Νέα

Photoshop...Η μεγαλυτερη ανακαλυψη μετά τον τροχό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπομπα αλλο ενα για σενα μονο

εκοψα τη φλεβα

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Bite σε παρακαλω βαλε και αλλα λινκ εχω λιωσει στο γελιο τι Βεγγος και μαλακιες ο ανθρωπος ειναι φοβερος κωμικος :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
απ το imdb ειδα το λινκ καλε
Μάλιστα. Καλά όταν δείτε τρίχα, εσείς οι γυναίκες :cum:

Η αδερφή μου γουστάρει τον Hugh Jackman - της λέω καλά βολέψου με τον Σωτήρη τώρα και προσοχή το βράδυ με τα υγρά όνειρα. :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μάλιστα. Καλά όταν δείτε τρίχα, εσείς οι γυναίκες :cum:

Η αδερφή μου γουστάρει τον Hugh Jackman - της λέω καλά βολέψου με τον Σωτήρη τώρα και προσοχή το βράδυ με τα υγρά όνειρα. :2funny: :2funny: :2funny:

καλος κ ο χιου αλλα σ αλλο επιπεδο ο κασσελ

τι τριχα καλε??? ποιος νοιαζεται για την τριχα (αν κ αν ηταν πουλοβερ δεν θα μας αρεσε)

ο κασσελ εχει το λουκ του κακου παιδιου.. σου βγαζει οτι μπορει να σου ριξει ενα βλεμμα αμα κανεις μλκιες κ μονο αυτο χρειαζεται για να κατσεις στ αυγα σου κ να σκασεις αχαχαχα

δεν καταλαβαινετε τις γυναικες τελος :tooth:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
μπομπα αλλο ενα για σενα μονο

εκοψα τη φλεβα
Έκοψε φλέβα λέει - καλά δεν του ΄χουνε πει να κόψει το μουστάκι, να μην τον λένε πουστάκι? :2funny:

Ξεφτίλα το Paint in black μέσα σ' αυτή τη gay περιπέτεια. Καλά ρε πούστη μου δε σέβονται τίποτα πια? :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και η απόδειξη είναι ότι θεωρούν ΑΝΤΡΑ κάποιον όταν γαμάει καλά ή όταν έχει πλάτες, σύμφωνα με όσα λένε...  :rolleyes:

Ρε καταλάβετέ το, άλλο ο βιν ντίζελ άλλο ο κασέλ.
Και η μόνικα έχει βυζιά και η πετρούλα έχει βυζιά. Είναι στην ίδια κλάση; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
για άλλους λόγους αρέσει η μια, για άλλους η άλλη

επίσης για άλλους λόγους αρέσουν κάποιες που δεν έχουν βυζί.

όπως εσάς σας αρέσει ένα σκυλί που η φάτσα της δείχνει ότι παίρνει καλές πίπες, έτσι κι εμάς μας αρέσει ο κασέλ, τι να κάνουμε;
Εντελώς άσχετο, ο Κασέλ ξέρει στ'αλήθεια Capoeira ή αυτά τα έκανε άλλος, επαγγελματίας;;

σας γραφουμε...

δειτε τι λενε κ οι ξενες

αχ πεστα

μου μιλανε για ομορφια κατ αρχην κ τους αρεσει η πετρουλα κ η αλλη με το κουνελι χαχαχαχα

πλαστικ φανταστικ με φατσα μπουγατσα αλλαααα αυτοι εχουν γουστο χαχαχαχα

Μια χαρά είναι η Πετρούλα!! :tits2:
Αν τη βλέπανε οι Πυροσβέστες, θα ήξεραν τι μποφόρ είχε και θα προετοιμαζόντουσαν καλύτερα για τις φωτιές!! :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι ωραία, ο βενσάν είναι για τις γυναίκες ό,τι η πετρούλα για τους άντρες, τα βρήκαμε  :cheesy: :boobies:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μπαιτ με απογοητευσες
δεν σε περιμενα ετσι
τι εξελιξη ηταν αυτη
πως ειναι δυνατον να σου αρεσει αυτη η ημιμετρια λουγριτιανη βοργια απο το λε παρισι
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτος δεν ειναι μπρουταλ ωρε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπαιτ με απογοητευσες
δεν σε περιμενα ετσι
τι εξελιξη ηταν αυτη
πως ειναι δυνατον να σου αρεσει αυτη η ημιμετρια λουγριτιανη βοργια απο το λε παρισι
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτος δεν ειναι μπρουταλ ωρε

ειναι απολυτα δυνατον
το εξηγησα προ ολιγου τι ακριβως μας αρεσει

δεν παρακολουθεις στο μαθημα

κ επισης ειπα απ την αρχη οτι ειναι ασχημος αντικειμενικα
αλλα γουι ντοντ κεαρ.. ειναι σεξυ χοτ αντρακλας :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
ναι ναι οκευ
να πατε στις πετρουλες ξεκωλουλες....
Sorry? Η Πετρούλα είναι για χαβαλέ - την παίρνει κανείς στα σοβαρά νομίζεις? :think:

Εγώ θέλω υψηλό IQ παράλληλα με looks - βλέπε Sharon Stone.

Περί ορέξεως βέβαια...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άμα ξέρατε εσείς τι θέλετε απ' τη ζωή σας, εμένα έλα να μου σφυρίξεις Αρβανίτικα. ;)

ναι ναι οκευ
να πατε στις πετρουλες ξεκωλουλες....

Μήπως να μεταφερθεί το thread στο  "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;" ;;; :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχετε μηνυμα απο τη νιτσα:

δεν θα καταλαβετε ποτε γιατι μας αρεσει ο κασσελ διοτι η βιομηχανια προωθει στα χαζα κοριτσακια τον μπραντ πιτ, αυτο οδηγει ολα τα χαζα αγορακια να φθονουν τον πιτ χωρις ν αντιλαμβανονται οτι ο κασσελ αποτελει το προτυπο επιθυμητου ανδρα κ οχι το ξεθωριασμενο αποβρασμα του χολλυγουντ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
apo nitsa έγραψε:
δεν θα καταλαβετε ποτε γιατι μας αρεσει ο κασσελ διοτι η βιομηχανια προωθει στα χαζα κοριτσακια τον μπραντ πιτ, αυτο οδηγει ολα τα χαζα αγορακια να φθονουν τον πιτ χωρις ν αντιλαμβανονται οτι ο κασσελ αποτελει το προτυπο επιθυμητου ανδρα κ οχι το ξεθωριασμενο αποβρασμα του χολλυγουντ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η δις μπουμπ καβλωνει με εναν γαλλο φαλακρο ημιτρελο
60 κιλων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παρακαλω να μας βαλετε εσεις ποιος πιστευετε οτι ειναι ο πιο χοτ γκομενος που θα ητο λογικο να μας αρεσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom