Νέα

Πιάτσα στην Πάτρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dreico333
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
καλά ρε σεις κανένας δεν μιλάει για την πλατεία αγ. ολγας κτλ κτλ και τις τσιγγάνες;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Για λεγε συναγωνίστη τι παίζει στην πλατεία ολγας; ξέρεις; τι ώρα βγαίνουν; τιμές;

n0n03s

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2010
Like
160
Πόντοι
0
Sorry gia ta Greekglish, ta peiratika mou windows den exoun ellinika.

To skiniko me ta guftakia stin plateia Olgas einai sixameno..

Einai 10-14 xrwnwn kai bgainoun prwi.. Ti na pei kaneis..

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
σορυ δεν φανταζόμουν αυτό οταν διάβασα μια αναφορά σε δικτυακή τοπική εφημερίδα...

kpphyl

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες και καλό μήνα να έχουμε....!!!

Εδώ στα μέρη μας ξέρει κανείς τίποτα πουτανόπιατσες εκτός των γνωστών με τις μαύρες που έχει γεμίσει ο τόπος...??
Έχω διαβάσει τα 1000,μύρια έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε ψάξιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα...  :/

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίζει το "επάγγελμα" σε όλη την Ελλάδα και να μην κινείται τίποτα στην Πάτρα,τόσο πίσω είμαστε και σε αυτό...???

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Εδώ στα μέρη μας ξέρει κανείς τίποτα πουτανόπιατσες εκτός των γνωστών με τις μαύρες που έχει γεμίσει ο τόπος...??
Έχω διαβάσει τα 1000,μύρια έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε ψάξιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα...  :/

Δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίζει το "επάγγελμα" σε όλη την Ελλάδα και να μην κινείται τίποτα στην Πάτρα,τόσο πίσω είμαστε και σε αυτό...???
[size=20pt]Στην Πάτρα[/size] και δεν βρίσκεις πουτάνες;;;;; :grin:

[size=30pt]ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;;;;;[/size]

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

πλάκα κάνεις; στην πάτρα τύπε;
που διαβάζω "ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού" δε βρίσκεις πουτάνες;

kpphyl

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχα.....

Μπράβο παιδιά.... Όλοι τα ίδια άκυρα site διαβάζουμε που λένε τις ίδιες και τις ίδιες μα*ακίες....

Επί της ουσίας υπάρχει κανένας που να γνωρίζει, η όλοι είμαστε στο ίδιο σκοτάδι και λέμε απλά αμπελοφιλοσοφίες..???

Επισκέπτης
Εχω φυγει χρονια απο Πατρα ομως σημερα διαβαζοντας ειδησεις πετυχα www.makeleio.gr/?p=14153]και τουτη[/url] που λεει για πιατσα ρομα, τεσπα καλη εξερευνηση για οσους το επιχειρησουν  :sunglasses:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Υπαρχει και πιατσα με μαυρες στην Κορινθου περιπου στο υψος της πλατειας τριων Ναυαρχων

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μετα τις 11 στη Πατρα γινεται πανικος απο πουτανες καθε ειδους,απο αφρικανες,τσιγγανες,ρουμανες και δεν συμαζευεται.Το Σαββατο  στην οδο τσαμαδου πετυχα μετα απο ξενυχτι  ενα αφρικανικο πορνιδιο και με 5 ευρω μου τραβηξε μια καυλωτικη μαλακια,ζηταγε 15 ευρω για να  το πηδηξω αλλα τα λυπηθηκα.......
Για γαμησι εχουν οι ιδιες καποτα,αλλα παντα θελει προσοχη μαγκες............

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0

συγνωμη αλλα νομιζω οτι τετοιου ειδους ρεπορταζ γινονται απλα για να προκαλεσουν την κοινη γνωμη, δεν πιστευω, ή δεν θελω να πιστεψω οτι εχουν δοση αληθείας. Στην τελικη αφου οι ρεπορτερ εχουν τοσο σαφείς πληροφορίες ας πανε στην αστυνομια ή στον εισαγγελεα να καταθεσουν.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Εξοργιστικά ψέματα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Την εχουν κανει την πατρα πλεον το κεντρο ολων των κακων μαζεμενων μαζι.Σε λιγο θα πουνε οτι στο δημαρχειο της πατρας διατηρουν πυρινικα και οτι ειναι ετοιμη ανα πασα στιγμη να τα εξαπολησουν.Παντος το οτι οπως δειχνει το δημοσιευμα ειναι μια μπαρουφα δεν σημαινει ρε παιδια οτι αυτα δεν γινοντε.Και δυστιχως μπορει να γινοντε και στη χωρα μας... :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Την εχουν κανει την πατρα πλεον το κεντρο ολων των κακων μαζεμενων μαζι.Σε λιγο θα πουνε οτι στο δημαρχειο της πατρας διατηρουν πυρινικα και οτι ειναι ετοιμη ανα πασα στιγμη να τα εξαπολησουν.Παντος το οτι οπως δειχνει το δημοσιευμα ειναι μια μπαρουφα δεν σημαινει ρε παιδια οτι αυτα δεν γινοντε.Και δυστιχως μπορει να γινοντε και στη χωρα μας... :-

που ακριβως γινονται ? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom