ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
Απο τους παλιανθρωπους που αμα δε γινοταν οτι ηθελε, αμα δε του καναν τα χατηρια, αμα δε περναγε το δικο του και αδικο να ειχε, επιτεθονταν με ολες του τις δυναμεις να εξοντωσει τον "εχθρο' του. Μονο που στη περιπτωση του μιλαμε για δημοσιογραφο, εκδοτη, καναλαρχη, ραδιοφωνικο παραγωγο, που σημαινει μεγαλη δυναμη. Το εβλεπε η γιαγια στη τηλεοραση; το διαβαζε ο αλλος στην εφημεριδα; το ακουγε στο ραδιοφωνο; ε, τοτε ετσι θα ειναι. Στοχοποιουσε δηλαδη αντιπαλους, συμβολαια εξοντωσης. Μεχρι να υποχωρησουν και να κανει τη δουλεια του.
Απο τους παλιανθρωπους που αμα δε γινοταν οτι ηθελε, αμα δε του καναν τα χατηρια, αμα δε περναγε το δικο του και αδικο να ειχε, επιτεθονταν με ολες του τις δυναμεις να εξοντωσει τον "εχθρο' του. Μονο που στη περιπτωση του μιλαμε για δημοσιογραφο, εκδοτη, καναλαρχη, ραδιοφωνικο παραγωγο, που σημαινει μεγαλη δυναμη. Το εβλεπε η γιαγια στη τηλεοραση; το διαβαζε ο αλλος στην εφημεριδα; το ακουγε στο ραδιοφωνο; ε, τοτε ετσι θα ειναι. Στοχοποιουσε δηλαδη αντιπαλους, συμβολαια εξοντωσης. Μεχρι να υποχωρησουν και να κανει τη δουλεια του.
O Θεος να αναπαυσει την ψυχη του. Αυτος θα κρίνει την ζωη,την ψυχη και τις πραξεις του.Ένας παλαιόπουστας απατεώνας λιγότερος.
Ειδικά οι τόσοι και τόσοι απλήρωτοι εργαζόμενοί του θα πρέπει να στεναχωρήθηκαν πολύ.
Ας είναι βαρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει λαμόγιο.
Αν βαζατε το νημα πχ μια μερα πριν,θα ειχα αποψη. Πλεον πρόκειται για νεκρό,και δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να τον κρίνω. Θα κριθεί απο αλλου.
συμφωνω φιλεO Θεος να αναπαυσει την ψυχη του. Αυτος θα κρίνει την ζωη,την ψυχη και τις πραξεις του.
Απλα μια παρατηρηση για τον καθενα μας: Πως ειναι δυνατον να εχεις αγαπη στην ψυχη σου και ταυτοχρονα να μπορεις να διασυρεις,να εκβιαζεις κτλ? Δεν ξερω, μαγκες.Αν βαζατε το νημα πχ μια μερα πριν,θα ειχα αποψη. Πλεον πρόκειται για νεκρό,και δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να τον κρίνω. Θα κριθεί απο αλλου.
αυτοι μου θυμιζουν εναν τυπο παλια σε ενα γηπεδοσυμφωνω φιλε