Νέα

Πιάτσες για ζιγκολό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zigolo20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να είναι Φιλλελήνων και Ναυάρχου Νικοδήμου στο Σύνταγμα . Ενα στενό πριν από το Hard Rock  :rockon: :rockon: :rockon:

σωστα εκει ειναι , ή καλυτερα εκει ΗΤΑΝ ..........

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου από τα λίγα που ξέρω έτσι δεν πρόκειται να βρείς άκρη. Πρέπει να μπείς στο κύκλωμα. Μια σειρά μου στο στρατό εξασκούσε το επάγγελμα. Πολύ χρήμα αλλά βρωμοδουλειά.
Τεσπά, καμμιά ματσωμένη γριά δεν πρόκειται να βγεί στην πιάτσα να ψάξει για γαμιά. Εσύ πρέπει να πάς στα μέρη που συχνάζουν και να δηλώσεις παρών.

ARXONT@S

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΣ ΜΟΘ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....!!!!

ispahan

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αρχοντα, ειχα παει τύφλα στο Rodolfo και ειπα στον πορτιέρη: εδώ είναι το Adolfo που γαμαν γριές? :headbang: :headbang: :headbang:
με κοίταξε με το ανάλογο ύφος και μου άνοιξε να μπώ!!!!!

για να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται....

Βέβαια αυτά πρίν απο 6 χρόνια περίπου....

Υπάρχει και ένα πουράδικο στην πλατεία αμερικής με κάτι μπάλες φωτεινές απέξω νομίζω.
πάντως τα ατομα εκεί είναι σαν αυτούς που΄πάνε στην Πανια και μερικές φορές οι ίδιοι.

Μια περίοδο δούλευε και το Κύτταρο (Ηπείρου) έτσι αλλά όχι τώρα πια.
προς την πατησίων υπήρχαν και άλλα ρετρό κλάμπ που γινόταν παιχνίδι.
Πάντως δεν αξίζει η φάση εγώ πηγαινα για  γέλιο και έχω περάσει γαμάτα. Τώρα παίζουν οι πιο άσχημοι αλβανοι και λαικατζήδες.
Άντε και καλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αν και οι περισσότερες δεν είναι ούτε για :piss: :shit:

ας βάλω και το smiley του παπαγιώργη να ειμαι στο κλίμα:priest:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Αρχοντα, ειχα παει τύφλα στο Rodolfo και ειπα στον πορτιέρη: εδώ είναι το Adolfo που γαμαν γριές? :headbang: :headbang: :headbang:
με κοίταξε με το ανάλογο ύφος και μου άνοιξε να μπώ!!!!!

για να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται....

Βέβαια αυτά πρίν απο 6 χρόνια περίπου....

Υπάρχει και ένα πουράδικο στην πλατεία αμερικής με κάτι μπάλες φωτεινές απέξω νομίζω.
πάντως τα ατομα εκεί είναι σαν αυτούς που΄πάνε στην Πανια και μερικές φορές οι ίδιοι.

Μια περίοδο δούλευε και το Κύτταρο (Ηπείρου) έτσι αλλά όχι τώρα πια.
προς την πατησίων υπήρχαν και άλλα ρετρό κλάμπ που γινόταν παιχνίδι.
Πάντως δεν αξίζει η φάση εγώ πηγαινα για  γέλιο και έχω περάσει γαμάτα. Τώρα παίζουν οι πιο άσχημοι αλβανοι και λαικατζήδες.
Άντε και καλά  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: αν και οι περισσότερες δεν είναι ούτε για :piss: :shit:

ας βάλω και το smiley του παπαγιώργη να ειμαι στο κλίμα:priest:

Rodolfo??????? που βρίσκεται αυτο?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Rodolfo??????? που βρίσκεται αυτο?
Απεναντι απο την Αγγλικανικη εκκλησια στο Συνταγμα,καθετο στη Φιλελληνων.

Παλια(πανε 4 χρονια τελευταια επισκεψη) το ειχα επισκεφτει για ποτο και χαβαλε καθως τα πουρα με τη ζαρτιερα απλα ΔΕΝ βλεπονται.

Το κορυφαιο ειναι οτι επεσαν τα παγακια στο σερβιτορο και τα μαζεψε απο κατω τοποθετωντας τα στο κατουροκανατο που εχουν.

Καλτ και σαπιλα εντελως

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Απεναντι απο την Αγγλικανικη εκκλησια στο Συνταγμα,καθετο στη Φιλελληνων.

Παλια(πανε 4 χρονια τελευταια επισκεψη) το ειχα επισκεφτει για ποτο και χαβαλε καθως τα πουρα με τη ζαρτιερα απλα ΔΕΝ βλεπονται.

Το κορυφαιο ειναι οτι επεσαν τα παγακια στο σερβιτορο και τα μαζεψε απο κατω τοποθετωντας τα στο κατουροκανατο που εχουν.

Καλτ και σαπιλα εντελως
ευχαριστώ φίλε! κάτι άλλο κανείς που να έχει πάει  στο μαγαζί πιο πρόσφατα????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τα θρεντ συγχωνευτηκαν..

lopedelmozo

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
θα θελα να αναφερω οτι υποθετω την υπαρξη πιατσας για 'ζιγκο' στα γυρω στενα του μεταξουργειου επειδη περναω συχνα απο τα στενα της περιοχης οπως ειχα αναφερει κ στο θεμα gay piatses εκτος απο τις gay  περιπτωσεις που ανεφερα, θυμαμαι την περιπτωση μιας γυναικας στην μεγ αλεξαντρου και καλλεργη γωνια γυρω στα 40 οχι εμφανισημη αλλα ουτε κ για πεταμα που με ειχε σταματησει με αφορμη δηθεν αν εχω τσιγαρο λεγοντας μου αν προσφερομαο να παμε μεχρι το διαμερισμα της στον κεραμεικο για τα επακολουθα.....εγω καταλαβαινοτας οτι θα προκειτια για ιεροδουλη πηγα να την κανω κ με σταματησε λεγοντας μου:ξεχασα να σου πω οτι προσφερω και 100 ευρω για ολο αυτο!!να λοιπον κατι που πιθανα αποδυκνθει την υπαρξη ζιγκο πιατσας στο μεταξι...Μια τελέυταια περιπτωση που χε συμβει ακομα πιο παλια γι αυοτ κ δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερεις ηταν με ενα τραβελι που προσεφερε λεφτα με ανταλλαγμα ενα 50ευρο θυμαμαι οτι ηταν στου ψυρρη κοντα στο στουντιο της λουκα νικα οποτε μηπως και σε κεινα τα μερη παιζει κατι αναλογο. Αυτα.

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
Δεν μας ειπες ομως,τα πηρες τα 100 τελικα?

papaphillips

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καθόλου άσχημη ιδέα...θα βγάλουμε και λεφτά έτσι :rolleyes: :) :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα θελα να αναφερω οτι υποθετω την υπαρξη πιατσας για 'ζιγκο' στα γυρω στενα του μεταξουργειου επειδη περναω συχνα απο τα στενα της περιοχης οπως ειχα αναφερει κ στο θεμα gay piatses εκτος απο τις gay  περιπτωσεις που ανεφερα, θυμαμαι την περιπτωση μιας γυναικας στην μεγ αλεξαντρου και καλλεργη γωνια γυρω στα 40 οχι εμφανισημη αλλα ουτε κ για πεταμα που με ειχε σταματησει με αφορμη δηθεν αν εχω τσιγαρο λεγοντας μου αν προσφερομαο να παμε μεχρι το διαμερισμα της στον κεραμεικο για τα επακολουθα.....εγω καταλαβαινοτας οτι θα προκειτια για ιεροδουλη πηγα να την κανω κ με σταματησε λεγοντας μου:ξεχασα να σου πω οτι προσφερω και 100 ευρω για ολο αυτο!!να λοιπον κατι που πιθανα αποδυκνθει την υπαρξη ζιγκο πιατσας στο μεταξι...Μια τελέυταια περιπτωση που χε συμβει ακομα πιο παλια γι αυοτ κ δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερεις ηταν με ενα τραβελι που προσεφερε λεφτα με ανταλλαγμα ενα 50ευρο θυμαμαι οτι ηταν στου ψυρρη κοντα στο στουντιο της λουκα νικα οποτε μηπως και σε κεινα τα μερη παιζει κατι αναλογο. Αυτα.
τυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σου :2funny:
ποτε δεν ψαρευουμε φρικοπουρα στον δρομο,ειδικα αν ειναι πεζα
επισης ποτε δεν παμε την πρωτη φορα στο ...σπιτι...της
για χρησιμες συμβουλες σου προτεινω να δεις τις εκπαιδευτικες ταινιες
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σου :2funny:
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
σωστος....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
Που να είναι ντυμενος καλα και οταν πας σπιτη να ανακαλύψεις οτι ειναι ο λιλας τύπε  :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας

εχεις δικιο , ενας φιλος παλια πηγαινε και ψαρευε, τι ψαρευε δλδ τον ψαρευαν απο ενα baraki στην Πατησιων

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στην θεσσαλονικη ακομα εχει ζιγκολο πισω απο τα δικαστηρια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Που να είναι ντυμενος καλα και οταν πας σπιτη να ανακαλύψεις οτι ειναι ο λιλας τύπε  :2funny: :2funny:
τυπε μην σκασεις μυτη  σπιτι της και σου βγει ο λιλας με κανα δονητη στο χερι και τρεχεις μετα :2funny:
και για τον τυπο που εγραψε το αρχικο ποστ,ζιγκολικι στο μεταξι δεν νομιζω να παιζει
μαλλον για κατι αλλο τον ηθελε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom