Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να είναι Φιλλελήνων και Ναυάρχου Νικοδήμου στο Σύνταγμα . Ενα στενό πριν από το Hard Rock
σωστα εκει ειναι , ή καλυτερα εκει ΗΤΑΝ ..........
Χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να είναι Φιλλελήνων και Ναυάρχου Νικοδήμου στο Σύνταγμα . Ενα στενό πριν από το Hard Rock
Αρχοντα, ειχα παει τύφλα στο Rodolfo και ειπα στον πορτιέρη: εδώ είναι το Adolfo που γαμαν γριές?
με κοίταξε με το ανάλογο ύφος και μου άνοιξε να μπώ!!!!!
για να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται....
Βέβαια αυτά πρίν απο 6 χρόνια περίπου....
Υπάρχει και ένα πουράδικο στην πλατεία αμερικής με κάτι μπάλες φωτεινές απέξω νομίζω.
πάντως τα ατομα εκεί είναι σαν αυτούς που΄πάνε στην Πανια και μερικές φορές οι ίδιοι.
Μια περίοδο δούλευε και το Κύτταρο (Ηπείρου) έτσι αλλά όχι τώρα πια.
προς την πατησίων υπήρχαν και άλλα ρετρό κλάμπ που γινόταν παιχνίδι.
Πάντως δεν αξίζει η φάση εγώ πηγαινα για γέλιο και έχω περάσει γαμάτα. Τώρα παίζουν οι πιο άσχημοι αλβανοι και λαικατζήδες.
Άντε και καλά αν και οι περισσότερες δεν είναι ούτε για
ας βάλω και το smiley του παπαγιώργη να ειμαι στο κλίμα
Απεναντι απο την Αγγλικανικη εκκλησια στο Συνταγμα,καθετο στη Φιλελληνων.Rodolfo??????? που βρίσκεται αυτο?
ευχαριστώ φίλε! κάτι άλλο κανείς που να έχει πάει στο μαγαζί πιο πρόσφατα????Απεναντι απο την Αγγλικανικη εκκλησια στο Συνταγμα,καθετο στη Φιλελληνων.
Παλια(πανε 4 χρονια τελευταια επισκεψη) το ειχα επισκεφτει για ποτο και χαβαλε καθως τα πουρα με τη ζαρτιερα απλα ΔΕΝ βλεπονται.
Το κορυφαιο ειναι οτι επεσαν τα παγακια στο σερβιτορο και τα μαζεψε απο κατω τοποθετωντας τα στο κατουροκανατο που εχουν.
Καλτ και σαπιλα εντελως
κάνεις??ευχαριστώ φίλε! κάτι άλλο κανείς που να έχει πάει στο μαγαζί πιο πρόσφατα????
τυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σουθα θελα να αναφερω οτι υποθετω την υπαρξη πιατσας για 'ζιγκο' στα γυρω στενα του μεταξουργειου επειδη περναω συχνα απο τα στενα της περιοχης οπως ειχα αναφερει κ στο θεμα gay piatses εκτος απο τις gay περιπτωσεις που ανεφερα, θυμαμαι την περιπτωση μιας γυναικας στην μεγ αλεξαντρου και καλλεργη γωνια γυρω στα 40 οχι εμφανισημη αλλα ουτε κ για πεταμα που με ειχε σταματησει με αφορμη δηθεν αν εχω τσιγαρο λεγοντας μου αν προσφερομαο να παμε μεχρι το διαμερισμα της στον κεραμεικο για τα επακολουθα.....εγω καταλαβαινοτας οτι θα προκειτια για ιεροδουλη πηγα να την κανω κ με σταματησε λεγοντας μου:ξεχασα να σου πω οτι προσφερω και 100 ευρω για ολο αυτο!!να λοιπον κατι που πιθανα αποδυκνθει την υπαρξη ζιγκο πιατσας στο μεταξι...Μια τελέυταια περιπτωση που χε συμβει ακομα πιο παλια γι αυοτ κ δεν θυμαμαι πολλες λεπτομερεις ηταν με ενα τραβελι που προσεφερε λεφτα με ανταλλαγμα ενα 50ευρο θυμαμαι οτι ηταν στου ψυρρη κοντα στο στουντιο της λουκα νικα οποτε μηπως και σε κεινα τα μερη παιζει κατι αναλογο. Αυτα.
σωστος....τυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σου
ποτε δεν ψαρευουμε φρικοπουρα στον δρομο,ειδικα αν ειναι πεζα
επισης ποτε δεν παμε την πρωτη φορα στο ...σπιτι...της
για χρησιμες συμβουλες σου προτεινω να δεις τις εκπαιδευτικες ταινιες
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
Που να είναι ντυμενος καλα και οταν πας σπιτη να ανακαλύψεις οτι ειναι ο λιλας τύπετυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σου
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
Και Φυλακές Ανηλίκων για ένα παράδειγμα προς αποφυγή.για χρησιμες συμβουλες σου προτεινω να δεις τις εκπαιδευτικες ταινιες
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
τυπε μου,το ζιγκολικι εχει καποιους κανονες,αν δεν τους ακολουθεις στην καλυτερη να βρεθεις με κανα πουτσο στην σουφρα σου
ο ζιγκολο της αθηνας
και το ρεμαλι της αθηνας
και;εχεις δικιο , ενας φιλος παλια πηγαινε και ψαρευε, τι ψαρευε δλδ τον ψαρευαν απο ενα baraki στην Πατησιων
τυπε μην σκασεις μυτη σπιτι της και σου βγει ο λιλας με κανα δονητη στο χερι και τρεχεις μεταΠου να είναι ντυμενος καλα και οταν πας σπιτη να ανακαλύψεις οτι ειναι ο λιλας τύπε