Νέα

περιστατικο σε πουτανοπιατσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?

• φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του

Ψήφοι: 48 53,9%
  • οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι

Ψήφοι: 18 20,2%
  • χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος

Ψήφοι: 23 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Σιχαμάρα να πηδάτε  πρεζούδες.Οι φαφούτες με τις ουλές που πηδάει ο Απόλυτος φαντάζουν πιο ελκυστικές κι απο τις πρεζούδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
οκ λιαν συντομως θα ανεβει..
οταν γραφεις μυνηματα πανω απο τις φατσουλες εχει ενα σημα του xhamster λοιπον πατα αυτο και μετα βαλε το λινκ του βιντεο αναμεσα απο το συνδεσμο που θα σου εχει,αν ειναι απο xhamster Ομως

Επισκέπτης
οταν γραφεις μυνηματα πανω απο τις φατσουλες εχει ενα σημα του xhamster λοιπον πατα αυτο και μετα βαλε το λινκ του βιντεο αναμεσα απο το συνδεσμο που θα σου εχει,αν ειναι απο xhamster Ομως
,α τωρα καταλαβα! εισαι αστερι!  :headbang2:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πριν αρκετα χρονια στην Σολωνος κατεβαινα με το παμπαλαιο Opel Kadett του πατερα μου,ωρα περιπου 3 το βραδυ και λιγο πριν το φαναρι με την Ιπποκρατους βλεπω μια κοπελα ντυμενη προκλητικα να μου κανει πανικοβλητη σημα να σταματησω..σταματαω και μου λεει..σωσε με αυτη που βλεπεις θελει να με κτυπησει..γυρναω και βλεπω μια φλομπα να τρεχει προς το μερος μας απο το κατω μερος της Ιπποκρατους..της ανοιγω και μπαινει μεσα αλλα η φλομπα προλαβαινει να ριξει μια μπουνια στο αμαξι μου..ουτε σκεψη να κατεβω πατησα γκαζι εστριψα αριστερα στην ιπποκρατους και οπου φυγει φυγει..τι συνεβη ρωτησα και μου απαντησε πως ειναι καινουργια στην πιατσα και η αλλη θελει να την διωξει..να μην μακρυγορω αποφασισαμε να παμε σε οτελ..εγω τοτε πηγαινα συχνα στο SUDAN αλλα λογω του οτι ηταν κοντα με το περιστατικο πηγαμε στο oneiro ενα οτελ κοντα στα εξαρχεια..γδυθηκαμε και οταν πηγα να της τον βαλω απο πισω μου ειπε οχι μη ειμαι αδουλευτη δεν το κανω..με λιγο επιμονη συμφωνησε να της βαλω μονο το κεφαλι και λιγο παραπανω..μολις τον εβαλα αρχισε να δυσανασχετει και σε καποιοα φαση που τον εχωα ολον μας ακουσε απ της φωνες της ολη η περιοχη..αααααααααχχχχ σταματα πιο σιγα,με εσκισες..με εσκισες φωναζε..νομιζα με δουλευε αλλα οταν τελειωσα ειδα αιμα πανω στην καποτα..μου λεει ειδες δεν σου ελεγα ψεμματα..και οντως η κοπελα δεν ειχε ουτε ενα σημαδακι στο σωμα της σε  αντιθεση με τα πρεζονια που ηταν ολο μελανιες..μου εξηγησε οτι ο πατερας της ειχε χασει ολη την περιουσια στα χαρτια και οτι αντιμετωπιζε προβλημα επιβιωσης και αποφασισε να βγαινει στην ζουλα 2-3 φορες την εβδομαδα στην Σολωνος για να επιβιωση..δυστυχως τωρα πια η Σολωνος ξοφλησε και απλα εχει μεταφερθει στην παραλιακη οπου ομως κελεπουρια τετοια δεν υπαρχουν πια..

Ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει μ αυτόν τον άνθρωπο και το πρωκτικό σεξ. Στην αρχή μας λέει ότι γνώρισε κάποια η οποία ύστερα από ένα μήνα πρωκτικό έπαθε πρόπτωση εντέρου. Στη συνέχεια ότι αξιόπιστη πηγή (νοσοκόμα) του αποκάλυψε ότι 25χρονη έκανε σφικτηροπλασική, κι ότι ακόμα και με μια φορά κάποια/κάποιος μπορεί να πάθει το ίδιο. Τώρα όχι μόνο ξεπαρθένιασε κάποια από πίσω, αλλά αυτήν ειδικά την ξέσκισε και τρέχανε αίματα. Αν συμβεί κάτι την πρώτη φορά μπορεί και να είναι τυχαίο. Την δεύτερη φορά μπορεί και να είναι σύμπτωση. Την Τρίτη φορά, είναι εχθρική ενέργεια (James Bond). Δε ξέρω αν κι ο ίδιος ξέρει τι συμβαίνει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν κατάλαβες...έχουν ΚΑΙ ουλές,είναι Και φαφούτες και άλλα πολλά σεξυ ελαττωματάκια  :)
dredmama.jpg

mama.dredd3d.jpg

Επισκέπτης
Ένα παράξενο πράγμα συμβαίνει μ αυτόν τον άνθρωπο και το πρωκτικό σεξ. Στην αρχή μας λέει ότι γνώρισε κάποια η οποία ύστερα από ένα μήνα πρωκτικό έπαθε πρόπτωση εντέρου. Στη συνέχεια ότι αξιόπιστη πηγή (νοσοκόμα) του αποκάλυψε ότι 25χρονη έκανε σφικτηροπλασική, κι ότι ακόμα και με μια φορά κάποια/κάποιος μπορεί να πάθει το ίδιο. Τώρα όχι μόνο ξεπαρθένιασε κάποια από πίσω, αλλά αυτήν ειδικά την ξέσκισε και τρέχανε αίματα. Αν συμβεί κάτι την πρώτη φορά μπορεί και να είναι τυχαίο. Την δεύτερη φορά μπορεί και να είναι σύμπτωση. Την Τρίτη φορά, είναι εχθρική ενέργεια (James Bond). Δε ξέρω αν κι ο ίδιος ξέρει τι συμβαίνει.
λοιπον ακου..δεν ειπα για προπτωση εντερου κατ αρχας..απλα ειχε ανοιξει πολυ..2ον η νοσοκομα μου ειπε οτι μια κοπελα 25 ετων αλβανιδα χρειαστηκε σφιγκτηροπλαστικη γιατι εκανε συνεχως πρωκτικο σεξ..και οτι να υπαρχουν μεγαλες ανατομικες διαφορες μπορει και με μια φορα να γινει ζημια..τι δεν καταλαβες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
καταλαβες λαθος..δεν ειμαι πολεμιος του πρωκτικου απλα λεω για την γυναικα ειναι καταστροφη..τι δεν καταλαβαινεις?

Λέω ότι δεν μπορεί στατιστικά να συμβαίνουν σε σένα τέτοια γεγονότα συνέχεια. Υπονοώ ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Τα κίνητρά σου ίσως να μην τα ξέρεις ούτε και ο ίδιος

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Myrwna θα ανεβασεις το βιντεο,εσενα περιμενουμε :bigdick:

Επισκέπτης
Λέω ότι δεν μπορεί στατιστικά να συμβαίνουν σε σένα τέτοια γεγονότα συνέχεια. Υπονοώ ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Τα κίνητρά σου ίσως να μην τα ξέρεις ούτε και ο ίδιος
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...και σιγα τι μου εχουν πετυχει..το 90% των ελληνων εχει ληστευθει..παλι καλα να λες..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
λοιπον ακου..δεν ειπα για προπτωση εντερου κατ αρχας..απλα ειχε ανοιξει πολυ..2ον η νοσοκομα μου ειπε οτι μια κοπελα 25 ετων αλβανιδα χρειαστηκε σφιγκτηροπλαστικη γιατι εκανε συνεχως πρωκτικο σεξ..και οτι να υπαρχουν μεγαλες ανατομικες διαφορες μπορει και με μια φορα να γινει ζημια..τι δεν καταλαβες?

πρόπτωση εντέρου συμβαίνει όταν ανοίγοντας τη σούφρα βλέπεις να εξέχει κάτι. Δεν μίλησες απλά για ξεχειλωμένη τρύπα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...και σιγα τι μου εχουν πετυχει..το 90% των ελληνων εχει ληστευθει..παλι καλα να λες..
τυπε οι πιο πολλοι σε πιστευουν μην μασας :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom