poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
μεμονωμενα περιστατικα ισως, αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι γινονται σε μορφη πιατσας, δεν ειμαστε Φιλιππινες
ΕΜΕΤΟςSorry gia ta Greekglish, ta peiratika mou windows den exoun ellinika.
To skiniko me ta guftakia stin plateia Olgas einai sixameno..
Einai 10-14 xrwnwn kai bgainoun prwi.. Ti na pei kaneis..
μετα τις 11.30 φιλε. σαχτουη τσαμαδου. εκει γυρω. προσεχε τες ομως. δεν ξερεις τι κουβαλανεΟι μαυρούλες στην Πάτρα βγαίνουν μόνο βράδυ στην περιοχή Τριών Ναυάρχων? Ξέρει κανείς απο τι ώρες και πού γυρνάνε?
αν δεν τυχει να περναω φιλε, δεν προκειται να ασχοληθω. δεν παω σε αυτες. προτιμω να δωσω κατι παραπανω κ να εχω το κεφαλι μου ησυχο.τωρα θα κατεβω ξανα σε ενα μηνα,αν μενεις εκει κατι ακουσα για πλατεια ολγας,και καπου στο δημοτικο θεατρο ριξε μια ματια αν μπορεις και στειλε ραπορτο να ξερουμε
μετα τις 11 κοντα στην τσαμαδου σαχτουρη κ εκει γυρω. μαυρες κυριως. βασικα νομιζω μονο μαυρες. εχω καιρο να περασω.Παίδες θα είμαι Πάτρα για κανα 2 ημέρες. Παρακαλώ τα φώτα σας διότι ο χρόνος μου θα είναι περιορισμένος οπότε οι εξορμήσεις μου στοχευμένες και προμελετημένες. Ποιος μπορεί να με κατατοπίσει για πιάτσες, ώρες "αιχμής", ηλικίες, εθνικότητες κλπ? Δεκτά και π.μ.! Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
θα ικανουν ομως εκει πιατσα?πρεζουδες θα βρεις πλατεια ολγας