Συμπερασμα εβγαλε, μονο για την μια και οχι για ολες σας !!!Αγορακι γλυκο εχεις ερθει μια φορα στο μαγαζι κ αμεσος να βγαλεις συμπερασμα για ολες τις κοπελλες????Δεν ειναι κοθολου σωστο αυτο..........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 966
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
Αγορακι γλυκο εχεις ερθει μια φορα στο μαγαζι κ αμεσος να βγαλεις συμπερασμα για ολες τις κοπελλες????Δεν ειναι κοθολου σωστο αυτο..........
Σου απάντησαν τα παιδιά για αυτό το άκυρο σχόλιο.
Μην προσπαθείς αμέσως να αντικρούσεις κάτι που θα σου πει κάποιος.
Εγώ ήρθα εκεί σου άφησα τα χρήματα μου (...δε δείχνεις να το σέβεσαι όμως)και εδώ είπα το παράπονό μου. Νομίζω θα πρέπει να ακούς τα παράπονα των πελατών σου και να είσαι πιο ταπεινή.
Εγώ ήρθα εκεί σου άφησα τα χρήματα μου (...δε δείχνεις να το σέβεσαι όμως)και εδώ είπα το παράπονό μου. Νομίζω θα πρέπει να ακούς τα παράπονα των πελατών σου και να είσαι πιο ταπεινή.
Συναγωνιστή, συμπλέω σε αυτά που γράφεις.
Όμως, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώτα συζητάμε για ότι τυχόν μας ενόχλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, προσωπικά με την υπεύθυνη (σερίφισσα) του καταστήματος ή την ιδιοκτήτρια και έπεται η κριτική στον ιστοχώρο και η αναφορά των κακώς κειμένων στο νήμα του εκάστοτε ιδρύματος. (In My Humble Opinion)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
κατά τη δική μου ταπεινή άποψη ο καθείς πράττει όπως καταλαβαίνει.Συναγωνιστή, συμπλέω σε αυτά που γράφεις.
Όμως, προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρώτα συζητάμε για ότι τυχόν μας ενόχλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μας, προσωπικά με την υπεύθυνη (σερίφισσα) του καταστήματος ή την ιδιοκτήτρια και έπεται η κριτική στον ιστοχώρο και η αναφορά των κακώς κειμένων στο νήμα του εκάστοτε ιδρύματος. (In My Humble Opinion)
Ας πούμε αν η πρώτη φορά δεν τον έπεισε, και δεν ενδιαφέρεται να ξαναπάει, μπορεί να μη θεωρεί σκόπιμο να μιλήσει με τη "διεύθυνση".
Από κει και πέρα, για τη Ροζαλίντα ειδικά, προσωπική μου άποψη μετά από συνεδρία μαζί της (και το έχω γράψει και εδώ) είναι πως η κοπέλα μασάζ δεν ξέρει, χρησιμοποιεί δε πάρα πολύ λάδι 9ούτε τηγανητό να θέλει να σε κάνει).
Από πλεράς ομορφιάς δε, ξεγελάει πολύ με την ποδιά, το προκοίλι εμένα με χάλασε (γενικώς για το ύψος της θα περίμενα κάτι πολύ λεπτό). Στον αγώνα προσπαθεί οφείλω να ομολογήσω, αλλά αν δεν μου αρέσει οπτικά μια κοπέλα εμένα προσωπικά, τότε χαλιέμαι γενικότερα στον αγώνα. Φυσικά το θέμα της εμφάνισης είναι θέμα γούστου. Στο θέμα του λαδιού όμως συμφωνώ πως δεν έχει γνώσεις.
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα, καλημερα!!!!!!!....σε ολους μας φιλους!!!!!.....συγνωμη για χτες που δεν καναμε ενημερωση ...σημερα σας περιμενουμε και παλι!!!!!...Στην παρεουλα μας ειναι η Αγαπη, η Αλιονα, η Ναταλη, η Ροζαλιντα και η Τζεννη.....Να εχετε μια πολυ καλη μερα!!!! Φιλακια απο ολα τα κοριτσια!!!!!!! ;)
Καλημερα και πολλα :-* :-* :-* :-* :-*, σε ολες σας !!!Καλημερα, καλημερα!!!!!!!....σε ολους μας φιλους!!!!!.....συγνωμη για χτες που δεν καναμε ενημερωση ...σημερα σας περιμενουμε και παλι!!!!!...Στην παρεουλα μας ειναι η Αγαπη, η Αλιονα, η Ναταλη, η Ροζαλιντα και η Τζεννη.....Να εχετε μια πολυ καλη μερα!!!! Φιλακια απο ολα τα κοριτσια!!!!!!! ;)
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
καλημερα...λεονταρακι13........... :-* :-* :-* :-*
Καλημερα DANAI !!! :-* :-* :-*καλημερα...λεονταρακι13........... :-* :-* :-* :-*
καλημερα...λεονταρακι13........... :-* :-* :-* :-*
Στον κουμπάρο τίποτις ε....? Θα τα πούμε στην επόμενη μπουγάδα!!!
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πολυ καλη μερα σε ολους!!!!!!))....Στην παρεα μας σημερα ειναι η Αλιονα, η Αγαπη, η Τζεννη κ η Ροζαλιντα.....σας περιμενουν για ενα απολαυστικο μασαζακι ;) ;)...κ μην ξεχνατε τις προσφορες μας!!!!! ..Πολλα φιλια!!!!!
danai brasil
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γυναικα μην ξεχασεις σημερα να πληρωσεις την εφορια και την δεη εληξαν απο χτες!!!!!!!!!
αντρα δεν κανεις καμια δουλεια ....μονο να κοιμισεις ξερεις
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα και καλο μηνα!!!σε ολους μασ φιλους!!! οπως καφεμερα στην παρεα μας ειναι η Αλιονα, Ναταλη,Ροζαλιντα,και απογευμα ειναι η Αγαπη... Θα περημενουνε σε ενα ζεστο περιβαλον για να σας προσφερει μια χαλαρωσει... ;) ;) ;)Φιλια !!!! :-* :-* :-*
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
...Καμιά με μεγάλα έχετε εκεί?
Να υποθέσω ότι δεν ξέρει κανείς;Η Ροζαλίντα είναι μια μιγάδα που δούλευε και στην Ποσειδώνος κάποτε;
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα στα φιλαρακια μας.... κ σημερα τα κοριτσια μας ειναι η Ροζαλιντα,Τζενη,Αγαπη,Αλονα,Λιλιαν....για να περασετε ομωρφα..... Να εχετε εναν υπεροχει μερα.φιλια πολλα :-* :-* :-*
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους!!!!..εχω νεα για σας...διπλο με τρελλιτσες κ παιχνιδακια για να σας τρελλανουν τα κοριτσια μας.. ;)..οι τιμουλες ξεκινανε απο 100 μεχρι 120 ευρω και βεβαια οι καρτες - σε μια φορα - δυο σφραγιδες!!...υπολοιπες λεπτομερειες απο κοντα...καλο βραδι και πολλα, πολλα φιλακια απο τα κοριτσακια μας!!!!!! :-* :-*
***Olga 555***
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα, καλημερα!!!!!!))....σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη, η Λιλια και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....για να σας θυμησουμε σημερα ειμαστε απο τις 11 μεχρι τισ 6 το απογευμα..καλο σαββατοκυριακο!!!! Φιλακια!!!! :-* :-*
Καλημερα, θα τα πουμε συντομα !!!Καλημερα, καλημερα!!!!!!))....σημερα σας περιμενουν η Αγαπη, η Αλιονα, η Ροζαλιντα, η Τζεννη, η Λιλια και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....για να σας θυμησουμε σημερα ειμαστε απο τις 11 μεχρι τισ 6 το απογευμα..καλο σαββατοκυριακο!!!! Φιλακια!!!! :-* :-*
.... και μια καινουργια κοπελα απο Ταιλανδη, ειναι η Ερρηκα....ελατε να τη γνωρισετε απο κοντα και να απολαυσετε το ωραιοτερο μασαζ απο τα χερακια της!!!!!....
μια πετιτ που δουλευε στη Γλυφαδα, Ποσειδωνος 67?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις