Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]μπλαμπλαμπλακια αγορακια
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ειναι θεος ηλιος καλοκαιρινος
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]μπλαμπλαμπλακια αγορακια
Μάλιστα. Καλά όταν δείτε τρίχα, εσείς οι γυναίκεςαπ το imdb ειδα το λινκ καλε
μπλαμπλαμπλακια αγορακια
Μάλιστα. Καλά όταν δείτε τρίχα, εσείς οι γυναίκες
Η αδερφή μου γουστάρει τον Hugh Jackman - της λέω καλά βολέψου με τον Σωτήρη τώρα και προσοχή το βράδυ με τα υγρά όνειρα.
Έκοψε φλέβα λέει - καλά δεν του ΄χουνε πει να κόψει το μουστάκι, να μην τον λένε πουστάκι?μπομπα αλλο ενα για σενα μονο
εκοψα τη φλεβα
δεν καταλαβαινετε τις γυναικες τελος
Εντελώς άσχετο, ο Κασέλ ξέρει στ'αλήθεια Capoeira ή αυτά τα έκανε άλλος, επαγγελματίας;;Και η απόδειξη είναι ότι θεωρούν ΑΝΤΡΑ κάποιον όταν γαμάει καλά ή όταν έχει πλάτες, σύμφωνα με όσα λένε...
Ρε καταλάβετέ το, άλλο ο βιν ντίζελ άλλο ο κασέλ.
Και η μόνικα έχει βυζιά και η πετρούλα έχει βυζιά. Είναι στην ίδια κλάση; ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
για άλλους λόγους αρέσει η μια, για άλλους η άλλη
επίσης για άλλους λόγους αρέσουν κάποιες που δεν έχουν βυζί.
όπως εσάς σας αρέσει ένα σκυλί που η φάτσα της δείχνει ότι παίρνει καλές πίπες, έτσι κι εμάς μας αρέσει ο κασέλ, τι να κάνουμε;
σας γραφουμε...
δειτε τι λενε κ οι ξενες
αχ πεστα
μου μιλανε για ομορφια κατ αρχην κ τους αρεσει η πετρουλα κ η αλλη με το κουνελι χαχαχαχα
πλαστικ φανταστικ με φατσα μπουγατσα αλλαααα αυτοι εχουν γουστο χαχαχαχα
Άμα ξέρατε εσείς τι θέλετε απ' τη ζωή σας, εμένα έλα να μου σφυρίξεις Αρβανίτικα. ;)
μπαιτ με απογοητευσες
δεν σε περιμενα ετσι
τι εξελιξη ηταν αυτη
πως ειναι δυνατον να σου αρεσει αυτη η ημιμετρια λουγριτιανη βοργια απο το λε παρισι
αυτος δεν ειναι μπρουταλ ωρε
Sorry? Η Πετρούλα είναι για χαβαλέ - την παίρνει κανείς στα σοβαρά νομίζεις?ναι ναι οκευ
να πατε στις πετρουλες ξεκωλουλες....
Άμα ξέρατε εσείς τι θέλετε απ' τη ζωή σας, εμένα έλα να μου σφυρίξεις Αρβανίτικα. ;)
ναι ναι οκευ
να πατε στις πετρουλες ξεκωλουλες....
δεν θα καταλαβετε ποτε γιατι μας αρεσει ο κασσελ διοτι η βιομηχανια προωθει στα χαζα κοριτσακια τον μπραντ πιτ, αυτο οδηγει ολα τα χαζα αγορακια να φθονουν τον πιτ χωρις ν αντιλαμβανονται οτι ο κασσελ αποτελει το προτυπο επιθυμητου ανδρα κ οχι το ξεθωριασμενο αποβρασμα του χολλυγουντ
apo nitsa έγραψε:δεν θα καταλαβετε ποτε γιατι μας αρεσει ο κασσελ διοτι η βιομηχανια προωθει στα χαζα κοριτσακια τον μπραντ πιτ, αυτο οδηγει ολα τα χαζα αγορακια να φθονουν τον πιτ χωρις ν αντιλαμβανονται οτι ο κασσελ αποτελει το προτυπο επιθυμητου ανδρα κ οχι το ξεθωριασμενο αποβρασμα του χολλυγουντ