Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αγορακι γλυκο εχεις ερθει μια φορα στο μαγαζι κ αμεσος να βγαλεις συμπερασμα για ολες τις κοπελλες????Δεν ειναι κοθολου σωστο αυτο..........
Συμπερασμα εβγαλε, μονο για την μια και οχι για ολες σας !!!  :idiot:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Αγορακι γλυκο εχεις ερθει μια φορα στο μαγαζι κ αμεσος να βγαλεις συμπερασμα για ολες τις κοπελλες????Δεν ειναι κοθολου σωστο αυτο..........

Σου απάντησαν τα παιδιά για αυτό το άκυρο σχόλιο.
Μην προσπαθείς αμέσως να αντικρούσεις κάτι που θα σου πει κάποιος.
Εγώ ήρθα εκεί σου άφησα τα χρήματα μου (...δε δείχνεις να το σέβεσαι όμως)και εδώ είπα το παράπονό μου. Νομίζω θα πρέπει να ακούς τα παράπονα των πελατών σου και να είσαι πιο ταπεινή.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εγώ ήρθα εκεί σου άφησα τα χρήματα μου (...δε δείχνεις να το σέβεσαι όμως)και εδώ είπα το παράπονό μου. Νομίζω θα πρέπει να ακούς τα παράπονα των πελατών σου και να είσαι πιο ταπεινή.

Συναγωνιστή, συμπλέω σε αυτά που γράφεις.

Όμως, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώτα συζητάμε για ότι τυχόν μας ενόχλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, προσωπικά με την υπεύθυνη (σερίφισσα) του καταστήματος ή την ιδιοκτήτρια και έπεται η κριτική στον ιστοχώρο και η αναφορά των κακώς κειμένων στο νήμα του εκάστοτε ιδρύματος. (In My Humble Opinion)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συναγωνιστή, συμπλέω σε αυτά που γράφεις.

Όμως, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώτα συζητάμε για ότι τυχόν μας ενόχλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, προσωπικά με την υπεύθυνη (σερίφισσα) του καταστήματος ή την ιδιοκτήτρια και έπεται η κριτική στον ιστοχώρο και η αναφορά των κακώς κειμένων στο νήμα του εκάστοτε ιδρύματος. (In My Humble Opinion)
κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο καθείς πράττει όπως καταλαβαίνει.
Ας πούμε αν η πρώτη φορά δεν τον έπεισε, και δεν ενδιαφέρεται να ξαναπάει, μπορεί να μη θεωρεί σκόπιμο να μιλήσει με τη "διεύθυνση".
Από κει και πέρα, για τη Ροζαλίντα ειδικά, προσωπική μου άποψη μετά από συνεδρία μαζί της (και το έχω γράψει και εδώ) είναι πως η κοπέλα μασάζ δεν ξέρει, χρησιμοποιεί δε πάρα πολύ λάδι 9ούτε τηγανητό να θέλει να σε κάνει).
Από πλεράς ομορφιάς δε, ξεγελάει πολύ με την ποδιά, το προκοίλι εμένα με χάλασε (γενικώς για το ύψος της θα περίμενα κάτι πολύ λεπτό). Στον αγώνα προσπαθεί οφείλω να ομολογήσω, αλλά αν δεν μου αρέσει οπτικά μια κοπέλα εμένα προσωπικά, τότε χαλιέμαι γενικότερα στον αγώνα. Φυσικά το θέμα της εμφάνισης είναι θέμα γούστου. Στο θέμα του λαδιού όμως συμφωνώ πως δεν έχει γνώσεις.

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα, καλημερα!!!!!!!....σε ολους μας φιλους!!!!!.....συγνωμη για χτες που δεν καναμε ενημερωση :( :(...σημερα σας περιμενουμε και παλι!!!!!...Στην παρεουλα μας ειναι η Αγαπη, η Αλιονα, η Ναταλη, η Ροζαλιντα και η Τζεννη.....Να εχετε μια πολυ καλη μερα!!!! Φιλακια απο ολα τα κοριτσια!!!!!!! :) :) ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα, καλημερα!!!!!!!....σε ολους μας φιλους!!!!!.....συγνωμη για χτες που δεν καναμε ενημερωση :( :(...σημερα σας περιμενουμε και παλι!!!!!...Στην παρεουλα μας ειναι η Αγαπη, η Αλιονα, η Ναταλη, η Ροζαλιντα και η Τζεννη.....Να εχετε μια πολυ καλη μερα!!!! Φιλακια απο ολα τα κοριτσια!!!!!!! :) :) ;)
Καλημερα και πολλα  :-* :-* :-* :-* :-*, σε ολες σας !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα...λεονταρακι13........... :-* :-* :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλη μερα σε ολους!!!!!!))....Στην παρεα μας σημερα ειναι η Αλιονα, η Αγαπη, η Τζεννη κ η Ροζαλιντα.....σας περιμενουν για ενα απολαυστικο μασαζακι ;) ;)...κ μην ξεχνατε τις προσφορες μας!!!!! :) :)..Πολλα φιλια!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
γυναικα μην ξεχασεις σημερα να πληρωσεις την εφορια και την δεη εληξαν απο χτες!!!!!!!!!

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα και καλο μηνα!!!σε ολους μασ φιλους!!! :) :) :)οπως καφεμερα στην παρεα μας ειναι η Αλιονα, Ναταλη,Ροζαλιντα,και απογευμα ειναι η Αγαπη... :)Θα περημενουνε σε ενα ζεστο περιβαλον για να σας προσφερει μια χαλαρωσει... ;) ;) ;)Φιλια !!!! :-* :-* :-*

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
...Καμιά με μεγάλα  :tits: έχετε εκεί?

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα στα φιλαρακια μας.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: κ σημερα τα κοριτσια μας ειναι η Ροζαλιντα,Τζενη,Αγαπη,Αλονα,Λιλιαν....για να περασετε ομωρφα..... :P :P :P Να εχετε εναν υπεροχει μερα.φιλια πολλα :-* :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!!!!..εχω νεα για σας...διπλο με τρελλιτσες κ παιχνιδακια για να σας τρελλανουν τα κοριτσια μας.. ;)..οι τιμουλες ξεκινανε απο 100 μεχρι 120 ευρω και βεβαια οι καρτες - σε μια φορα - δυο σφραγιδες!!...υπολοιπες λεπτομερειες απο κοντα...καλο βραδι και πολλα, πολλα φιλακια απο τα κοριτσακια μας!!!!!! :-* :-*

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα, καλημερα!!!!!!))....σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη, η Λιλια και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....για να σας θυμησουμε σημερα ειμαστε απο τις 11 μεχρι τισ 6 το απογευμα..καλο σαββατοκυριακο!!!! Φιλακια!!!! :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα, καλημερα!!!!!!))....σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη, η Λιλια και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....για να σας θυμησουμε σημερα ειμαστε απο τις 11 μεχρι τισ 6 το απογευμα..καλο σαββατοκυριακο!!!! Φιλακια!!!! :-* :-*
Καλημερα, θα τα πουμε συντομα !!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
.... και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....

μια πετιτ που δουλευε στη Γλυφαδα, Ποσειδωνος 67?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom