You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες για ζιγκολό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zigolo20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 286
- Εμφανίσεις 86K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σταματα πια αυτο το ηλιθιο spam posts.Αμα καποιος ηξερε 8α ειχε γραψει εδω η θα σου ειχε στειλει pm..Με το να ρωτας συνεχεια το ιδιο δεν θα παρεις απαντηση.
πριν 4-5 χρονια ηταν ενα μαγαζι το playboy καπου στο μεταξουργειο ειχα ακουσει πολλα πραματα μην το παιξω ξυπνιος δεν ειχα παει ποτε . τωρα αν ειναι ανοιχτο η οχι δεν ξερω
MaximusChris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 519
- Πόντοι
- 31
εγω εχω ακούσει για να συμμετάσχεις σε πορνοταινιες,υπαρχει μια εταιρεία της πλάκας κοντα στο Μοναστηράκι,αλλα ποτε δεν μπηκα στον κοπο να παω γτ μου φαινοταν πολυ υποπτο...
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Δε βαριεσαι να ρωτας συνεχεια το ιδιο πραγμα ρε Ζiggolo24?Και να ηξερε καποιος νομιζεις οτι θα το ελεγε στο site?Καποιο μαγαζι μπορει καποτε να μαθεις,αλλα το σιγουρο ειναι οτι δε θα μαθεις ποτε τιποτα παραπανω απο εδω μεσα!Ειναι λογικο συντροφε!!
Οποιος γνωρίζει κάποια πιατσα για ζιγκολό παρακαλώ πμ με....και επισης γνωριζει κανει καποιο μαγαζι στο Σύνταγμα ονόματι rodolfo να μου πει που ειναι ...???ευχαριστώ πολυ
edit_antisthenis: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.
edit_antisthenis: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.
....και επισης γνωριζει κανει καποιο μαγαζι στο Σύνταγμα ονόματι rodolfo να μου πει που ειναι ...???ευχαριστώ πολυ
ή εκλεισε
ή κανουν ανανεωση εδω και λιγες εβδομαδες ειναι κλειστο και το εχουν περιφραξη με λινατσες οικοδομικες.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οποιος γνωρίζει κάποια πιατσα για ζιγκολό παρακαλώ πμ με....και επισης γνωριζει κανει καποιο μαγαζι στο Σύνταγμα ονόματι rodolfo να μου πει που ειναι ...???ευχαριστώ πολυ
ευκολο χρημα μυριζομαι,μολις βρεις το ποστο στειλε μου πμ να σου πω τον Κ.Α.Δ. να τον ανοιξεις στην εφορια σου.Καλες δουλειες ευχομαι αρχοντα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 773
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις