Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα...φηλαρακια! :) :)Σημερα σας περιμενουν ομορφες κοπελες...ειναι η Ροζαλιντα ,η Αλοινα, η Δζενη,η Ληλια, και Ναταλη...Φα περασετε ομορφες στιγμες με ωραια χαλαρωση...Ενχαριστω καλη μερα σε ολους!!!Φιλια!!! :) :) :) :)

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
Εσυ κανεις προγραμα στο δωματιο Ολγα?

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οχι, μωρο μου....εχω τοσες κοπελες...ομορφες και ωραιες, που σε περιμενουν!!!!!! :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους!!!!!..σημερα εχουμε μια μεγαλη παρεα...η Ροζαλιντα, η Αλιονα, η Αγαπη, η Ναταλη, η Τζεννη και η Λιλια....σας περιμενουν με καλη διαθεση κ πολυ ορεξη... ;) :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Τζένη είναι Ελληνίδα;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είναι η Τζένη που έχει δουλέψει και σε μαγαζιά στο κέντρο;

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα....οπως καθε μερα στην παρεα μας ειναι η Τζενη,η Ροζαλιντα, η Ναταλη,η Αλιονα, κει Λιλια ,απογενμα θα ειναι κ η Αγαπη...Φα περημενουν σε εναν ζεστο περιβαλων για να σας κανουν εναν ωραιο μασαζακι...... :) :cheesy: καλλο μεσιμερη σε ολλους φιλακια πολλα.... :-* :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Τζενη δεν εχει ξαναδουλεψη σε αλλα μαγαζια προτι φορα δουλευει στο δικο μας χορω. ;) ;)

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα!!!!!! Σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη κ η Ναταλη..Φιλακια!!! :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Καλημερα!!!!!! Σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη κ η Ναταλη..Φιλακια!!! :-*

ολγα αυτη η γυναικα μου που εχει χαθει? 4 μερες εχει να ερθει σπιτι ...................!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ολγα αυτη η γυναικα μου που εχει χαθει? 4 μερες εχει να ερθει σπιτι ...................!!!!!!!!!

Την έχω αγκαζάρει εγώ ρε συναγωνιστή για να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού....

Κάθε μέρα κάνει μπουγάδα.....στα τέσσερα! :cheesy:

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερουδια!!!!!!!....Σημερα ειναι τεσσερεις ομορφες κοπελες....η Αγαπη, η Αλιονα, η Ναταλη και η Ροζαλιντα....Σας περιμενουμε! ;) :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σημερα κατα της 5 τα ξημερωματα ακουσα τα κλειδια στην πορτα γυρισε η λεγαμενη!!!!!

καλα βρε αγιανα γενικη την εβαλες να κανει? λεμε αδυνατισμενη και υπνωτισμενη.....!!!

μια κουβεντα μου ειπε μονο ασε με να ξεκουραστω και με βριζεις απο αυριο....!!!!!!!

πειτε μου τι να κανω????????????

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
σημερα κατα της 5 τα ξημερωματα ακουσα τα κλειδια στην πορτα γυρισε η λεγαμενη!!!!!

καλα βρε αγιανα γενικη την εβαλες να κανει? λεμε αδυνατισμενη και υπνωτισμενη.....!!!

μια κουβεντα μου ειπε μονο ασε με να ξεκουραστω και με βριζεις απο αυριο....!!!!!!!

πειτε μου τι να κανω????????????

αντρα ...εγω δουλεβα βοηθαγα τον κουμπαρο.. :2funny: :2funny:...αλα απο την βλεπω εσυ υσιχος δεν μενεις βολτουλες βλεπω...ξερεις τι θα γηνει  :s&m_2: :s&m_2:.....................

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αντρα ...εγω δουλεβα βοηθαγα τον κουμπαρο.. :2funny: :2funny:...αλα απο την βλεπω εσυ υσιχος δεν μενεις βολτουλες βλεπω...ξερεις τι θα γηνει  :s&m_2: :s&m_2:.....................

ξυπνησες πουλακι μου!!!!! εγω ειμαι βολτες μια πιπουλα μου πηραν και μαλιστα οικονομικα μονο 9.99 εδωσα οχι σαν εσενα εφυγες κυριακη για να πας για μια μπυρα και γυρισες σημερα ουτε στην γερμανια να την επινες!!!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ξυπνησες πουλακι μου!!!!! εγω ειμαι βολτες μια πιπουλα μου πηραν και μαλιστα οικονομικα μονο 9.99 εδωσα οχι σαν εσενα εφυγες κυριακη για να πας για μια μπυρα και γυρισες σημερα ουτε στην γερμανια να την επινες!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τουλαχιστον περασες καλα ι το φθηνο βγηκε σκαρτο :2funny:...κοιτα ειχα 2 εβδομαδες να δω τον κουμπαρο Agiana...κ πρεπει να ειμαι οκ με γιαυτο εμεινα 4 μερες καταλαβες....αααα κ το καλυτερο δεν μου βγηκε σκαρτο ξερω να κανω σωστες επιλογες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλημεραααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom