Νέα

Πιάτσες fm Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DEWARSS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
Ναι η Ζβεζα τώρα έχει αλλάξει πολύ..δεν την παίρνω πλέον, σαν να αλλοιώθηκε σαν ενέργεια..όταν την έπαιρνα το 2020 με 2022 ήταν πολύ τοπ πιο καύλα δεν γινόταν.. πολύ το αναλύουν το θέμα.. νομίζω τελευταία πιο new entries είναι τα Βουλγαράκια από την Γερμανία

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Ναι η Ζβεζα τώρα έχει αλλάξει πολύ..δεν την παίρνω πλέον, σαν να αλλοιώθηκε σαν ενέργεια..όταν την έπαιρνα το 2020 με 2022 ήταν πολύ τοπ πιο καύλα δεν γινόταν.. πολύ το αναλύουν το θέμα.. νομίζω τελευταία πιο new entries είναι τα Βουλγαράκια από την Γερμανία
Το γερμανοβουλγαρακι αυτή την στιγμή είναι το τοπ στην πιάτσα , αλλά όχι λόγο υπηρεσιών ,αν και είναι τίμια για μένα .
Είναι αρκετά νέα ,δεν γυφτιζει τόσο όσο οι άλλες και συνήθως είναι αρκετά περιποιημένη.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.867
Πόντοι
4.766
Το γερμανοβουλγαρακι αυτή την στιγμή είναι το τοπ στην πιάτσα , αλλά όχι λόγο υπηρεσιών ,αν και είναι τίμια για μένα .
Είναι αρκετά νέα ,δεν γυφτιζει τόσο όσο οι άλλες και συνήθως είναι αρκετά περιποιημένη.
Εντάξει και αυτή γυφτάκι είναι αλλά έχει ωραίο σώμα σκινι συν ότι είναι νεαρή και είναι τίμια επιλογή αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα να μην λέω και ψέματα

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Εντάξει και αυτή γυφτάκι είναι αλλά έχει ωραίο σώμα σκινι συν ότι είναι νεαρή και είναι τίμια επιλογή αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα να μην λέω και ψέματα
Από Βουλγαρία εννοείται ότι όλα είναι γυφτακια .
Απλά αυτή είναι πολύ νέα ακόμα με ωραίο σφιχτό σώμα ,αρκετά σκινι και πετιτ οπότε όποιος θέλει και πιασίματα δεν θα βρει τίποτα να πιάσει .
Δύσκολη στα παζάρια αφού κόβει φάτσα και ανάλογα βαράει τιμή .
Να ειναι καλά φυσικά οι ψαρακες που τα ακουμπάνε.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Θα έχουν Kwst26 για ενημέρωση και κάνα 2 ακόμα... Η ο Kwst26 θα έρθει σαν john255 πάλι...
Πάντως μούγκα ο βλακας μόλις το ανεφερα
θα ξαναεμαφανιστει αυτος το θεμα ειναι ποιος ο σκοπος τους?τι ειναι?

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
θα ξαναεμαφανιστει αυτος το θεμα ειναι ποιος ο σκοπος τους?τι ειναι?
Δεν μας νοιάζει πλέον φίλε μου .
Την πάτησα σαν χαζός και έπεσα στην παγίδα τους το πάθημα ας γίνει μάθημα .
Περιμένουν στην γωνία σαν ύαινες.
Ας μείνουμε στο θέμα μας όπως ήμασταν μια χαρά .
Βλέπω και τα αποτελέσματα στο νήμα μας .
3 μέρες το διέλυσαν με την Σβεντα

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Έχω καταντήσει ο μουγγός του βασικού νήματος ρε μαλακες !
Μόνο γελακια και λαϊκ μπορώ να πατήσω !
Γιάννη είδες που σε πήρα χαμπάρι εχθές ;
Στην χλόης το βουλγαρακι με το κολάν είναι η φίλη της τσιμπουκοχειλους,μακάρι να είναι σημάδι και να μας έρθει και η άλλη από εβδομάδα .
Αυτό που βγαίνει με την Ντανιέλα έχει μπει στα υπόψην εχθές έτοιμος ήμουν να το φορτώσω για δοκιμή.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
742
Πόντοι
81
Στην χλόης το βουλγαρακι με το κολάν είναι η φίλη της τσιμπουκοχειλους,μακάρι να είναι σημάδι και να μας έρθει και η άλλη από εβδομάδα .
Αυτό που βγαίνει με την Ντανιέλα έχει μπει στα υπόψην εχθές έτοιμος ήμουν να το φορτώσω για δοκιμή.
εχει καινουργιο..γαμω την τυχη μου εχω καιρο να κατεβω..απο τον ιουνιο του 23..κατα μαιο με βλεπω να επανερχομαι..τελευταια φορα γαμησα την αννιλια τον μαιο και μια μαυρη μετα τιποτα το χαος..:grin::grin::grin::grin::grin::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ναί σε όλα στον φίλο μου!
Ο μουγγός του νήματος ...κλαίω:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Καλούτσικη ήταν η φίλη της, γαμεύσιμη αλλά εγω ρε φίλος ή Νταίζη ή Σία θα πάρωμ με ξέρεις!
Εαν έρθει ξανά η χειλού θα την προτιμήσβ να σου πώ την αλήθεια, και εμένα μου άρεσε η φίλη της Ντανιέλας.
Η χθές ή προχθές έπεσαν μπατσες με Ντανιέλα και την ξανθιά απο χλόης μου είπε ένα πουλάκι , μάλιστα μπλέχτηκαν και οι νταβάδες!

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Ναί σε όλα στον φίλο μου!
Ο μουγγός του νήματος ...κλαίω:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Καλούτσικη ήταν η φίλη της, γαμεύσιμη αλλά εγω ρε φίλος ή Νταίζη ή Σία θα πάρωμ με ξέρεις!
Εαν έρθει ξανά η χειλού θα την προτιμήσβ να σου πώ την αλήθεια, και εμένα μου άρεσε η φίλη της Ντανιέλας.
Η χθές ή προχθές έπεσαν μπατσες με Ντανιέλα και την ξανθιά απο χλόης μου είπε ένα πουλάκι , μάλιστα μπλέχτηκαν και οι νταβάδες!
Ποια ξανθιά την Βάσια ;
Αυτές ποτέ δεν τις θυμάμαι στο ίδιο σημείο.

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Ξανθιά πλακώθηκε με την Ντανίελα σίγουρα, τώρα έαν ήταν αυτή απο την χλόης έτσι νομίζω.
Ξανθιά είναι και η Αννιλια αλλά λίγο μας ενδιαφέρει,όταν μαζεύονται πολλές Βουλγάρες στην πιάτσα πάντα πέφτουν μαπες.
Για αυτό είναι όλες σκόρπιες σε ομάδες ανά 3-4 ανάλογα ποσο καλά τα πάνε οι αγαπητικοι τους ή τι βαθμός συγγένειας υπάρχει.
Ανταγωνισμός.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis
OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Ιωάννα ψιλή ξανθιά ποια εννοείς ;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ξανθιά είναι και η Αννιλια αλλά λίγο μας ενδιαφέρει,όταν μαζεύονται πολλές Βουλγάρες στην πιάτσα πάντα πέφτουν μαπες.
Για αυτό είναι όλες σκόρπιες σε ομάδες ανά 3-4 ανάλογα ποσο καλά τα πάνε οι αγαπητικοι τους ή τι βαθμός συγγένειας υπάρχει.
Ανταγωνισμός.
Κλαίω με την υπογραφή σου αδελφέ!!!:cheesy:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ιωάννα ψιλή ξανθιά ποια εννοείς ;
Είναι μία πενηντάρα μπορεί και παραπάνω που στέκεται στο επόμενο τετράγωνο απο σόνια και μάνα Σόνιας, πάντα περιποιημένη, και πρέπει να μένει λίγο πιο κάτω απο το σπίτι της Νταίζης, επειδή την είδα και εκεί μλια φορά με κατεύθυνση πρός πιάτσα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Τον έστειλαν τον βλάκα τελικά?

OP
OP
DEWARSS

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.804
Πόντοι
3.796
Είναι μία πενηντάρα μπορεί και παραπάνω που στέκεται στο επόμενο τετράγωνο απο σόνια και μάνα Σόνιας, πάντα περιποιημένη, και πρέπει να μένει λίγο πιο κάτω απο το σπίτι της Νταίζης, επειδή την είδα και εκεί μλια φορά με κατεύθυνση πρός πιάτσα.
Είναι μια με κοντό ξανθό μαλλί που στέκεται καμιά φορά στην στάση πριν την Πειραιώς στην μοναστηριού;
Κάθεται στο παγκάκι της στάσης .προχθές ήταν μια εκεί .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Είναι μια με κοντό ξανθό μαλλί που στέκεται καμιά φορά στην στάση πριν την Πειραιώς στην μοναστηριού;
Κάθεται στο παγκάκι της στάσης .προχθές ήταν μια εκεί .
Δεν την έχω προσέξει στα σημεία που λές , ναί έχει κοντό ξανθό μαλλί

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom