You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ειχε πριν κανα χρονο ένα στην ελευθεριου βενιζελου στην ανοδο για περιμετρικη εχει διπλα ένα μαγαζι με αξεσουάρ αυτοκινητων.καλησπέρα στην παρεα σε ποια μπαρ εχει μαυρες ?????
Φόρτωσα ένα μαυράκι , πρώτη μου φορά από τσάρκα σε δρόμο στο τυχαίο !!
Πολύ ωραίο κορμί , γαζέλα και καθαρή...
Όλη η φάση κράτησε κανα 20λεπτο και περιλάμβανε τα βασικά, πίπα με προφυλακτικό και στήσιμο στα 4 πάνω στο καπώ του αμαξιού μου ...
Πέρασα πολύ καλά μπορώ να πώ , αν και δεν το περίμενα....
Όλη η φάση κράτησε κανα 20λεπτο και περιλάμβανε τα βασικά, πίπα με προφυλακτικό και στήσιμο στα 4 πάνω στο καπώ του αμαξιού μου ...
σε ποια περιοχη φιλε? ωρα περιπου?Φόρτωσα ένα μαυράκι , πρώτη μου φορά από τσάρκα σε δρόμο στο τυχαίο !!
Στα γνωστά στέκια κοντά στην Αγ.Ανδρέου αλλά περισσότερο για τσιμπουκώματα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η όλη φάση... Παίζουν και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, αν γνωριστείς κανονίζεις και με τηλέφωνο και μετά βουρ για πατσά...
sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κανένας φιλος καμια πληροφορια για την παρακάτω?
Ποσα ζητάνε φιλε?Στα γνωστά στέκια κοντά στην Αγ.Ανδρέου αλλά περισσότερο για τσιμπουκώματα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η όλη φάση... Παίζουν και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, αν γνωριστείς κανονίζεις και με τηλέφωνο και μετά βουρ για πατσά...
Ειχα πετυχει μια ψηλή τον Οκτωβρη που πήγαινα πάτρα μου ειχε ζητησει 20 για να το κάνουμε σε ενα παρκινκ κομπλαρα και δεν πήγα αλλά μου εχει κολλήσει να την βρω. υπάρχει κάποια πληροφορία?Καλησπέρα παιζεουν τιποτα μαυράκια στηνν πάτρα? Που και τι λένε?
Που βγαινουν και τι ωρες?Ειχα πετυχει μια ψηλή τον Οκτωβρη που πήγαινα πάτρα μου ειχε ζητησει 20 για να το κάνουμε σε ενα παρκινκ κομπλαρα και δεν πήγα αλλά μου εχει κολλήσει να την βρω. υπάρχει κάποια πληροφορία?
φιλαρακο εχεις καθολου γνωση τι παίζει τώρα?Tα μαυρακια βγαινουν παγανια ακομα?Εχω πετυχει κατι καλα κατα καιρους..
φιλαρακο δωσε καμια πληροφορια παραπάνωΣτα γνωστά στέκια κοντά στην Αγ.Ανδρέου αλλά περισσότερο για τσιμπουκώματα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η όλη φάση... Παίζουν και διαμερίσματα σε πολυκατοικίες, αν γνωριστείς κανονίζεις και με τηλέφωνο και μετά βουρ για πατσά...
μονο αργά παίζει? περασα κατα τις 10.00 δεν ειδα τίποτα. αλλά ενας φιλος απο εδώ λέει οτι παιζει και τηλεφωνο για πιο πριβέ. μου φαίνεται οτι είδα μια το απογευμα να κινειτε σε κεντρικό δρόμο. δεν ξέρω εαν βγαινουν ημέρα.απο οτι ξερω κυκλοφορουν αλλα λιγοτερο απο το παρελθον στις γνωστες καθετες οδους μετα τις 12
corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
στο κεντρο εχει πιατσεσ με μαυρεσ στον δρομο.εχει κ μερικεσ βουλγαρεσ.αλβανιδεσ.αν ρωτησεισ ταξιτζη θα σου πει ακριβωσ.με 30 ευρω βρισκεισ σιγουρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις