρύδια, πολύ προσεγμένη εμφάνιση, ερχόταν γύρω στις 15.00. Σήμερα λοιπόν έσκασα μύτη στο τρίγωνο, την πετυχαίνω κι αρχίζω το παραμύθι, πως σε λένε Λίλυ, πόσα θέλεις, 20€ με κώλο αν δεν είναι πολύ μεγάλος. Ο.Κ., γδύνεται, βυζί πεσμένο, πίπα χάλια κι αρχίζει ένα απίστευτο τρέξιμο, που δεν έχω δει από τη χειρότερη ξεπέτα ελεηνίδα. Έκλαψα κυριολεκτικά τα λεφτά μου, ΜΑΚΡΙΑ!!!!!  Γράφω την ατυχία μου για μην την πατήσουν άλλοι συνάδελφοι.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
826
Πόντοι
96
ενα 20αρικο ηταν ο απολογισμος... μην κανεις ετσι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Μια γενική σούμα για ασιάτισες αυτή την περίοδο:
Μάρνη 28 Λούλου, Λίλι και Άννα (παλαιότερα στο Πατησίων 131. Η Λούλου δεν πρέπει να περνάει πλέον, είναι επί της πόρτας
Συγγρού 45 Λούλου, πρώην Στουρνάρη 63 & 29, ψηλή με μακρύ μαλλί.
Μεσογείων 208, Κιμ στρογγυλοπρόσωπη κοντή χοντρή
Κολωνού 32Β Βανέσσα Ταυλανδέζα
Μακεδονίας 5, Πέρι, περίεργη φάτσα.

• Like
Αντιδράσεις: Lev888

krabbli

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως ξερει κανεις πιατσες με ασιατισσες στην Θεσσαλονικη  :)

kolokatastasi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις στουντιο η μπουρδελο που δουλευει ασιατισσα??

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεις στουντιο η μπουρδελο που δουλευει ασιατισσα??

Μια γενική σούμα για ασιάτισες αυτή την περίοδο:
Μάρνη 28 Λούλου, Λίλι και Άννα (παλαιότερα στο Πατησίων 131. Η Λούλου δεν πρέπει να περνάει πλέον, είναι επί της πόρτας
Συγγρού 45 Λούλου, πρώην Στουρνάρη 63 & 29, ψηλή με μακρύ μαλλί.
Μεσογείων 208, Κιμ στρογγυλοπρόσωπη κοντή χοντρή
Κολωνού 32Β Βανέσσα Ταυλανδέζα
Μακεδονίας 5, Πέρι, περίεργη φάτσα.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
παιδες εαν και εμαι εκτος αθηνας , μου σφυριξαν για νεες αφιξεις σχιστοματικων στο κεντρο .
Εχει δει κανεις κατι ?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Τα τσιρακια μου λενε οτι εχουν απομακρυνθει απο το τριγωνο και κανουν βολτες γυρω απο το hondos στην ομονοια δυο δυο like tourists

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα τσιρακια μου λενε οτι εχουν απομακρυνθει απο το τριγωνο και κανουν βολτες γυρω απο το hondos στην ομονοια δυο δυο like tourists
στο τριγωνο δεν υπαρχει τιποτα καινουργιο παντως τυπε
στο χοντος παντα κυκλοφορουσαν κιτρινιαρες τουριστριες
πρεπει να τις παρατηρησουμε πιο πολυ γιατι αυτες ειναι και καλυψη αποκρυψη :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
παιδες εαν και εμαι εκτος αθηνας , μου σφυριξαν για νεες αφιξεις σχιστοματικων στο κεντρο .
Εχει δει κανεις κατι ?

Αγαπητοί συνάδελφοι,
σήμερα προσπάθησα να ελέγξω την πληροφορία του συναγωνιστή για τις Ασιάτισσες που συχνάζουν στο Hondo στην Ομόνοια. Τζίφος. Είδα την πανάθλια (σε συμπεριφορά) Κινέζα που έχω γράψει πιο πάνω (φάτσα σχεδόν μογγολική, βγαλμένα φρύδια, πολύ προσεγμένη εμφάνιση, όνομα Λίλυ) και μια κοντοστούπα, ακόμα και για Κινέζα, που δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί δεν μου λέει τίποτα. Δυστυχώς για τους λάτρεις της κινέζικης σάρκας, δεν έχουμε νέες αφίξεις. Όνειρο ήταν και πάει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υπηρεσίες "low cost" προσέφερε μία Κολομβιανή ιερόδουλη στην Ποτέντζα της Ιταλίας για να "χτυπήσει" την κινεζική πορνεία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero, που διευκρινίζει πως στην αγγελία της 48χρονης γυναίκας σε δωρεάν έντυπα, αναφερόταν το κόστος για τις υπηρεσίες της ώστε ο ενδιαφερόμενος να συγκρίνει τις τιμές του κινεζικού ανταγωνισμού.

Ωστόσο, οι ιταλικές αρχές εντόπισαν τη γυναίκα και έναν 54χρονο άνδρα, με τον οποίο συνεργαζόταν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια στιγμή, στη χώρα ανθεί η κινεζική πορνεία με δεκάδες κέντρα μασάζ να έχουν ανοίξει σε πολλές ιταλικές πόλεις.

Σε αυτά εργάζονται νεαρές Κινέζες ηλικίας 20 - 25 ετών που έρχονται σε σεξουαλική επαφή με δεκάδες πελατών που τις επιλέγουν για τις χαμηλές τιμές τους που ξεκινούν από 30 ευρώ.

Ωστόσο, η ιταλική αστυνομία πραγματοποιεί οργανωμένες επιχειρήσεις για τη σύλληψη των υπευθύνων που προάγουν την πορνεία, ώστε να εξαρθρωθούν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Υπηρεσίες "low cost" προσέφερε μία Κολομβιανή ιερόδουλη στην Ποτέντζα της Ιταλίας για να "χτυπήσει" την κινεζική πορνεία.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero, που διευκρινίζει πως στην αγγελία της 48χρονης γυναίκας σε δωρεάν έντυπα, αναφερόταν το κόστος για τις υπηρεσίες της ώστε ο ενδιαφερόμενος να συγκρίνει τις τιμές του κινεζικού ανταγωνισμού.

Ωστόσο, οι ιταλικές αρχές εντόπισαν τη γυναίκα και έναν 54χρονο άνδρα, με τον οποίο συνεργαζόταν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια στιγμή, στη χώρα ανθεί η κινεζική πορνεία με δεκάδες κέντρα μασάζ να έχουν ανοίξει σε πολλές ιταλικές πόλεις.

Σε αυτά εργάζονται νεαρές Κινέζες ηλικίας 20 - 25 ετών που έρχονται σε σεξουαλική επαφή με δεκάδες πελατών που τις επιλέγουν για τις χαμηλές τιμές τους που ξεκινούν από 30 ευρώ.

Ωστόσο, η ιταλική αστυνομία πραγματοποιεί οργανωμένες επιχειρήσεις για τη σύλληψη των υπευθύνων που προάγουν την πορνεία, ώστε να εξαρθρωθούν κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τις γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr

Και εδώ ούτε λέπι στο πηγάδι κατουρήσαμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom