Νέα

Πιάτσα στην Πάτρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreico333
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Panospatra

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνηστες. Μονο βραχνεικα τελικα.. αν δε της βρητε κατω στης γραμμες προς βι.πε, θα ειναι στον λοξο αριστερο δρομο,τερμα πανω. Ξανασταματισα αλλα το ιδιο σκηνικο... βυζακια και μου τον επεξε. Μια χαρα περασα αλλα δεν παω παρακατω....... τη φοβαμαι τη δουλεια. Αν και οταν περασα πρωτη φορα ,ηταν 4 και η μια βρακονοτανε. Αρα επεσε σεξακι στο ορθιο με τον προηγουμενο. Για λιιιιιγο δε πηρα ματακι γαμοτο χαχαχαχχα

Panospatra

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Τελικα νεκρα ε? Μονο οτι παιζει σε site κατα καιρπυς που ερχονται απο αθηνα??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.348
Πόντοι
34.538
Γιατι δεν μιλατε ρε Πατρινοι?
Καλοπερνατε με τα γιουφτακια?

24strong

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Μαγκες οι μαυρες στην Τσαμαδου παίζουν? ή αλλαξαν πιάτσα ?

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Καλημερα συναγωνηστες. Μονο βραχνεικα τελικα.. αν δε της βρητε κατω στης γραμμες προς βι.πε, θα ειναι στον λοξο αριστερο δρομο,τερμα πανω. Ξανασταματισα αλλα το ιδιο σκηνικο... βυζακια και μου τον επεξε. Μια χαρα περασα αλλα δεν παω παρακατω....... τη φοβαμαι τη δουλεια. Αν και οταν περασα πρωτη φορα ,ηταν 4 και η μια βρακονοτανε. Αρα επεσε σεξακι στο ορθιο με τον προηγουμενο. Για λιιιιιγο δε πηρα ματακι γαμοτο χαχαχαχχα
Εγώ δοκίμασα με μια από αυτές. Την πέτυχα βράδυ. Μόνο πίπα, αρκετά καλή αν και ήμουν χώμα από την δουλειά.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Εγώ δοκίμασα με μια από αυτές. Την πέτυχα βράδυ. Μόνο πίπα, αρκετά καλή αν και ήμουν χώμα από την δουλειά.
Πέρασα και γω από το στέκι με τις γυφτισσες Κυριακή μεσημέρι είχε 2 τεμάχια η μια πολύ καλή η δεύτερη μπάζο δε κατάφερα να σταματήσω γιατί ήμουν με παρέα αλλά το βράδυ κατά τις 12 τίποτα ούτε στις γραμμές ούτε στην ανηφόρα λόξα αριστερά είχε κάτι ..η δε Πάτρα στο κέντρο της πόλης μόνο μια μαύρη είδα γύρω στη μια τα ξημερώματα

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Πέρασα και γω από το στέκι με τις γυφτισσες Κυριακή μεσημέρι είχε 2 τεμάχια η μια πολύ καλή η δεύτερη μπάζο δε κατάφερα να σταματήσω γιατί ήμουν με παρέα αλλά το βράδυ κατά τις 12 τίποτα ούτε στις γραμμές ούτε στην ανηφόρα λόξα αριστερά είχε κάτι ..η δε Πάτρα στο κέντρο της πόλης μόνο μια μαύρη είδα γύρω στη μια τα ξημερώ

Πέρασα και γω από το στέκι με τις γυφτισσες Κυριακή μεσημέρι είχε 2 τεμάχια η μια πολύ καλή η δεύτερη μπάζο δε κατάφερα να σταματήσω γιατί ήμουν με παρέα αλλά το βράδυ κατά τις 12 τίποτα ούτε στις γραμμές ούτε στην ανηφόρα λόξα αριστερά είχε κάτι ..η δε Πάτρα στο κέντρο της πόλης μόνο μια μαύρη είδα γύρω στη μια τα ξημερώματα
Θα έχουν αλλάξει τα ωράρια μετά το ρεπορτάζ του μέγιστου δημοσιογράφου της Πάτρας.

pavlos954

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Κάνα κέντρο μασάζ με έξτρα φραπέ υπάρχει στη Πάτρα;

Να ελπίζουμε;;

Έχω πάει σε κάνα 2 αλλα δε βλέπω μέλλον

Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
21
Πόντοι
0
μπορει καποιος να μου πει ακριβως που κανουν πιατσουλα? Και αν ξερει και τις ωρες αιχμής.

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
μπορει καποιος να μου πει ακριβως που κανουν πιατσουλα? Και αν ξερει και τις ωρες αιχμής.
Ώρα αιχμής δε ξέρω ακριβώς εγώ πήγα 2 φορές μες τη μέρα τη πρώτη γύρω στις 12 το μεσημέρι είχε 2 τεμάχια και γύρω στις 10 το βράδυ δεν είχε ψυχή
Είναι στη παλιά εθνική οδό Πατρών Πύργου πάνω στις γραμμές του τραινου έχει και μια καντίνα εκεί δίπλα
Αλλά εμένα δυστυχώς δε μου κάτσε κανα σκηνικό να μοιραστώ μαζί σας

Panospatra

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Πφφφφφ.θα τη βγαλουμε με τα γυφτοπουλα αχαχααχαχ.μα ειναι και χαζες...πανε και κανουν πιατσα απο πρωι μεχρι μεσιμερι..σταματανε μεχρι της 5 περιπου και μετα παλι εξω μεχρι να νυχτοση...κατσε ρε μανα μου μεχρι την 11 12 το βραδι να κανουμε κ μεις τα νυχτοπουλια τη δουλεια μας!!!

Panospatra

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Ορε ειναι κανα 2 3 ομορφουλια..αλλα πρεπει να πας πολλες φορες μεχρι να τα πετηχης στη βαρδια τους

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Παλιά είχε γυφτάκια και στο Ριο στα φερρυ μποτ πρωινές ώρες

Addicted1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Like
64
Πόντοι
0
Καλημέρα... Πέρασα και εγώ χτες από την περιοχη.. Δεν ήταν στις αρχικές γραμμές τπτ που μπαίνεις για βραχνεικα ουτε γυρω γυρω τπτ 12 η ώρα.. Στην συνέχεια πηγα στις γραμμές στα τσουκαλεικα εκεί στην καντινα... Ουτε εκεί γυρω γυρω ουτε στον λοξο δρόμο αριστερά τπτ... Σκέφτηκα να παω Αχαγιά μετά λέω δεν γαμιεται... Απορώ ρε μάγκες πως σε εσάς γίνεται και βρίσκονται.. Εγώ 2 φορές που πήγα δεν είδα τπτ...υπαρχει κάποια καβάντζα που πανε.. Μήπως δεν είδα καλά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom