kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
καλά ρε σεις κανένας δεν μιλάει για την πλατεία αγ. ολγας κτλ κτλ και τις τσιγγάνες;
[size=20pt]Στην Πάτρα[/size] και δεν βρίσκεις πουτάνες;;;;;Καλημέρα μάγκες και καλό μήνα να έχουμε....!!!
Εδώ στα μέρη μας ξέρει κανείς τίποτα πουτανόπιατσες εκτός των γνωστών με τις μαύρες που έχει γεμίσει ο τόπος...??
Έχω διαβάσει τα 1000,μύρια έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε ψάξιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα... :/
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίζει το "επάγγελμα" σε όλη την Ελλάδα και να μην κινείται τίποτα στην Πάτρα,τόσο πίσω είμαστε και σε αυτό...???
[size=20pt]Στην Πάτρα[/size] και δεν βρίσκεις πουτάνες;;;;;
[size=30pt]ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;;;;;;[/size]
πλάκα κάνεις; στην πάτρα τύπε;Καλημέρα μάγκες και καλό μήνα να έχουμε....!!!
Εδώ στα μέρη μας ξέρει κανείς τίποτα πουτανόπιατσες εκτός των γνωστών με τις μαύρες που έχει γεμίσει ο τόπος...??
Έχω διαβάσει τα 1000,μύρια έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα σε ψάξιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα... :/
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανθίζει το "επάγγελμα" σε όλη την Ελλάδα και να μην κινείται τίποτα στην Πάτρα,τόσο πίσω είμαστε και σε αυτό...???
Την εχουν κανει την πατρα πλεον το κεντρο ολων των κακων μαζεμενων μαζι.Σε λιγο θα πουνε οτι στο δημαρχειο της πατρας διατηρουν πυρινικα και οτι ειναι ετοιμη ανα πασα στιγμη να τα εξαπολησουν.Παντος το οτι οπως δειχνει το δημοσιευμα ειναι μια μπαρουφα δεν σημαινει ρε παιδια οτι αυτα δεν γινοντε.Και δυστιχως μπορει να γινοντε και στη χωρα μας... :-
Ε πιστευεις οτι δε γινοντε πουθενα?που ακριβως γινονται ?
Ε πιστευεις οτι δε γινοντε πουθενα?