Επισκέπτης
εισαι σιγουρος γι αυτο? αν ειναι αυτο δεν θεραπευεται..την πουτσισε..πρόπτωση εντέρου συμβαίνει όταν ανοίγοντας τη σούφρα βλέπεις να εξέχει κάτι. Δεν μίλησες απλά για ξεχειλωμένη τρύπα.
εισαι σιγουρος γι αυτο? αν ειναι αυτο δεν θεραπευεται..την πουτσισε..πρόπτωση εντέρου συμβαίνει όταν ανοίγοντας τη σούφρα βλέπεις να εξέχει κάτι. Δεν μίλησες απλά για ξεχειλωμένη τρύπα.
Οχι ρε φιλε.Γιατί το λες αυτό;Λέω ότι δεν μπορεί στατιστικά να συμβαίνουν σε σένα τέτοια γεγονότα συνέχεια. Υπονοώ ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Τα κίνητρά σου ίσως να μην τα ξέρεις ούτε και ο ίδιος
δεν μιλάω για τη ληστεία, άλλο αυτό. Μιλάω για τις κωλοξεσκισμένες που σου τυχαίνουν συνέχεια.δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες...και σιγα τι μου εχουν πετυχει..το 90% των ελληνων εχει ληστευθει..παλι καλα να λες..
ναι ειναι δεσμευση..
και γιατι να γραψω ψεμματα? θα κερδισω κατι? εδω απλα μοιραζομαστε τις εμπειριες μας..πηγα με 100 πρεζουδες και μου τυχαν 2-3 στραβες..μεσα στην στατιστικη ειναιτυπε οι πιο πολλοι σε πιστευουν μην μασας
με 100?και γιατι να γραψω ψεμματα? θα κερδισω κατι? εδω απλα μοιραζομαστε τις εμπειριες μας..πηγα με 100 πρεζουδες και μου τυχαν 2-3 στραβες..μεσα στην στατιστικη ειναι
μια μου πετυχε και δεν την ξεσκισα εγω..η πουτανα ηταν απ τιςπεριπτωσεις της παλιας καλης Σολωνοςδεν μιλάω για τη ληστεία, άλλο αυτό. Μιλάω για τις κωλοξεσκισμένες που σου τυχαίνουν συνέχεια.
και γιατι να γραψω ψεμματα? θα κερδισω κατι? εδω απλα μοιραζομαστε τις εμπειριες μας..πηγα με 100 πρεζουδες και μου τυχαν 2-3 στραβες..μεσα στην στατιστικη ειναι
δεν ειναι διακριτικο αυτο ρε τυπε :S
βαλε τυπεαπολυτε να βαλω ψηφοφορια..να ψηφισουν οι συναγωνιστες? το εγκρινεις? ποιοι με θεωρουν φιδεμπορα και ποιοι οχι? λεγε εγκρινεις? να δουμε που βαδιζουμε..
τυπε μυρωνα βαλε το βιντεακι για να πεισεις αυτους που σε λενε φιδεμπορα
Ψεμματίας δικέ μου........? :Sαπολυτε να βαλω ψηφοφορια..να ψηφισουν οι συναγωνιστες? το εγκρινεις? ποιοι με θεωρουν φιδεμπορα και ποιοι οχι? λεγε εγκρινεις? να δουμε που βαδιζουμε..
εισαι σιγουρος γι αυτο? αν ειναι αυτο δεν θεραπευεται..την πουτσισε..