Νέα

περιστατικο σε πουτανοπιατσα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?

• φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του

Ψήφοι: 48 53,9%
  • οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι

Ψήφοι: 18 20,2%
  • χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος

Ψήφοι: 23 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κι εγω φιδεμποραας ψηφισα! Θυμαστε που ελεγε για αγγελιες με τις οποιες βρισκει κοπελες της διπλανης πορτας και τις πηδα? Μαλιστα μια ειχε παει μαζι του διακοπες στην Σεριφο!
Τον μιμήθηκα παιδια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, ουτε καν εκδηλωση ενδιαφεροντος.

Τα 45.000 ευρώ που έφαγε με μια Ρωσσίδα που τα βάζεις τύπε;;;  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο    Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?
φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του - 34 (55.7%)
οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι - 14 (23%)
χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος - 13 (21.3%)

:S

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο    Μυρωνας ειναι φιδεμπορας?
φυσικα μας τα εχει πρηξει μετα παραμυθια του - 34 (55.7%)
οχι ειναι ειλικρινης αλλα προχω τυπος και δεν τον καταλαβαινουν ολοι - 14 (23%)
χμμ.εχω τις αμφιβολιες μου..δεν ειμαι σιγουρος - 13 (21.3%)

:S

Απόλυτε εσύ τι πιστεύεις>? Είναι πινόκιο ο τύπος?

Επισκέπτης
καλησπερα σ ολους..πολυ δουλεια σημερα αργησα να μπω..απολυτε στις επαναληπτικες μετα την αναρτηση των βιντεο θα σκισουμε..  :rockon: τωρα επικρατησε η λογικη του οχλου! οι γκαιμπελιστες νικησαν προσωρινα

Επισκέπτης
Κι εγω φιδεμποραας ψηφισα! Θυμαστε που ελεγε για αγγελιες με τις οποιες βρισκει κοπελες της διπλανης πορτας και τις πηδα? Μαλιστα μια ειχε παει μαζι του διακοπες στην Σεριφο!
Τον μιμήθηκα παιδια χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, ουτε καν εκδηλωση ενδιαφεροντος.
καλησπερα τζιμακο..τι εγραψες στην αγγελια? δεν πιστευω να εγραψες οτι ζητας γυναικα για παρεα στις διακοπες? διαβασε καλα το θρεντ τις ηξερα κανα 4 μηνο πριν παμε διακοπες

Επισκέπτης
Τα 45.000 ευρώ που έφαγε με μια Ρωσσίδα που τα βάζεις τύπε;;;  :grin:
επειδη εσενα μια ζωη σε συντηρει ο μπαμπας κι η μαμα δεν σημαινει οτι οι αλλλοι δεν εχουν καποια χρηματα ασχετα αν δεν πρεπει να τα πεταμε ετσι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα σ ολους..πολυ δουλεια σημερα αργησα να μπω..απολυτε στις επαναληπτικες μετα την αναρτηση των βιντεο θα σκισουμε..  :rockon: τωρα επικρατησε η λογικη του οχλου! οι γκαιμπελιστες νικησαν προσωρινα
τυπε ο λαος θελει βιντεακια :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
επειδη εσενα μια ζωη σε συντηρει ο μπαμπας κι η μαμα δεν σημαινει οτι οι αλλλοι δεν εχουν καποια χρηματα ασχετα αν δεν πρεπει να τα πεταμε ετσι...

χαχα οτι πεις ρε κροταλία..όποιου δεν του τρώει 45 χιλιάρικα η Ρωσίδα είναι μαμάκιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι λεει αληθεια τυπε :rockon:
απολυτε αφου πιστευουν οτι λεω ψεμματα γιατι μπαινουν πρωτοι και καλυτεροι στα θρεντ που ανοιγω? για καποιο λογο θελουν να με ακυρωσουν..εχουν βαθεια συμπλεγματα τα παιδια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε αφου πιστευουν οτι λεω ψεμματα γιατι μπαινουν πρωτοι και καλυτεροι στα θρεντ που ανοιγω? για καποιο λογο θελουν να με ακυρωσουν..εχουν βαθεια συμπλεγματα τα παιδια
τυπε λες να σε ζηλευουν? :think:

Επισκέπτης
θα παιξουν 2 βιντεο για αρχη εντος 3 ημερων κανω κοψε ραψε στις σκηνες που φαινονται προσωπα..δεν κανει να δειξεις προσωπο γυναικας ειναι πουστια αλλα και παρανομο

ΒΡΑΣΙΔAΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

:headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα παιξουν 2 βιντεο για αρχη εντος 3 ημερων κανω κοψε ραψε στις σκηνες που φαινονται προσωπα..δεν κανει να δειξεις προσωπο γυναικας ειναι πουστια αλλα και παρανομο
ετσι τυπε καλα ξηγιεσαι
να ειμαστε διακριτικοι :rockon:

Επισκέπτης
Ρε Μύρωνα είσαι φαινόμενο. Κατά τ'άλλα όταν άνοιξε θρεντ με θέμα την 1η φορά ενός αγοριού, τασόσουν κατά του να πάει με πόρνη, κι εδώ λες οτι πας με πρεζόνια με εμφανή σημάδια από σύριγγες και δεν ξέρω γω τι άλλο.  :S
μιλαμε για iq ραδικιου..τι σχεση εχει η πρωτη φορα ενος εφηβου με τις εμπειριες που αποκτα μετα ενας ενηλικας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom