Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ο λεωναιδας και αυτος που εχω για αβαταρπαρακαλω να μας βαλετε εσεις ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο χοτ γκομενος που θα ητο λογικο να μας αρεσει...
δεν σε αρεσουν;
ο λεωναιδας και αυτος που εχω για αβαταρπαρακαλω να μας βαλετε εσεις ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο χοτ γκομενος που θα ητο λογικο να μας αρεσει...
Χωρίς να μ'ενδιαφέρει ρε λεβέντη η συζήτηση σου με τη bite, τα'χεις χαμένα ρε φίλος ?Στα @@ μας τι λενε οι ξενες στα @@ τι λετε εσεις ο ανθρωπος εκτος απο γκολουμ ειναι και αταλαντος!!!
Τον Johnny Weissmuller τον μακαρίτη πως θα τον έλεγες;;παρακαλω να μας βαλετε εσεις ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο χοτ γκομενος που θα ητο λογικο να μας αρεσει...
Εντελώς άσχετο, ο Κασέλ ξέρει στ'αλήθεια Capoeira ή αυτά τα έκανε άλλος, επαγγελματίας;;
ο λεωναιδας και αυτος που εχω για αβαταρ
δεν σε αρεσουν;
Τον Johnny Weissmuller τον μακαρίτης πως θα τον έλεγες;;
παρακαλω να μας βαλετε εσεις ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο χοτ γκομενος που θα ητο λογικο να μας αρεσει...
Aυτόν που έχει ο lalak για αβάταρ θα μπορούσε να είναι.
Αν δε βρίσκεις ούτε αυτόν ωραίο και άντρα, θα συμμφωνήσω με τον Pristine:εχμ τον 1ο ταρζαν?
θα τον ελεγα να παει στη ζουγκλα με τη τσιτα
Άμα ξέρατε εσείς τι θέλετε απ' τη ζωή σας, εμένα έλα να μου σφυρίξεις Αρβανίτικα. ;)
μπαιτ να κανουμε λιγο διαλειμα;εχεις ενα μηνυμα απο μια ψυχη να στο μεταφερω;
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά είναι η μοναδική ταινία που ο Νόρτον είχε τέτοιο σώμα.λυπαμαι που θα συμφωνησω με τα αγορια αλλα ο Κασελ δεν θα ελεγα οτι ειναι και προτυπο
τι θα λεγατε κατι σε Εντουαρντ Νορτον ή Χιου Τζακμαν
[size=14pt]Για τον Johnny Weissmuller μιλούσα!!![/size]ο πριστιν,αμα δεν εχει λεφτα,δε γαμαει...τελος
Πες μας ότι τον θες τον άντρα πιο γυμνασμένο, να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς εμείς οι μέσοι άντρες.μεγαλεφαντε ο βαισμιλλερ.. στα νιατα του πριν 987608680 χρονια
αμα ζουσα τοτε μπορει κ να μ αρεσε
αλλα τα προτυπα τωρα
αυτον θελωΑν δε βρίσκεις ούτε αυτόν ωραίο και άντρα, θα συμμφωνήσω με τον Pristine:
Υποθέτω ότι στα νιάτα του δεν είχε αφήσει όχι μουνί, αλλά ούτε ρουθούνι αγάμητο!!!!
Μάλλον θέλεις μελαχρινούς και αξύριστους, σωστά;;
Πες μας ότι τον θες τον άντρα πιο γυμνασμένο, να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς εμείς οι μέσοι άντρες.
5 χρυσά μετάλλια στο κολύμπι είχε.
.....σεξουλα ο χιου κ ο νορτον κ μενα μ αρεσουν
κ για τον κασσελ ειπα ειναι ασχημος, αλλα δεν εχει σημασια ειναι μερικοι που αρεσουν κ ας μην ειναι οι κλασικα ωραιοι
Θα στον κάνω δώρο, αν μου κάνεις δώρο την Jessica Alba!!!αυτον θελω
θα μου τον κανεις δωρο? χαχαχα
οχι ρε φιλε ο ανθρωπος ηταν καλος στο κρεβατι και ειχε φαντασια...προφανως ο δικος σου θα ηταν ματσο...για να ηταν ασχημος,αλλα γοητευτικος...σωστος;;;; ;)
προφανως ο δικος σου θα ηταν ματσο...για να ηταν ασχημος,αλλα γοητευτικος...σωστος;;;; ;)
Θα στον κάνω δώρο, αν μου κάνεις δώρο την Jessica Alba!!!
http://[URL unfurl="true"]www.showwallpaper.com/external/Movie/Fantastic_4/Fantastic_4_090005.jpg[/img[/URL]]
Aν και στην ίδια ταινία παίζανε, αν βρω αυτόν λογικά τη βρίσκω και μόνος μου!!! :2funny: :2funny:
Φέρε τη Σκάλετ Γιόχανσον λοιπόν.
Ποιανού παπαρίδη κλώνος είσαι εσύ; :thefinge:
[/quote]αυτην αβαφη την εχουμε δει καπου φιλε;
οχι ρε φιλε ο ανθρωπος ηταν καλος στο κρεβατι και ειχε φαντασια...
αυτην αβαφη την εχουμε δει καπου φιλε;
ναι καλα....δεν μασαω...θες να στην δειξω κ αβαφη? καλη ειναι παλι