Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Πεζόδρομος Χαλκιδος 5-Π.Φάληρο (πρώηνΣκαβάτζου & Ζησιμοπούλου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 966
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερα...κοιτα να δεις μωρο μου υπαρχουνε καποιες φοτογραφιες αλα οχι νοπως νομιζες αποκαλιπτικες.......αμα κοιτασ στις πισω σελιδες εχει καποιες αλλα αυτες της μερες μπορει να ανεβαζω απο τις καινουριες κωπελες.....οκ φιλουθκια

Ίσως να εξέταζε η διεύθυνση του μαγαζιού την πιθανότητα (με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών πάντα) να δημιουργηθεί λογαριασμός στο f/b όπου θα υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες του ρόστερ του μαγαζιού. Οι οποίες βέβαια, καλό θα είναι να ενημερώνονται σε τυχόν εμπλουτισμό του με νέο αίμα.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ίσως να εξέταζε η διεύθυνση του μαγαζιού την πιθανότητα (με τη σύμφωνη γνώμη των κοριτσιών πάντα) να δημιουργηθεί λογαριασμός στο f/b όπου θα υπάρχουν αναρτημένες φωτογραφίες του ρόστερ του μαγαζιού. Οι οποίες βέβαια, καλό θα είναι να ενημερώνονται σε τυχόν εμπλουτισμό του με νέο αίμα.

κοιτα να δεις φιλε εχω μειλισει με της κωπελες για να κανουμε φοτο χοριζ προσωπο με την ρομπιτσα κτλ.μονο ετσι δεχονται κ δεν ειναι ολες.......τωρα επιδι ειναι καποιες καινουριες αμα κανουνε αυτες θα κανουνε κ οι αλες..... :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
κοιτα να δεις φιλε εχω μειλισει με της κωπελες για να κανουμε φοτο χοριζ προσωπο με την ρομπιτσα κτλ.μονο ετσι δεχονται κ δεν ειναι ολες.......τωρα επιδι ειναι καποιες καινουριες αμα κανουνε αυτες θα κανουνε κ οι αλες..... :-* :-* :-* :-*

γυναικα βαλε μια δικια μου την ωρα που κανω μπανιο και τρεχει το νερο στο καλογυμνασμενο σωμα μου μπας πλην αντρες πιασουμε και κουκλεντεδες και γυναικες!!!!!

και να θυμασαι χρεωνω 120 ευρω την συνεδρια !!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γυναικα βαλε μια δικια μου την ωρα που κανω μπανιο και τρεχει το νερο στο καλογυμνασμενο σωμα μου μπας πλην αντρες πιασουμε και κουκλεντεδες και γυναικες!!!!!

και να θυμασαι χρεωνω 120 ευρω την συνεδρια !!!!!!
  αντρα αμα βαζω δικια σου φοτογραφια.....θα πρεπει να βγαζουμε χαρτακια στην εισοδο του μαγαζι....αλα μην ξεχνας τις συζικες σου υποχρεωσεις :s&m_2: κ ειμαι απετιτικι...αμα μου πεις θα εισαι οκ στο σπιτι  :rockon:.....
:2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε πουστη παπυρε... εισαι παιδικη χαρα !!! τρελλοκομειο !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερααααα.......οπως καθεμερα στην παρεα μας ειναι η Αγαπη,Αλιονα,Ροζαλιντα κ Τζενη...θας περημενουνε σε ενα ωμορφω κ ζεστο περιβαλον για να σας προσφερει μια ωρεα χαλαρωσει....
της τιμες ιδοι γνωριζετε....κ φυσικα την καρτα μελος.....φιλουθκια απω μενα κ απω τα κοριτσια :-* :-* :-*

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
καμία σαν τη Λίζα από τη Βενιζέλου έχει το μαγαζί;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αμα ειναι να ρωτας κι εσυ τι εννοουμε... χαθηκαμε... μινιον πετιτ μπαρμπι με φοβερα γλωσσοφιλα και εξτρα σπεσιαλ ακαλτσωτο ουκι μεχρι τελους... ολα εντος αρχικης τιμης...
κανεις οτι δεν ξερεις?

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αμα ειναι να ρωτας κι εσυ τι εννοουμε... χαθηκαμε... μινιον πετιτ μπαρμπι με φοβερα γλωσσοφιλα και εξτρα σπεσιαλ ακαλτσωτο ουκι μεχρι τελους... ολα εντος αρχικης τιμης...
κανεις οτι δεν ξερεις?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν πρεπει να ροτησω???...λοιπον αγαπη μου θα σε στεναχορισω δεν εχω ολα αυτα που ζητας κοιτα να δεις μιον ναι μπαρμπι ναι...την Τζενη αλλα μεχρι εκει δεν κανει αυτα που ζητας....αμα θες να περασεις ωμορφα μ'αυτη εδω ειναι... ;)....
φιλουθκια :-* :-* :-*

m11nick

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2012
Like
58
Πόντοι
0
Νεοεισερχομενος
Καλημερα σε ολους.
Mrs danai θα εχουμε καποια ενημερωση?   

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εδω θα κανουμε καμμια ενημερωση η θα το αφησουμε στην τυχη του???????????

δαναη για σενα βαραει η καμπανα!!!!!!!!!

KENTAYROS_X

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη προ ημερών για πρώτη φορά. Διαθέσιμες τρεις κοπελιές Αγάπη, Αλιονα, Ροζαλιντα. Συνεδρία με Αγάπη.

Χώρος καθαρός, αλλά οι πετσέτες μύριζαν λίγο (Δανάη λίγο προσοχή εδώ), όπως και η προαναφερθείσα που μύριζε λίγο τσιγαρίλα κατά τ’ άλλα μια χαρά. Μειώστε το ρε κορίτσια και για το καλό σας αλλά και για τους πελάτες σας.

Μία μείωση τιμών κατά ένα δεκάρικο τουλάχιστον (40-50 αντί για 50-60), δεδομένων και των συνθηκών, πιστεύω θα έδινε ώθηση στο μαγαζί.

Αν η τιμή ήταν λίγο χαμηλότερη θα το σκεφτόμουν σοβαρά να ξανά πάω αφού βρίσκεις εξίσου καλές υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή.
Και όπως έγραψα και στην κριτική του καταστήματος, η Δανάη είναι ευγενέστατη, όμορφη, καλή, αλλά δεν τον  :pipa3:   :2funny: :2funny: :2funny:

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα................φιλαρακια σιγνωμη που δεν εκανα την ενημερωση καποιες μερες απλα ειχα δουλειες... :rolleyes:
λοιπον η Ροζαλιντα,Ναταλι,Αλιονα κτο μεσιμερει  η Αγαπη θα ειναι μαζι μας.......για να σας προσφερουνε ωμορφη στιγμες.....φιλουθκια απο μενα :-* :-* :-* :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημερα................φιλαρακια σιγνωμη που δεν εκανα την ενημερωση καποιες μερες απλα ειχα δουλειες... :rolleyes:
λοιπον η Ροζαλιντα,Ναταλι,Αλιονα κτο μεσιμερει  η Αγαπη θα ειναι μαζι μας.......για να σας προσφερουνε ωμορφη στιγμες.....φιλουθκια απο μενα :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα !!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επίσκεψη προ ημερών για πρώτη φορά. Διαθέσιμες τρεις κοπελιές Αγάπη, Αλιονα, Ροζαλιντα. Συνεδρία με Αγάπη.

Χώρος καθαρός, αλλά οι πετσέτες μύριζαν λίγο (Δανάη λίγο προσοχή εδώ), όπως και η προαναφερθείσα που μύριζε λίγο τσιγαρίλα κατά τ’ άλλα μια χαρά. Μειώστε το ρε κορίτσια και για το καλό σας αλλά και για τους πελάτες σας.

Μία μείωση τιμών κατά ένα δεκάρικο τουλάχιστον (40-50 αντί για 50-60), δεδομένων και των συνθηκών, πιστεύω θα έδινε ώθηση στο μαγαζί.

Αν η τιμή ήταν λίγο χαμηλότερη θα το σκεφτόμουν σοβαρά να ξανά πάω αφού βρίσκεις εξίσου καλές υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή.
Και όπως έγραψα και στην κριτική του καταστήματος, η Δανάη είναι ευγενέστατη, όμορφη, καλή, αλλά δεν τον  :pipa3:   :2funny: :2funny: :2funny:

καλημερα...κατ'ρχιν ευχαριστω πολυ για την επισκεψη σου στο χορο μας κ φυσικα για την κριτικι σου...σχετια με την παρατηρισει που εκανες για της πετσετες ευχαριστω που ειπες διοτι θα πρεπει να αναφερω στην εταιρια μας φερνει της πετσετες στο μαγαζι...τωρα γιατην μειωση τιμων εκει δυστιχος θα σε απαγοιτεβω  ;)...κ φυσικα για την κωπελα σιγουρα θα γηνει η παρατηρισει στην ιδια....οκ...κ φυσικα ευχαριστω για τα καλου σου λογια προς εμενα :cheesy:......ελπιζω να σε ξαναδουμε φιλουθκια

***Olga 555***

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους!! Ειμαι η Ολγα απο Ζησημοπουλου και Σκαβατζου 1...Απο δω κ περα θα σας κανω ενημερωση εγω..για ολα τα νεα μας, τι γινεται στο μαγαζι μας..Σημερα σας περιμενουν ομορφες κοπελες..ειναι η Αλιονα, η Αγαπη, η Ναταλη και η Ροζαλιντα..Θα περασετε ομρφες στιγμες με ωραια χαλαρωση..Οι τιμες ειναι 50 και 60 ευρω. Ευχαριστω και καλο απογευμα σε ολους!!!! Φιλια!!!! ;)

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτές είναι καθαρές δουλειές και ενημερώσεις. Να τα βλέπουν μερικοί (λόρδος, ιχθύς κ.λ.π.) πως αλλάζουν σιγά σιγά τα δεδομένα. Όλο και πιό πολλά μαγαζιά κάνουν ευθεία ενημέρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom