***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι Αγαπη αρωστι
να μαςΗ Τζενη δεν εχει ξαναδουλεψη σε αλλα μαγαζια προτι φορα δουλευει στο δικο μας χορω. ;) ;)
Καλημερα!!!!!! Σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη κ η Ναταλη..Φιλακια!!! :-*
ολγα αυτη η γυναικα μου που εχει χαθει? 4 μερες εχει να ερθει σπιτι ...................!!!!!!!!!
σημερα κατα της 5 τα ξημερωματα ακουσα τα κλειδια στην πορτα γυρισε η λεγαμενη!!!!!
καλα βρε αγιανα γενικη την εβαλες να κανει? λεμε αδυνατισμενη και υπνωτισμενη.....!!!
μια κουβεντα μου ειπε μονο ασε με να ξεκουραστω και με βριζεις απο αυριο....!!!!!!!
πειτε μου τι να κανω????????????
αντρα ...εγω δουλεβα βοηθαγα τον κουμπαρο.. ...αλα απο την βλεπω εσυ υσιχος δεν μενεις βολτουλες βλεπω...ξερεις τι θα γηνει .....................
τουλαχιστον περασες καλα ι το φθηνο βγηκε σκαρτο ...κοιτα ειχα 2 εβδομαδες να δω τον κουμπαρο Agiana...κ πρεπει να ειμαι οκ με γιαυτο εμεινα 4 μερες καταλαβες....αααα κ το καλυτερο δεν μου βγηκε σκαρτο ξερω να κανω σωστες επιλογες...ξυπνησες πουλακι μου!!!!! εγω ειμαι βολτες μια πιπουλα μου πηραν και μαλιστα οικονομικα μονο 9.99 εδωσα οχι σαν εσενα εφυγες κυριακη για να πας για μια μπυρα και γυρισες σημερα ουτε στην γερμανια να την επινες!!!!!!!