Φίλε μου yiannis, χαλαλι βρε. 10 χρόνια την γαμαμε και κάποτε με ένα 30αρι στο σπίτι της.. Αρκετές φορές.
Απλά τώρα την μάθατε το τελευταίο 3μηνο οι περισσότεροι κ γίνεται αυτός ο χαμός. Χαλαλι.... τα 80αρια 100αρια για το χοτελi αφού περνάς καλά. Απλα κακομαθαινουν κάποιες...
Φίλος
@Illuzion καλημέρα, το σχόλιο μου για τα 40αρια ήταν χάριν αστεϊσμού επειδή κάναμε χουλιαμα με τον
@DEWARSS &
@Humax . Το μεγαλύτερο ποσό που έχω δώσει για καβατζα είναι 30αρι, έχω πάρει αρκετές σε ξενοδοχείο με 50€ & 60€, και μια φορά έδωσα 70€ σε μια κοπέλα που ήξερα ότι είχε έρθει από σπίτι τής μόνο για εμένα αφού μετά την πήγα σπίτι της. Σχετικά με το 3μηνο που αναφέρεσαι έχεις δίκιο, στην συγκεκριμένη πήγα πρώτη φορά πριν από 2-3 μήνες περίπου διαβάζοντας από εδώ μέσα. Το να κακομαθουν κάποιες είναι πιθανό αλλά μην ξεχνάς ότι η "αγορά" έχει την τάση να αυτορυθμιζεται, ανάλογα με την προσφορά και ζήτηση και για την ακρίβεια είχα αυτή την συζήτηση το Σάββατο, πχ η danniela την προηγούμενη εβδομάδα το είχε πάει στα 20€ και το ξαναγυρίσε στα 15€.